Nie tylko dla VIP- ów, cz.4...Zosia z Zosina i inni :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

najszczesliwsza pisze:Aluś przeżył normalny regularny lęk separacyjny. Biedny kot, niedobra pańcia, kotka zostawić...

Małgoś podziwiam, ja bym PKSem nie dała rady, ledwo poruszałam się PKP :lol: :oops:

Agata, a skąd ja miałam wiedzieć, że on ma takie lęki?
Normalnie to Aluś ma mnie w...głębokim poważaniu.
Do głowy by mi nie przyszło, że tak zareaguje 8O .

Też sie podziwiam, naprawdę! :?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 28, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

kamari pisze:Sama siebie zadziwiam :mrgreen: zobaczymy tylko na jak długo :ryk:

Z Lublina to i do Wawy bliżej i do Siedlec 8) Częściej zresztą bywam w Lublinie niż w Stolicy :D

Kiedy planujecie się przeprowadzać?

Marysiu, od 10 czerwca nie bedzie mnie już w Częstochowie...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:13 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

:1luvu:
Naśmiecę. A naśmiecę.
Zaraz laktacji dostanę z wrażenia...
Obrazek
Obrazek
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pon maja 28, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

juana pisze:Się witamy znowu spóźnieni ... :D
Czytamy cały czas choć nie zawsze piszemy ...

Cześć, Asiu i Rysiu :D .
To tak, jak ja, z wątkiem Rysia jestem na bieżąco, choc rzadko sie odzywam :D .

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

no wreszcie jakaś rozsądna decyzja!
Częstochowianki, proszę się nie gniewać, ale gdzie tam Częstochowie do Lublina...

dziewczyny też będą zadowolone, zobaczysz, a młodzież na doklejkę-jak kocha ... :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Agata, już widziałam na Czarownicach :D .

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:18 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

vip0 pisze:Agata, już widziałam na Czarownicach :D .

Śledzisz mnie 8O
Wiem! To przez te nogi... :lol:

najszczesliwsza

Post » Pon maja 28, 2012 21:20 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Gosiu, a ja tak przyziemnie - są widoki na pracę?

Święci Pańscy, Marysia przyziemna! 8O :ryk:
Są Mario, a jakże! :ok:

No to :ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa: :1luvu:

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Pon maja 28, 2012 21:22 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

Alu, bardzo dziękujemy! :1luvu:

Agata, zawsze czytam Czarownice...

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:26 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

Ciekawość nieco zaspkoilam. Wielkie, za powodzenie calego przedsięwięcia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiu, że Aluś tak tęsknil, to nie dziwota - przecież to wlaśnie Tobie zaufal i uwierzyl, stalaś si częścią jego kociego świata, zawsze bylaś i nagle .....NIE MA 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon maja 28, 2012 21:30 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

izka53 pisze:Ciekawość nieco zaspkoilam. Wielkie, za powodzenie calego przedsięwięcia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiu, że Aluś tak tęsknil, to nie dziwota - przecież to wlaśnie Tobie zaufal i uwierzyl, stalaś si częścią jego kociego świata, zawsze bylaś i nagle .....NIE MA 8O

Izusia, za kciukasy dziękuję! :D
W takim razie będę musiała porządnie zrewidować moje poglądy na temat charakteru Aleczka...on jest chyba bardziej wrażliwy, niż mi się wydaje...

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:36 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

Gosiu, może powinnaś założyć wątek Czarodziejek? Bardzo by to do ciebie pasowało :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon maja 28, 2012 21:41 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

najszczesliwsza

Post » Pon maja 28, 2012 21:44 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

kamari pisze:Gosiu, może powinnaś założyć wątek Czarodziejek? Bardzo by to do ciebie pasowało :ok:

Zaraz zaraz...o kimś tu kiedys mówiono " Czarodziejka kamari " :D :D :D ....

vip

Post » Pon maja 28, 2012 21:49 Re: Nie tylko dla VIP- ów, cz.4....Nowa nadzieja :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Gosiu, może powinnaś założyć wątek Czarodziejek? Bardzo by to do ciebie pasowało :ok:

Zaraz zaraz...o kimś tu kiedys mówiono " Czarodziejka kamari " :D :D :D ....

Ludzie gadają różne głupoty, nie zwracaj uwagi. Zaraz zresztą zamorduję pół stada, więc wszystko będzie jasne.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]