A ja trzymam kciuki za Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aaaa, no tak jak przeciwnik jest już w parterze bardzo się przydająkiche_wilczyca pisze:Moniś, a jak myślisz, czemu szykuję glany
nigdy nie sądź książki po okładceszybenka pisze:Martuś, Ty niebezpieczna też możesz być...Przy Tobie nie można się znaleźć w parterze
![]()
możesz to sprawdzić, i obejrzeć przy okazji z bliska Marty butyszybenka pisze:Przy Tobie nie można się znaleźć w parterze![]()
A, to wy dziś wcale nie śpicie? To Wam potowarzyszę jeszcze trochę jednakkiche_wilczyca pisze:Za niecałą godzinę ruszamy.
Taka ciekawa to ja nie jestemnajmysia pisze:możesz to sprawdzić, i obejrzeć przy okazji z bliska Marty butyszybenka pisze:Przy Tobie nie można się znaleźć w parterze![]()
![]()
![]()
![]()
szybenka pisze:To jak będziecie jechać, będę z Wami myślami
hi, hi, jasne. Tylko że Aga ogólnie nie wierzy w możliwość ich oglądania. A przecie Ty wcale nie taka owieczkakiche_wilczyca pisze:Nie no, Agnieszkę za bardzo lubię, żeby musiała oglądać moje glany od spodu
Wierzy, wierzynajmysia pisze:hi, hi, jasne. Tylko że Aga ogólnie nie wierzy w możliwość ich oglądania. A przecie Ty wcale nie taka owieczkakiche_wilczyca pisze:Nie no, Agnieszkę za bardzo lubię, żeby musiała oglądać moje glany od spodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 48 gości