SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 19:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 25, 2011 19:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 25, 2011 19:31 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja jestem. Późno, bo odbierałam na poczcie przesyłkę ze ślicznymi naszyjnikami :1luvu: Dzięki, Małgosiu.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Pt lis 25, 2011 20:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jestem - choć na chwilę, choć przelotem, ale jestem :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 25, 2011 21:12 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja też jestem, ale też na chwilkę...
Cioteczki kochane, okres wrzodowy mam :( .
Boli jak sam skurczybyk, leżę i kwiczę...teraz przeszło na trochę, bo wzięłam porządną łychę sody i popiłam wodą gazowaną.
Nic zrobić nie mogę :evil: .
Kto ma, ten wie, jak boli cholernie.
Przejdzie jak zawsze, ale co się ucierpię, to się ucierpię :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lis 25, 2011 21:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A musisz tą sodą? To chyba nie jest bezpieczne na dłuższą metę?

U nas chyba gorzej, chyba mu rośnie temperatura.

Jesień to zła pora roku...
najszczesliwsza

Post » Pt lis 25, 2011 21:15 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

coś Wam opowiem...dostałam kilka myszek dla futerek od naszego Jasdorka...
ale te myszki są zaczarowane bo chyba w nocy zamieniają się w ...prawdziwe :D
sprzątałam dzisiaj karton, taki duży a w kartonie były postrzępione kartki, gąbka i część kartonu...
i kilka myszek... :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 25, 2011 21:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:A musisz tą sodą? To chyba nie jest bezpieczne na dłuższą metę?

U nas chyba gorzej, chyba mu rośnie temperatura.

Jesień to zła pora roku...

Aga, używanie sody na dłuższą metę może doprowadzić do perforacji wrzoda, ja to wiem od lat.
Dlatego biore tylko, jak mi juz bardzo dopiecze...ulga nie jest zbyt długa, ale natychmiastowa.
Nic małemu te bańki nie pomogły?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lis 25, 2011 21:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ja też jestem, ale też na chwilkę...
Boli jak sam skurczybyk, leżę i kwiczę...teraz przeszło na trochę, bo wzięłam porządną łychę sody i popiłam wodą gazowaną.

Pewnie, że przejdzie :ok: i soda pomoże :ok: ale nie masz bardziej specjalistycznych leków???
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 25, 2011 21:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

puszatek pisze:coś Wam opowiem...dostałam kilka myszek dla futerek od naszego Jasdorka...
ale te myszki są zaczarowane bo chyba w nocy zamieniają się w ...prawdziwe :D
sprzątałam dzisiaj karton, taki duży a w kartonie były postrzępione kartki, gąbka i część kartonu...
i kilka myszek... :lol:

Basia, jasdorkowe myszki i inne są świetne...moje koty uwielbiają.
W zasadzie w dużej mierze dzięki nim jakoś zniosły przeprowadzkę i pobyt w nowym mieszkaniu :D .
Też uważam, że Dorcia tam sypie jakieś sobie tylko znane składniki :mrgreen: .

vip

Post » Pt lis 25, 2011 21:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosia, niedawno byłaś u doktora od wrzodów. Czy ty wykupiłaś leki :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lis 25, 2011 21:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:

Pewnie, że przejdzie :ok: i soda pomoże :ok: ale nie masz bardziej specjalistycznych leków???

Mam, Marysiu, biorę...ale jak mnie ten okres najdzie, to niewiele pomagają...trza przetrwać i już.
Sęk też w tym, że ja stara i głupia jestem...jak mi cuś smakuje, to nie umiem sobie odmówić :oops: :oops: :oops: .
Wychodzę z założenia, że tak czy inaczej będzie mnie bolało, więc niech mnie chociaż boli z pełnym żołądkiem :oops: .

vip

Post » Pt lis 25, 2011 21:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kamari pisze:

Mam, Marysiu, biorę...ale jak mnie ten okres najdzie, to niewiele pomagają...trza przetrwać i już.
Sęk też w tym, że ja stara i głupia jestem...jak mi cuś smakuje, to nie umiem sobie odmówić :oops: :oops: :oops: .
Wychodzę z założenia, że tak czy inaczej będzie mnie bolało, więc niech mnie chociaż boli z pełnym żołądkiem :oops: .

Wiesz co, ty jesteś jeszcze głupsza niż ja :roll: :mrgreen: co mnie poniekąd pociesza :ok: a rapacholin przed smakołykami bierzesz????
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lis 25, 2011 21:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Gosia, niedawno byłaś u doktora od wrzodów. Czy ty wykupiłaś leki :?:

No przecież, Marysiu, że tak...z tym to ja sobie nie żartuję.
W sumie to Polprazol bardziej mi jakos pomagał, teraz dostałam Famogast 40, tak sobie działa :? .

vip

Post » Pt lis 25, 2011 21:31 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Chcesz stracić zdrowie????Tylko nie soda!!! Polprazol jest lepszy od famogastu-i inaczej działa
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]