ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 17:34 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

No to coś tam wybrałam
Na forum jestem z dolotu,bo czekam,aż mi się dzieć sobą zajmie,wtedy mogę działać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 09, 2011 18:50 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Więc na razie banerek,na razie większy,jak będzie trza to będzie mniejszy też,ale takim słodziakom,to żal mały robic więc pojechaliśmy po całości,niech je zauważom :wink:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h1kkf][img]http://fotofotki.pl/pliki_img/vck2hibhefbrj1fqam0.gif[/img][/url]

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 09, 2011 18:53 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Obrazek
piękny-jesteś wielka ciociu :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lis 09, 2011 21:52 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Do dziś honorowe miejsce w moim podpisie zajmował Guziczek [*] który niesamowicie cierpiąc odszedł 13 lipca. Dziś ustąpił miejsca rozkosznym bąblom. I wcale nie dlatego, że sa takie śliczne i kochane, tylko dlatego, że musiały wiele wycierpieć, zanim właśnie takimi się stały. I dla Ciebie animalon, że nie dałaś im zginąć :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro lis 09, 2011 22:51 przez jasdor, łącznie edytowano 1 raz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 09, 2011 22:47 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia pisze:Więc na razie banerek,na razie większy,jak będzie trza to będzie mniejszy też,ale takim słodziakom,to żal mały robic więc pojechaliśmy po całości,niech je zauważom :wink:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h1kkf][img]http://fotofotki.pl/pliki_img/vck2hibhefbrj1fqam0.gif[/img][/url]

Obrazek

Myszolandia :1luvu: banerek jest przecudny, przeuroczy, prześliczny- szkoda , że bąble tego nie mogą zobaczyć :ryk: ... już podpinam. . Jestem poprostu oszołomiona :ryk: popularnością Ptysia i Balbinki.
Jasdor miała MEGA fajny pomysł w ich kandydaturą . Tyle osób ma okazję o nich usłyszeć ... chociaż mieszkają na końcu świata .... w Szczecinie :ryk:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i za głosy , i za poparcie, i zachęty ....buziaki dla każdego :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro lis 09, 2011 23:14 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

:oops: :oops: :oops: :oops:

nie ma problemu,cieszę się ,że Wam się podoba :oops: :oops: :oops: mam nadzieję,że ktoś kicie zauważy
Jutro się zajmę fb,bo dzisiaj ledwom juz żywa

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie znam historii,ale
Guziczku [*] :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 09, 2011 23:21 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia pisze:Nie znam historii,ale
Guziczku [*] :(

Dziękuję .
Historia jest tu viewtopic.php?f=1&t=129064&hilit=+guziczek jakby ktoś miał czas, można popatrzeć. Niestety historia smutna :(

jasdor

Post » Czw lis 10, 2011 0:04 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia :1luvu: baaaardzo dziękuję za fb... widzę , że każdy z czasem krucho stoi .
Ja podobnie nie wiem za co się zabrać.
Dzisiaj moja domowa kola miała usuwane zębiska .... a jutro z ranka 7.oo !!!! - dla mnie to środek nocy :twisted: "swojego" bezdomniaka Dzikuska próbuję wyłapać.
I na dodatek dostała telefon, że w centrum na jednych z betonowych podwórek pojawia się kotna kotka :cry: :cry: :cry: ... no i trzeba ją wyłapać.... ale kieeedyyyy????
A wogóle to jestem zła, że nawet porządnie o bąblach nie mam kiedy napisać. Jaką jestem szczęściarą , że u mojej mamy mają DT i ile radochy :1luvu: sprawiają ich wariactwa....

Guziczku :1luvu: poczytam o twojej historii
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 10, 2011 14:36 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

z popołudniowymi powitaniem :kotek: :kotek: :kotek: się pokazujemy

ObrazekObrazek

Obrazek ... a tu naprawdę nie wiem o co chodzi :ryk:

Kochani, jeżeli podobają się wam maluchy oddajcie swój bezcenny głosik ... może jak się pokażą za "milionowym" ktoś je pokocha :1luvu: I baaaaaardzo dziękujemy za dotychczasowe wyróżnienie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 10, 2011 19:10 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lis 10, 2011 19:16 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Witajcie biszkopciki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw lis 10, 2011 19:27 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Już jestem, choć nienawidzę FB :twisted:

jasdor

Post » Pt lis 11, 2011 14:19 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia :1luvu: i jasdor :1luvu: ... nie wiem co powiedzieć... tak się cieszę, że tyle dla tych słodziaków zrobiłyście .

Ja dzisiaj otrzymałam info, że jest rodzina z domem i ogrodem i chce kociaka. Podeślę parę zdjęć ludziom, którzy mają z nimi kontakt. Oczywiście będę nalegać żeby wzięli parkę ... zobaczymy. Jeżeli zdecydowaliby się - czy mogłabym którąś z was poprosić , aby z tymi osobami porozmawiać przez telefon , a jeżeli będzie zielone światło to pojadę (może ja1 się wybierze ze mną ) na wizytę przedadopcyjną ?
Jesteście ich mamusiami wirtualnymi :1luvu: :1luvu: :1luvu: i zależy mi na waszej opinii o przyszłym domku
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 14:25 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Byłam, widziałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Super akcja Myszolandia :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 14:28 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ula-misia pisze:Witajcie biszkopciki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Biszkopciki mruczki podsyłają :ok: ... dzisiaj wieczorem dla ich wielbicieli :ryk: ... nowa porcja fotek ... to może być naprawdę póóóóźny wieczór :ryk:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]