martaslupsk pisze:8O![]()
Ja kota nie poznaję:) U nas całe dnie przesypiała;p a tutaj wspinaczki wysokosegmentowe uskutecznia;)
Tylko się cieszyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martaslupsk pisze:8O![]()
Ja kota nie poznaję:) U nas całe dnie przesypiała;p a tutaj wspinaczki wysokosegmentowe uskutecznia;)
Karolek(ona) pisze:na telewizorku ma ciepełko - u kolegi kot zawsze leżał na monitorze i jak wymienił na płaski LCD to sie obraził na pana
Koty chyba nie lubia nowej technologi i płaskich ekranów
Plazmnie i LCD koty mowią NIE
RatMaga pisze:Zastanawiam się czy warto szczepić kicię na kk i panleukopenię?
Karolek(ona) pisze:kk i pp to na to szczepi sie kota małego 2 krotnie? ja Garfielda szczepiłam juz 2 razy na cos w 9 tygodniu i ok miesiac poźniej druga dawka, a w poniedziałek idziemy z Toffikiem na pierwsze szczepienie. Tydzien temu mial pierwsze dorobaczane. Ale szczerze to nawet chyba nie zapytaam na co szczepie, wiedziałam, że trzeba to poszłam
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kk i pp to na to szczepi sie kota małego 2 krotnie? ja Garfielda szczepiłam juz 2 razy na cos w 9 tygodniu i ok miesiac poźniej druga dawka, a w poniedziałek idziemy z Toffikiem na pierwsze szczepienie. Tydzien temu mial pierwsze dorobaczane. Ale szczerze to nawet chyba nie zapytaam na co szczepie, wiedziałam, że trzeba to poszłam
Karolek(ona)jak masz książeczkę zdrowia kotka to powinno być zaznaczone na co szczepili i czym,jaką szczepionką.Nazwa powinna być napisana lub wklejona.U mojej kotki taką naklejkę wkleili czym była i kiedy zaszczepiona.Najgorsze świństwo to panleukopenia i powinno się szczepić bo to można przywlec jak wyżej ktoś napisał na butach.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kk i pp to na to szczepi sie kota małego 2 krotnie? ja Garfielda szczepiłam juz 2 razy na cos w 9 tygodniu i ok miesiac poźniej druga dawka, a w poniedziałek idziemy z Toffikiem na pierwsze szczepienie. Tydzien temu mial pierwsze dorobaczane. Ale szczerze to nawet chyba nie zapytaam na co szczepie, wiedziałam, że trzeba to poszłam
Karolek(ona)jak masz książeczkę zdrowia kotka to powinno być zaznaczone na co szczepili i czym,jaką szczepionką.Nazwa powinna być napisana lub wklejona.U mojej kotki taką naklejkę wkleili czym była i kiedy zaszczepiona.Najgorsze świństwo to panleukopenia i powinno się szczepić bo to można przywlec jak wyżej ktoś napisał na butach.
Nobivac TRICAT TRIO i niżej jakies cyferki
Karolek(ona) pisze:ale to szczepienie jest na pp i kk ??
powinnam go na cos jeszcze doszczepić - nie mam na mysli wscieklizny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości