DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V THE END

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 20:39 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Karolka pisze:Ja wiem! Miecio ma depresję 8O
Ja też :? za mało słońca tego lata i nie wiem jak przetrwam jesień i zimę :evil: :(
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw wrz 01, 2011 21:22 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Amika6 pisze:To potrzymam kciuki za kociaste i za Twoje życzenia i te pobożne i te trochę mniej też ... :ok: :ok: :ok:

Hy hy hy... 8)

Mietek miał depresję dziesięć lat temu.
Jak Panna Dzidzianna postanowiła z nami zamieszkać :roll:
Być może teraz czuje się trochę...no, doobra - może czuje się BARDZO zaniedbywany :?
Faktycznie, ostatnio nie poświęcam mu może zbyt wiele uwagi ale kołtunom na zadzie udało mi się zapobiec :twisted:
Włączyłam mu grzejnik. Zaległ sobie w oponce, dzięki czemu odzyskałam swoje krzesło.

Dzidziawka i Grzywson podlane, kolacje wciągnięte.
Wieczór Pod Kroplówką uważam za udany :D :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw wrz 01, 2011 22:49 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

pixie65 pisze:Być może teraz czuje się trochę...no, doobra - może czuje się BARDZO zaniedbywany :?
Faktycznie, ostatnio nie poświęcam mu może zbyt wiele uwagi (...)

To może ja będę go częściej odwiedzać? :mrgreen: A może w ogóle go wezmę skoro go tak zaniedbujesz? W końcu przypadł mi w spadku. 8)
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt wrz 02, 2011 7:28 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Karolka pisze:
To może ja będę go częściej odwiedzać? :mrgreen: A może w ogóle go wezmę skoro go tak zaniedbujesz? W końcu przypadł mi w spadku. 8)

Odwiedzać go możesz jak najbardziej :ok:
Nie jestem natomiast przekonana czy byłby zachwycony towarzystwem Niuśki i Gołdona...
A poza tym jeśli chodzi o spadek, to on dopiero Ci przypadnie 8)
Ja ciągle jeszcze żyję :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 04, 2011 18:39 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Wczoraj odwiedziła nas pewna Ciotencja i nawet fotki koutom robiła...
Ale coś się nie odzywa - może jakieś pismo do TOZu albo innych Animalsów preparuje :?: :?
No bo Mieczysław okazał się być Kotem Zaniedbanym :oops:
Dzisiejsza wycieczka do Wujka RR, pobieranie krwi i takie tam chyba dały mu poczucie bycia dopieszczonym.
W każdym razie zaraz po powrocie jakiś żwawszy się zrobił :roll:
Co prawda lamentował trochę pod balkonem jaką to straszną krzywdę niedobra pancia kotu uczyniła ale zawołany - przyleciał, nie strzelając focha.

Ale poza tym nie było nam dzisiaj wesoło.
Odszedł cudny, whiskasowy maluszek, który miał mieć DT u Kwiatkowej...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 04, 2011 19:38 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

pixie65 pisze:Odszedł cudny, whiskasowy maluszek, który miał mieć DT u Kwiatkowej...

:cry: (wtryniam się także z powodu banerka).
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
Webdeveloper/*NIX admin szuka zleceń.

Od: Śro sie 24, 2011 21:32

Post » Nie wrz 04, 2011 20:39 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Jam była, jam foty robiła. Już nawet zgrałam. Dużo ich. Cierpliwości ociupinkę.
Milczałam, bo jakoś tak mi od wczoraj dziwnie jak prałam i składałam rzeczy po Sarze :(

[*] Żegnaj srebrny pięknotku. Tak bardzo chciałeś do człowieka.
Przykro, że nie udało się :(

Za dużo zwierząt, które znałam, ostatnio odchodzi. Stanowczo za dużo :(

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie wrz 04, 2011 20:56 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

maueczarne pisze: :(

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
Webdeveloper/*NIX admin szuka zleceń.

Od: Śro sie 24, 2011 21:32

Post » Nie wrz 04, 2011 21:00 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Maueczarne, z fotami nie ma pośpiechu.
Nie wiedziałam, że robiłaś porządki... :(
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 04, 2011 21:09 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

W sumie skąd miałaś wiedzieć. Pojechałam do rodziców. Wolałam to zrobić niż zostawiam mamie, którą to by chyba dobiło.

Zdjęcia są fajne. Najlepsze ma oczywiście model Morus :)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw wrz 08, 2011 13:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

maueczarne pisze:Zdjęcia są fajne. Najlepsze ma oczywiście model Morus :)

super :roll: :twisted: :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 08, 2011 13:36 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Ciiiii...wkomponowałam się niechcący w parę kadrów i teraz maueczarne fotoszopi, żeby po wstawieniu zdjęć do wąta wszyscy nie uciekli z wrzaskiem 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw wrz 08, 2011 13:51 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

pixie65 pisze:Ciiiii...wkomponowałam się niechcący w parę kadrów i teraz maueczarne fotoszopi, żeby po wstawieniu zdjęć do wąta wszyscy nie uciekli z wrzaskiem 8)

ojtam, niech wstawi rude prostokąty :wink:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 08, 2011 14:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

pixie65 pisze:Ciiiii...wkomponowałam się niechcący w parę kadrów i teraz maueczarne fotoszopi, żeby po wstawieniu zdjęć do wąta wszyscy nie uciekli z wrzaskiem 8)

Co tam koty, teraz to się dopiero zainteresowałam... 8)
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Od: Sob paź 28, 2006 21:36

Post » Czw wrz 08, 2011 15:47 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.V/ Dzidzia blues...

Eeee...nooo...świąteczna garsonka w praniu więc wystąpiłam w stroju niedbałym jak na standardy publicznego forum 8)

Anda pisze:ojtam, niech wstawi rude prostokąty :wink:

:twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]