Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Łukaszleszek pisze:A nie lepiej poczekać az osiągnie wiek dojrzały i wtedy ja wysterylizowac?
najszczesliwsza pisze:Anna Kubica pisze:najszczesliwsza pisze:Anna Kubica pisze:jokototo pisze:czemu ta sterylka taka pilna?
i czemu taka droga ja za sterylizacje kotki z ulicy płaciłam 40 zł.
To załatw taką za 40 zł
To nie była sterylka "załatwiana" tylko sterylizacja kota bezdomnego i dopłacałam 40 zł .Poczekaj z kotką do odpowiedniego wieku i zgłoś się do gabinetu na ul. Jasnogórską (być może że są w Częstochowie inne gabinety w których dopłacasz do sterylek i kastracji ,nie wiem ) Chyba że wcześniej znajdziesz koteczce dobry i odpowiedzialny domek ,bo tylko taki znajdziesz zapewne
Ania dobrze wiesz jak jest u nas z tymi dopłacanymi sterylkami, idą przez fundację, więc proszę, jeśli możesz to załatw dla Astki taką sterylkę u weta, który ma doświadczenie w sterylizacji maluchów.
najszczesliwsza pisze:Anna Kubica pisze: Agata ja nie załatwiałam kotce sterylki poprzez fundację ,zadzwoniłam do doktora że mam kotkę ,którą dokarmiam i chcę ją wysterylizować.Doktor zna mnie i moje koty, Ciebie przecież też, i nie było najmniejszych problemów,powiem więcej kiedyś w rozmowie dowiedziałam się od Pana doktora że dobrze jest wysterylizować kotkę przed pierwszą rujką.
Ale ja nie prowadzę u niego moich kotów.
U swojego weta na swoje koty mam zniżki, próbki karm dostaję ile zdołam unieść...
A teraz.... czekam na telefon, mają przyjechać poznać Astkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 26 gości