Astka ma DS!!! Taki, który już dawno temu sama wybrała...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 11:10 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

A nie lepiej poczekać az osiągnie wiek dojrzały i wtedy ja wysterylizowac?

Łukaszleszek

Od: Pt sie 19, 2011 12:02

Post » Sob sie 20, 2011 11:30 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Łukaszleszek pisze:A nie lepiej poczekać az osiągnie wiek dojrzały i wtedy ja wysterylizowac?

nie, poczekać do czasu jak kicia będzie zdrowa i odczekać po szczepieniu
jestem za sterylizacją kociąt w odpowiednim wieku i najszczęśliwsza dobrze robi chcąc kotkę najpierw wysterylizować, a potem dopiero znaleźć jej dom :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob sie 20, 2011 12:48 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

można też poczekać aż znajdzie się domek. Dobry domek chyba nie będzie miał nic przeciwko temu żeby zrobić zabieg przed "przekazaniem" , w sumie domek może znaleźć się jutro a może potrzeba będzie kilku miesięcy. Tego nikt nie wie.
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Sob sie 20, 2011 13:48 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

najszczesliwsza pisze:
Anna Kubica pisze:
najszczesliwsza pisze:
Anna Kubica pisze:
jokototo pisze:czemu ta sterylka taka pilna?

i czemu taka droga ja za sterylizacje kotki z ulicy płaciłam 40 zł.

To załatw taką za 40 zł :)

To nie była sterylka "załatwiana" tylko sterylizacja kota bezdomnego i dopłacałam 40 zł .Poczekaj z kotką do odpowiedniego wieku i zgłoś się do gabinetu na ul. Jasnogórską (być może że są w Częstochowie inne gabinety w których dopłacasz do sterylek i kastracji ,nie wiem ) Chyba że wcześniej znajdziesz koteczce dobry i odpowiedzialny domek ,bo tylko taki znajdziesz zapewne :D

Ania dobrze wiesz jak jest u nas z tymi dopłacanymi sterylkami, idą przez fundację, więc proszę, jeśli możesz to załatw dla Astki taką sterylkę u weta, który ma doświadczenie w sterylizacji maluchów.

Agata ja nie załatwiałam kotce sterylki poprzez fundację ,zadzwoniłam do doktora że mam kotkę ,którą dokarmiam i chcę ją wysterylizować.Doktor zna mnie i moje koty, Ciebie przecież też, i nie było najmniejszych problemów,powiem więcej kiedyś w rozmowie dowiedziałam się od Pana doktora że dobrze jest wysterylizować kotkę przed pierwszą rujką.
Anna Kubica

Post » Sob sie 20, 2011 15:45 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 14:24 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Sob sie 20, 2011 17:40 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

zaznaczam
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sie 20, 2011 18:21 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

:ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 20, 2011 18:24 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

no to puderek na ogon i obróżka kitty ładna żeby się piękni prezentowała :ok:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Sob sie 20, 2011 18:36 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Przed chwilą dostałam smsa od Agaty, że do Astki nikt nie przyjechał, ani już nie zadzwonił :( .
To chyba nie wyszło jednak :( .
Pewnie ona sama coś więcej potem napisze.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob sie 20, 2011 19:36 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

najszczesliwsza pisze:
Anna Kubica pisze: Agata ja nie załatwiałam kotce sterylki poprzez fundację ,zadzwoniłam do doktora że mam kotkę ,którą dokarmiam i chcę ją wysterylizować.Doktor zna mnie i moje koty, Ciebie przecież też, i nie było najmniejszych problemów,powiem więcej kiedyś w rozmowie dowiedziałam się od Pana doktora że dobrze jest wysterylizować kotkę przed pierwszą rujką.

Ale ja nie prowadzę u niego moich kotów.

U swojego weta na swoje koty mam zniżki, próbki karm dostaję ile zdołam unieść...

A teraz.... czekam na telefon, mają przyjechać poznać Astkę...

Ten gabinet wykonuje sterylizację kotów bezpańskich i nie ma to nic wspólnego czy prowadzisz tam swoje koty czy nie ,a z racji tego że należałaś do fundacji i doktor Cię zna nie miałabyś problemów z wysterylizowaniem Astki za 40 zł.
Anna Kubica

Post » Nie sie 21, 2011 17:56 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

:ok:

vip

Post » Wto sie 23, 2011 10:41 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Jak tam kotka? Czekamy na info:)

Łukaszleszek

Post » Wto sie 23, 2011 16:53 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Jak tam kotka? Zyje?

Łukaszleszek

Post » Wto sie 23, 2011 17:04 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Poczekalabym z tą sterylką aż kicia całkiem wydobrzeje. Jest niewychodząca, więc nie ma pośpiechu,. Heniowi sterylka dobiła nerki :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 23, 2011 17:10 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Dokładnie myśle to samo, jednak ona nie słucha trafnych argumentów...

Łukaszleszek

[poprzednia][następna]