Moderator: Estraven

dagmara-olga pisze:Baby som wredne. Tyg, chłopie, uważaj!
Morf

też trzymamy z całych siłdagmara-olga pisze:Baby som wredne. Tyg, chłopie, uważaj!
Morf
urwiniu pisze:muszę przyznać, że nie jest źle, mam fantastycznych weterynarzy, małżeństwo, które wszelkie dzikuny leczy po kosztach leków, za wizytę nie liczą. Kastracje i sterylki dzikusów też po niższej cenie, taka akcja sterylizacja cały rok. Jakby mało tego przetrzymują u siebie koty za darmo. Ostatni raz jak był tam nasz piwniczny półdzikus przez miesiąc, leczony cały czas, policzono nam tylko lekiFakt jest taki, że do tych dzikusów, chodzimy z moja sąsiadka na zmianę i sprzątamy, dajemy swoją karmę, w ramach wdzięczności, ale i tego nie chcą
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:muszę przyznać, że nie jest źle, mam fantastycznych weterynarzy, małżeństwo, które wszelkie dzikuny leczy po kosztach leków, za wizytę nie liczą. Kastracje i sterylki dzikusów też po niższej cenie, taka akcja sterylizacja cały rok. Jakby mało tego przetrzymują u siebie koty za darmo. Ostatni raz jak był tam nasz piwniczny półdzikus przez miesiąc, leczony cały czas, policzono nam tylko lekiFakt jest taki, że do tych dzikusów, chodzimy z moja sąsiadka na zmianę i sprzątamy, dajemy swoją karmę, w ramach wdzięczności, ale i tego nie chcą
Dobry lekarz to podstawa, mówi duża.
Ja tam nie lubię gabinetu![]()
Fasolka

MalgWroclaw pisze:A ja uciekam. Ale duża i tak mnie łapie, tylko długo to trwa.
Fasolka

kokocha pisze:A ja sam wchodzę naiwny do transportera w nadziei, że pojedziemy gdzieś w jakieś miłe zakątki, na przykład na działkę. Moja siostra to zwiewa i muszę na nią potem czekać...![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości