trawa11 pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
ano , i tak bywa ,że na kogos musi trafic , no to na mnie trafiło
no i na mnie haha

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
ostatnio nawet dostalam na to sikanie antybiotyk..
1 saszetka kosztowala prawie 50 zl a tylko jedna byla w opakowaniu ..
i na troszke mi przeszlo,ale teraz mam to spowrotem..
antybiotyk, ale po co
jak to ginekolog okreslil,ze to moze byc spowodowane:
1. opadnieciem macicy na pecherz i stad ciagly ucisk i uczucie,ze musze sie zalatwic
2. ze to moze byc sprawa bakteryjna,bo ujscie cewki u kobiet jest krotkie i dlatego
ale wyniki badan moczu i posiew mam ok
Ciepła pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
a wiesz Sylwus jakie to meczace jak masz potrzebe a nie masz gdzie jej zalatwic haha![]()
i za chwile masz to samo..
Ciepła pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
no i na mnie haha
Ciepła pisze:nic takiego nie mialam robionego![]()
ani mi nawet nie zaproponowano takiego badania
Ciepła pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
a wiesz Sylwus jakie to meczace jak masz potrzebe a nie masz gdzie jej zalatwic haha![]()
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:kociczka39 pisze:ALe jaja macie z tym sikaniem,A Ty danuś po tej operacji to juz wogóle,nie życzyłabym wrogowi takiej operacji,brrr
Przegwizdane jak w ruskim czołgu
trawa11 pisze:
a miałas robione badanie urodynamiczne?
o takie cos
http://www.zdrowie.med.pl/uk_moczowy/ba ... rodyn.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Fatka, nfd i 323 gości