wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 23:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:Witamy Szanownych Państwa na pokazie mody na sezon zima 2011.
Nasza wspaniała modelka pięknie prezentuje dwuczęściowe wdzianko stworzone z myślą o młodych aktywnych panienkach.
Obrazek
Gustowny golfik w najmodniejszych w tym sezonie fioletach wspaniale dopasowuje się do figury nie krępując jednocześnie ruchów. Gustowne czarne gumeczki zaczepione wokół nóżek pomagają utrzymać bioderka w pozycji żabki, a jednocześnie zapobiegają podciąganiu się stroju i odsłanianiu brzuszka, co w tym sezonie jest passé
Spodnią część stroju stanowią wspaniałe błękitne pończoszki. Prosimy zwrócić szczególną uwagę na motyw misia !
Zgodnie z najnowszymi trendami spod odzienia dyskretnie przebija się delikatna bielizna.
Obrazek

Strój poza walorami estetycznymi ma również wielkie zalety praktyczne.
Jest to również ubiór bardzo uniwersalny, nadaje się na zwiedzanie, spożywanie posiłków oraz wszelkiego rodzaju wyjścia, a na czas snu jednym ruchem łapki zdejmujemy golfik i zostajemy w ponętnym negliżu.

Bardzo Państwu dziękujemy za uwagę i prosimy o oklaski dla wspaniałej modelki :ryk:

Ponętnym negliżu ....... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Anna Kubica

Post » Śro sty 26, 2011 7:31 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Mamy już z Niusią rytuał postępowania. Rano bez pampersa mała leci na śniadanko, robi kupinę, myjemy się, suszymy, smarujemy i włazimy do pampersa. Między suszeniem i pieluchowaniem jest przerwa na popełzanie.
Dzisiaj zamiast ciągać bezwładne nóżki za sobą mała zaczęła raczkować 8O 8O 8O
Obie tylne nóżki pracowały tak samo :ok:
Nie wiem tylko, czy to nie za szybko ? Czy Niusia może juz wykonywać takie cuda ?

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sty 26, 2011 7:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

wiesz może w dobrych warunkach Niusia spokojnie,bezpiecznie wie sama co może próbować?
może chciała Tobie się pochwalić - patrz czego próbuję?
koty w końcu są bardzo mądre
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sty 26, 2011 7:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Boję się tylko o miednicę, zaczęłam się zastanawiać skąd będziemy wiedzieć, że już się zrosła - rentgen co drugi dzień ? :roll:

kamari

Post » Śro sty 26, 2011 8:04 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

za jakiś czas rentgen trzeba na pewno wykonać ale myślę,że tak za około tydzień jak nie dłużej
zanim miednica się zrosnie to troszkę potrwa
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sty 26, 2011 8:24 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Co drugi dzień to na pewno nie, przecież rtg nie jest obojętne. A że kot jest mądry, to widać od razu :D Na pewno nie zrobiłaby nic, gdyby wiedziała, że to może jej zaszkodzić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 26, 2011 8:30 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Pozdrawiamy :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 26, 2011 9:37 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

opis modelki i kreacji mnie powalił na kolana :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:

a skor malutka raczkuje, to znaczy że zacznie chodzić!!! Jestem tego pewna!!!
Sanatorium u kamari czyni cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 26, 2011 9:40 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kompletnie nie ma doświadczenia. na chłopski rozum to myślę, że kilka "kroków" jej nie zaszkodzi, natomiast na resztę dnia dalej gumkować.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Śro sty 26, 2011 10:25 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

magdaradek pisze:opis modelki i kreacji mnie powalił na kolana :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:

a skor malutka raczkuje, to znaczy że zacznie chodzić!!! Jestem tego pewna!!!
Sanatorium u kamari czyni cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bo Kamari to czarodziejka :1luvu:

Camille

Od: Pon sty 24, 2011 0:10

Post » Śro sty 26, 2011 10:45 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Cały czas sobie podczytuje. Miały wszystkie szczęście ze na ich drodze stanęła Kamari
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro sty 26, 2011 12:04 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

cudownie Niusia wygląda w swojej kreacji!!!!!!!!!! :1luvu: u Kamari nie tylko sanatorium, ale spa exclusive z najnowszymi modelami haute couture w pakiecie :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 26, 2011 12:16 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari to czarodziejka, jednocześnie :aniolek: a Niusia najcudowniejsza modelka jaką kiedykolwiek widziałam, jak ona dzielnie na tym brzuniu leży, tak bardzo się stara :1luvu: niech Duża widzi co ja potrafię

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Śro sty 26, 2011 12:19 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

joluka pisze:cudownie Niusia wygląda w swojej kreacji!!!!!!!!!! :1luvu: u Kamari nie tylko sanatorium, ale spa exclusive z najnowszymi modelami haute couture w pakiecie :piwa:

Skoro Omisia robi mi codziennie piling twarzy, to muszę się im jakoś odwdzięczyć :ryk:

Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem o raczkowaniu Niusi. Powiedział, że to duży postęp, ale żeby jeszcze jej na to nie pozwalać przez kilka dni.

Amelka będzie niepocieszona, nie może się już doczekać, kiedy Niusia zacznie z nią biegać. Przynosi małej myszkę do legowiska i bawi się z nią. No i razem śpią :roll:

Obrazek

Mam wrażenie, że Amelka trochę urosła :D

kamari

Post » Śro sty 26, 2011 12:22 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

elik246 pisze: Niusia najcudowniejsza modelka jaką kiedykolwiek widziałam, jak ona dzielnie na tym brzuniu leży, tak bardzo się stara :1luvu: niech Duża widzi co ja potrafię

Niusia jest wyjątkowo cierpliwa, a ma wszelkie odruchy małego łobuza :mrgreen: Zupełnie jakby wiedziała, że musi tylko jeszcze trochę poczekać a wszystko będzie dobrze.

kamari

[poprzednia][następna]