Sylwestrowe miziaki dla Wiki i wszystkiego naj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Jak bedzie link do FB podajciebo także jestem adminem WKDT
to się roześleeeeeeeee
passa pisze:CatAngel pisze:Jak bedzie link do FB podajciebo także jestem adminem WKDT
to się roześleeeeeeeee
...a co to takiego WKDT? Bo brzmi jak Warszawskie Kupieckie Domy Towarowe
passa pisze:Kurcze,te badania Pysi i tak się przydały,bo ona jakaś niemrawa z jedzeniem od dłuższego czasu,mimo świetnej morfologii,nerek,wątroby,a teraz również dobrych wyników tych testów.Poza tym gdyby była pozytywna,to izolowanie już by chyba nie miało sensu. No i wypadałoby,żeby się to wszystko nie zaczęło wymykać spod kontroli...
OKI pisze:passa pisze:CatAngel pisze:Jak bedzie link do FB podajciebo także jestem adminem WKDT
to się roześleeeeeeeee
...a co to takiego WKDT? Bo brzmi jak Warszawskie Kupieckie Domy Towarowe
Prawie dobrzeWarszawskie Kocie Domy Tymczasowe
![]()
Ale jakoś tak wychodzi, z tego co widzę, że te "Warszawskie" to mocno na wyrost![]()
fiszka13 pisze:Przydreptałam za banerkiem
fiszka13 pisze:Na testy to ja za mało mądra jestem i nie rozumiem wszystkiego, ale zasadniczo mamy dwa rodzaje: antygenowe i na przeciwciała. Zależy który z nich miała robiony Wiki.
Tu było takie mini kompendium viewtopic.php?f=1&t=118896
U nas kreska była taka, że bardziej dałam ją sobie wmówić niż zobaczyłam, ale wynik testu PCR potwierdził Felv ostatecznie. A morfologię miała Wiki robioną?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości