Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 16:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Trzeba taką mieć :evil:

Chętnie zapłaciłabym nawet więcej za coś co zamówiłam.

MMK mądrości pełna- JAK w dzisiejszych czasach zdobyć krawcową? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 30, 2010 16:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Secret - podaję Ci link do wątku, który MUSISZ przeczytać, żeby czuć się pełnoprawną obywatelką społeczności MIAU.
Nie pożałujesz :mrgreen:

viewtopic.php?f=1&t=115156&start=0

Swoją drogą nie wiem jak jeszcze na to nie trafiłaś :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto lis 30, 2010 17:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Ja znalazłam dobrą krawcową przez internet :mrgreen: Będę się jej trzymać ręcyma i nogami , mimo, że zmieniła godziny otwarcia na takie, które zupełnie mi nie pasują :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto lis 30, 2010 17:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

A ja z braku laku sama sie nauczyłam szyć :mrgreen: Zmusił mnie do tego kryzys w latach 80tych, bo wtedy to juz kompletnie nic nie było, więc jako nastolatka stanęłam na wysokości zadania i dzielnie podołałam.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 30, 2010 17:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:J
Moje dotychczasowe partnerzy mnie absolutnie akceptowali, tylko ja nie moglam w to uwiezyc i uciekalam... Moze mi ktorys w tym pomoze, zebym siebie pokochala i reszta sie znajdzie.

To podobnie jak ja... tylko ja nie uciekam świadomie ale chyba podświadomie - robię wszystko, aby faceta zniechęcić, aby udowodnić mu, że mnie nie można kochać albo coś w ten deseń. Chcę tak bardzo być kochana i zrozumiana do końca (a to niemożliwe jest przecież i w ogóle nie ma ideałów), że z tego strachu, że tak nie będzie - odpycham. Ale ja walnięta jestem i wiem, że to błędne myślenie i błędne koło :evil: A potem narzekam! Dobra i to była ostatnia uwaga, jeżeli chodzi o moje związki z facetami - obiecuję, że już Wam nie będę truć :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 30, 2010 17:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

WTEDY jasdor to ja też sobie radziłam :wink:
Niestety moje umiejętności sprowadzają się do podstawowych.
Teraz pożądam wręcz krawcowej dla Mam i dla mnie - w granicach wypłacalności oczywiście :roll:

mmk - pisz w jaki sposób PROSZĘ :roll:
Jeżeli nie chcesz na forum - to na pv..

I tu będzie do śmiechu... gorzkiego...

Chciałam zainstalować tu fajną emotkę i z zaprzyjaźnionej jak dotychczas strony z emotkami buchnęło mi jakimś takim czymś, że ja w tym momencie zrobiłam tak 8O 8O 8O

I idę się po prostu walnąć w dekielek bo za wszystkie skarby świata - mam dość tego, że czuję się jak obcy w krainie deszczowców :evil:

To nie ja mam pecha :!:
To on i nie wiedzą co robią :!:

RZEKŁEM :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto lis 30, 2010 17:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

AYO, czym Tobie buchnęło z tej strony :?:

jozefina1970

Post » Wto lis 30, 2010 18:04 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Józefino droga, Siostro po Pakcie :wink:

A jaki znak Zodiaku jesteś, jeśli wolno spytać? :wink:

Bo ja Baran..

Jak się już w coś wpakuję to ratuj się kto może, ze WSZYSTKIMI konsekwencjami tego faktu...
I nie odpycham, tylko walę po całości i albo bierze, albo ... pies go trącał...

Ja Droga Józiu jestem już panią w średnim wieku, która zawsze była i pozostanie poza zasięgiem operatorów światła, dźwięku i bodźców podprogowych.
Po prostu z żalem pożegnałam tę stronę emotek, która była tak przyjazna :wink:

A co żem sięm zyzrytował to moje :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto lis 30, 2010 18:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

AYO pisze:Ja Droga Józiu jestem już panią w średnim wieku, która zawsze była i pozostanie poza zasięgiem operatorów światła, dźwięku i bodźców podprogowych.
Po prostu z żalem pożegnałam tę stronę emotek, która była tak przyjazna :wink:

Aha, o takie cóś chodzi, strona zrobiła się nieprzyjemna
AYO pisze:Józefino droga, Siostro po Pakcie :wink:

A jaki znak Zodiaku jesteś, jeśli wolno spytać? :wink:

Bo ja Baran..

Jak się już w coś wpakuję to ratuj się kto może, ze WSZYSTKIMI konsekwencjami tego faktu...
I nie odpycham, tylko walę po całości i albo bierze, albo ... pies go trącał...

Lew jestem ale chyba wybrakowany... albo jak się tak głębiej zastanowić, to może i nie
Nooo, w zasadzie trafiłaś w dechę chyba

jozefina1970

Post » Wto lis 30, 2010 18:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Jozefinko ja tez lewik jestem :1luvu: I przestan gadac glupoty. Jak ja moge narzekac i inni tez, to czemu ty nie?! Tu jak w klubie i trzeba z ducha zrzucic, bo Cie udlawi.

Nie znam tego wateczku jeszcze AYO, ale lece z makaronem na talerzu juz czytac.
Klamotki zamowilam i ciekawa jestem, czy cos mi wejdzie na tylek. Krawcowa to ja mam super, tylko ze po pierwsze ona siedzi w Gorczenicy kolo Brodnicy, a po drugie kiedy ja znowu tam zawitam? Balowe suknie wszystki mi krawcowe szyly do tej pory, bo ladnych w duzych rozmiarach to szukac jak fiolki na ksiezycu.

To, co Ci tam buchlo to napewno jakis brzydki Pop-up. Nie zlosc sie na strone tylko wchodz w internet z Firefox, on lapie prawie wszystkie takie zjawiska nie dobre.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 30, 2010 19:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:Jozefinko ja tez lewik jestem :1luvu: I przestan gadac glupoty. Jak ja moge narzekac i inni tez, to czemu ty nie?! Tu jak w klubie i trzeba z ducha zrzucic, bo Cie udlawi.

A, faktycznie, ty Dorotko też Lewik, na FB stoi :-)
W tym narzekaniu to mi chodzi o to, że faceta zniechęcam a potem narzekam, że go nie mam :twisted:
A ja sobie dwie pary spodni do domu przyniosłam i jak się umyję to zmierzę sobie. I dwa cienki golfiki, takie pod sweter. I buty sobie wczoraj kupiłam! :-)

jozefina1970

Post » Wto lis 30, 2010 19:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

AYO poświęciłam dzień czy dwa i przeszukałam regionalne pogaduszki w sieci :wink: Zadziwiająco dużo ludzi szuka krawcowej na forach internetowych, a opinie pomagają podjąć decyzję :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto lis 30, 2010 19:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Dzięki mmk :1luvu:

A WY DZIEWUSZKI nie o kieckach balowych tylko o portkach na codzień - NO! :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto lis 30, 2010 19:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

mmk pisze:Eeee tam, spadło tylko kilka centymetrów a od rana słońce świeci :mrgreen: Liczyłam na więcej śniegu :wink:

O właśnie :roll: U nas to samo....a w Szczecinie wogóle zero śniegu :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 30, 2010 19:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

mmk przyznaj się wreszcie w którym kącie Polski mieszkasz :D
AYO zainstaluj sobie przeglądarkę Firefox i dodatek AdlblockPlus, blokuje wszystkie reklamy na stronach internetowych.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]