Łatek i Marcelek, KiS 6 Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 13:22 Re: KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Ja wiem. Nie używam tego zbyt często. Tylko w wyjątkowych wypadkach kiedy naprawdę mi dokuczają dolegliwości związane z nerwami.

Tylko ,ze to takie fałszywe dzialanie, bo nie działa tak na prawdę na dany objaw ,tylko usypia cały organizm.
Jak długo masz brać leki przepisane przez gastrologa?
A tarczycę mialas badaną?,

Od gastrologa mam na jakies trzy tygodnie. Na tarczyce to ja sie lecze od 9 roku życia. Już mi ją wycięli w 98 r. w większej części ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto lis 23, 2010 13:30 Re: KiS 6

dzien dobry wszystkim milo :D
witaj Kasiu i ogonki :1luvu:
straszne rzeczy mi tu wypisujesz kochana 8O i to od samego rana 8O
ale chyba cos wisi w powietrzu :roll: ..Pucka doslownie robi to samo co Marcelek 8O ..
ma totalna glupawke :evil: ..
jak dzis nie osiwieje to przezyje :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto lis 23, 2010 13:30 Re: KiS 6

maciejowa pisze:Od gastrologa mam na jakies trzy tygodnie. Na tarczyce to ja sie lecze od 9 roku życia. Już mi ją wycięli w 98 r. w większej części ;)

A ,czyli tarczyca odpada.
Czyli musisz się jednak uzbroic w cierpliwosć, moze te leki jednak cos pomoga. Jednak tę gastroskopie sobie zrób, bo moze przelyk Ci uciska na drogi oddechowe :roll: , no ,ale to tylko gastroskopia moze pokazac.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lis 23, 2010 13:34 Re: KiS 6

Ciepła pisze:dzien dobry wszystkim milo :D
ale chyba cos wisi w powietrzu :roll: ..Pucka doslownie robi to samo co Marcelek 8O ..

No taki dzień dzisiaj głupawy jest. Zajmuję się pierdołami i narzekam na co popadnie, żeby nie myśleć. Trochę załamana jestem...
Dziewczyna od mieszkania się nie odzywa. Nie odbiera telefonu i nie zareagowała nawet na sms. Więc zdaje się, że od nowa szukam lokatora ;(

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 13:34 Re: KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Od gastrologa mam na jakies trzy tygodnie. Na tarczyce to ja sie lecze od 9 roku życia. Już mi ją wycięli w 98 r. w większej części ;)

A ,czyli tarczyca odpada.
Czyli musisz się jednak uzbroic w cierpliwosć, moze te leki jednak cos pomoga. Jednak tę gastroskopie sobie zrób, bo moze przelyk Ci uciska na drogi oddechowe :roll: , no ,ale to tylko gastroskopia moze pokazac.

Ja to myślę, że to jednak ma coś wspólnego z nerwami :roll: Nic to, zobaczymy.

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 13:36 Re: KiS 6

maciejowa pisze:

No taki dzień dzisiaj głupawy jest. Zajmuję się pierdołami i narzekam na co popadnie, żeby nie myśleć. Trochę załamana jestem...
Dziewczyna od mieszkania się nie odzywa. Nie odbiera telefonu i nie zareagowała nawet na sms. Więc zdaje się, że od nowa szukam lokatora ;(

ja juz wysprzatalam chate,jakby sam minister mial przyjechac :ok: :wink:
Kasia nie wiem o co chodzi z tym mieszkaniem,ale trzeba to definitywnie jakos rozwiazac..nie mozna sie nie odzywac..
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 13:45 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lis 23, 2010 13:42 Re: KiS 6

Ciepła pisze:
maciejowa pisze:

ja juz wysprzatalam chaye,jakny sam minister mial przyjechac :ok: :wink:
Kasia nie wiem o co chodzi z tym mieszkaniem,ale trzeba to definitywnie jakos rozwiazac..nie mozna sie nie odzywac..

Z mieszkaniem chodzi o to, że mam do wynajęcia. Szukam i szukam chętnego na nie od wakacji. No i właśnie niedawno zdawalo mi się, że znalazłam. Bardzo fajna dziewczyna z kotem. Byla, obejrzala, powiedziała, że się jej podoba i chce zamieszkać. Umówiłyśmy się, że od grudnia przyjdzie. Ale dzwoniłam do niej teraz kilka razy, żeby szczegóły ustalić a ona nie odbiera. Wysłalam sms z prośbą o kontakt i nawet dodalam, że jeśli zrezygnowała to żeby mnie chociaż poinformowała i też nic. Cisza. Nie chcę nikogo oceniać, bo nie wiem co się stalo, ale denerwuję się, bo dla nas to ogromne obciążenie finansowe utrzymywac dwa mieszkania i cztery osoby z jednej pensji...
Aaaa to Kuba dzisiaj wraca? 8)

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 13:47 Re: KiS 6

maciejowa pisze:
Ciepła pisze:
ja juz wysprzatalam chate,jakby sam minister mial przyjechac :ok: :wink:

Z mieszkaniem chodzi o to, że mam do wynajęcia. Szukam i szukam chętnego na nie od wakacji. No i właśnie niedawno zdawalo mi się, że znalazłam. Bardzo fajna dziewczyna z kotem. Byla, obejrzala, powiedziała, że się jej podoba i chce zamieszkać. Umówiłyśmy się, że od grudnia przyjdzie. Ale dzwoniłam do niej teraz kilka razy, żeby szczegóły ustalić a ona nie odbiera. Wysłalam sms z prośbą o kontakt i nawet dodalam, że jeśli zrezygnowała to żeby mnie chociaż poinformowała i też nic. Cisza. Nie chcę nikogo oceniać, bo nie wiem co się stalo, ale denerwuję się, bo dla nas to ogromne obciążenie finansowe utrzymywac dwa mieszkania i cztery osoby z jednej pensji...
Aaaa to Kuba dzisiaj wraca? 8)

no wlasnie Kasia tak czy siak powinna sie odezwac,nawet jesli rezygnuje..
ta Kuba wraca ale do Pl i z tego co wiem leci do Łomzy na rozładunek..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lis 23, 2010 13:54 Re: KiS 6

Ta dziewczyna to jakas taka nieodpowiedzialna :(
kurcze , szkoda :cry:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lis 23, 2010 13:58 Re: KiS 6

trawa11 pisze:Ta dziewczyna to jakas taka nieodpowiedzialna :(
kurcze , szkoda :cry:

No właśnie nie sprawiała wrażenia nieodpowiedzialnej. Wręcz przeciwnie. Dlatego nie chcę oceniać, bo nie wiem co się stało. Mówiła, że na jakiś zabieg idzie. Miała zadzwonić. Może się rozchorowała czy co? Nie wiem. Wydaje mi się, że coś się musiało stać... No nic, szukamy dalej... I idziemy ziemniaki obierać. Chyba z Marcelkiem, bo gadzina wszędzie musi nosek wsadzić i zobaczyć co jest grane :lol: Okruszki mi z drożdżowego usiłował wyjeśc. Ale nie pozwoliłam :twisted:

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 13:59 Re: KiS 6

Ciepła pisze:

Ehh...
A ja myślałam, że Ty się tak dla niego pindrujesz ;)

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 14:03 Re: KiS 6

maciejowa pisze:
Ciepła pisze:

Ehh...
A ja myślałam, że Ty się tak dla niego pindrujesz ;)

ja tez to samo pomyślałam :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lis 23, 2010 14:13 Re: KiS 6

1iłNo nie, tan tytuł by nie tu nie naprowadził! :lol:
Cześć Kasiu i chłopaczki! :D :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 23, 2010 14:15 Re: KiS 6

kalair pisze:1iłNo nie, tan tytuł by nie tu nie naprowadził! :lol:
Cześć Kasiu i chłopaczki! :D :kotek: :kotek:

Zmyła i kamuflaż :lol: :lol: :lol:
KiS - Krówcia i Srebło w poprzednim wątku też było w tytule :lol: Skracam się do granic ;)

maciejowa

Post » Wto lis 23, 2010 17:17 Re: KiS 6

Uruchomiłam kulę od mamy. Mikołajowa latarenka zaczęła się świecić,a śnieg sam się unosi za sprawą baterii i przycisku na całej pozytywce. Zwierzątka sobie "chodzą" dookoła. A na szczycie kuli jest miejsce na świeczkę - podgrzewacz :) Przyklejałam roga reniferowi, bo moje nadgorliwe dzieci już zdążyły go utrącić i zaciągnęłam się cyjanopanem, bleeeee... Aż mnie w gardle gryzie. Nie wiem jak można wąchać klej :roll:

Obrazek

maciejowa

[poprzednia][następna]