Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 21:56 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Jak ja lubię oglądać zdjęcia Nikusi. :mrgreen: :1luvu:
Na każdym z nich widać jak bardzo kotka jest szczęśliwa. :D :ok: :ok:
Buziaczki, całuski, cmokaski itd...itd... :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw gru 16, 2010 22:01 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

szybenka pisze: Obrazek

To spojrzenie mi się szalenie podoba :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt gru 17, 2010 11:42 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

selene00 pisze:Na każdym z nich widać jak bardzo kotka jest szczęśliwa.

Chyba jest szczęśliwa, zwłaszcza jak mnie ma obok. Jest taka wyluzowana, naprawdę widzę różnicę. Coraz częściej nie zwraca uwagi na moje gesty, odgłosy, ruch. Potrafi tak mocno zasnąć, że nic jej nie budzi, nawet mój dotyk, zamieszanie obok niej, a kiedyś - wciąż czujna. Nawet obcych wita w przedpokoju. Postęp niesamowity.

Teraz Niki często przesiaduje sama i to długo, nawet kilkanaście godzin :( Taki czas... Jest b. stęskniona. Brakuje jej pieszczot i zabawy. Do tego stopnia, że w nocy otrze się ze dwa razy o moją wyciągniętą (przypadkowo) rękę, rozmruczy się i kładzie z wywalonym brzuchem, a ja mam siłę ją miźnąć tylko kilka razy i odpływam 8) Choć wczoraj to mnie ten fakt tak rozbawił, że mogłam jej poświęcić więcej czasu ;)

Kilka różnych:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt gru 17, 2010 11:45 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

kiche_wilczyca pisze:
szybenka pisze: Obrazek

To spojrzenie mi się szalenie podoba :1luvu:

I co najlepsze, nic jej tam nie pokazywałam, a ona tak fajnie główkę przekręciła :) A oczy zielone miała na maksa :1luvu: cudo!!! (tak nieskromnie :oops: choć to jej, nie moje oczy :) )
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pt gru 17, 2010 18:41 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

szybenka pisze:
selene00 pisze:Na każdym z nich widać jak bardzo kotka jest szczęśliwa.

Chyba jest szczęśliwa, zwłaszcza jak mnie ma obok. Jest taka wyluzowana, naprawdę widzę różnicę. Coraz częściej nie zwraca uwagi na moje gesty, odgłosy, ruch. Potrafi tak mocno zasnąć, że nic jej nie budzi, nawet mój dotyk, zamieszanie obok niej, a kiedyś - wciąż czujna. Nawet obcych wita w przedpokoju. Postęp niesamowity.

Teraz Niki często przesiaduje sama i to długo, nawet kilkanaście godzin :( Taki czas... Jest b. stęskniona. Brakuje jej pieszczot i zabawy. Do tego stopnia, że w nocy otrze się ze dwa razy o moją wyciągniętą (przypadkowo) rękę, rozmruczy się i kładzie z wywalonym brzuchem, a ja mam siłę ją miźnąć tylko kilka razy i odpływam 8) Choć wczoraj to mnie ten fakt tak rozbawił, że mogłam jej poświęcić więcej czasu ;)

Kilka różnych:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

NIKUTEK :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,JESTEM ZABUJANA W TOBIE PO USZY :!: :!: :!:
o,tyle powiem
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt gru 17, 2010 18:42 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt gru 17, 2010 19:33 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Śliczne foteczki.
Aż się człowiek od razu uśmiecha :P
Buraski są najpiękniejsze!
A Nikunia jest PRZEŚLICZNA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob gru 18, 2010 0:40 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

To teraz mała historia, bo odłączamy się od świata na weekend. (niestety większość zdjęć z komórki)

Duża ostatnio sporo pracuje i długo jej nie ma w domu, a jak jest to i tak siedzi nad jakimiś papierami, kt. przynosi. Więc czasem muszę jej pomagać i patrzeć co robi.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Ale nudna jest ta jej praca i ileż można pracować... wolę wybrać wygodniejsze miejsce, z dala od papierów. Niestety czasami koce są w praniu, więc pozostaje torba.
Obrazek Obrazek Obrazek
A jak koc wrócił, to mogłam już spokojnie spać.
Obrazek

I tak pracuje, nie ma jej, znów pracuje... żadnego z niej pożytku ostatnio nie mam...
A ja bardzo lubię pieszczoty dużej. Mogę się rozmruczeć, pogruchać, wyciągnąć i pokazać jaka jestem długa i jaki mam fajny brzuszek.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Ale duża przynosi mi czasem jedzenie tam gdzie sobie leżę, albo śpię. I daje mi dobre rzeczy, np. morszczuka, kt. b. lubię, solę i wołowinę, ale ona to mi się już trochę przejadła :roll:
Obrazek

Czasem jestem malutka, czasem trochę większa, ale duża ostatnio często powtarza, że mnie jest coraz więcej. Hmm... nie wiem czy to dobrze czy źle, ale chyba dobrze, bo duża się cieszy.
Obrazek Obrazek

Tak się witamy po przebudzeniu.
Obrazek Obrazek
A tak duża dbała, aby mi nie było zimno w te minione mrozy. Ale ja nie lubię być przykryta i jak się zorientowałam, że coś na mnie leży, to wygramoliłam się spod tego :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Sob gru 18, 2010 10:57 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

szybenka pisze:Obrazek

Ło Jeziu :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob gru 18, 2010 11:22 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Piękne fotki,a Nikusia cudniasta (mam sentyment do burasków).Pozdrawiamy świątecznie podglądając wątek :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 18, 2010 21:25 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

szybenka pisze:To teraz mała historia, bo odłączamy się od świata na weekend. (niestety większość zdjęć z komórki)

Duża ostatnio sporo pracuje i długo jej nie ma w domu, a jak jest to i tak siedzi nad jakimiś papierami, kt. przynosi. Więc czasem muszę jej pomagać i patrzeć co robi.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Ale nudna jest ta jej praca i ileż można pracować... wolę wybrać wygodniejsze miejsce, z dala od papierów. Niestety czasami koce są w praniu, więc pozostaje torba.
Obrazek Obrazek Obrazek
A jak koc wrócił, to mogłam już spokojnie spać.
Obrazek

I tak pracuje, nie ma jej, znów pracuje... żadnego z niej pożytku ostatnio nie mam...
A ja bardzo lubię pieszczoty dużej. Mogę się rozmruczeć, pogruchać, wyciągnąć i pokazać jaka jestem długa i jaki mam fajny brzuszek.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Ale duża przynosi mi czasem jedzenie tam gdzie sobie leżę, albo śpię. I daje mi dobre rzeczy, np. morszczuka, kt. b. lubię, solę i wołowinę, ale ona to mi się już trochę przejadła :roll:
Obrazek

Czasem jestem malutka, czasem trochę większa, ale duża ostatnio często powtarza, że mnie jest coraz więcej. Hmm... nie wiem czy to dobrze czy źle, ale chyba dobrze, bo duża się cieszy.
Obrazek Obrazek

Tak się witamy po przebudzeniu.
Obrazek Obrazek
A tak duża dbała, aby mi nie było zimno w te minione mrozy. Ale ja nie lubię być przykryta i jak się zorientowałam, że coś na mnie leży, to wygramoliłam się spod tego :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

ależ cudna historyjka, z jeszcze cudowniejszymi fotkami
Nie wiedziałam,że na forumie grasuje tak zdolna istotka - szacun Szybenko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 19, 2010 13:38 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 19, 2010 22:54 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Cudna historyjka :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 22, 2010 13:35 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt gru 24, 2010 1:42 Re: Niki (FeLV) - słodka, wrażliwa zagadka...

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym Roku marzeń spełnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia