Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 25, 2010 13:59 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

AYO, ja po prostu mam troche dość facetów.
A Ty Psiama uważaj z biciem 8)

A tak w ogóle, to kto ma mojego Pumka w podpisie? 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 25, 2010 14:01 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dobrze, ze nowe sie zamykajace drzwi mam. :mrgreen:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon paź 25, 2010 14:04 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Kto?
Jakiego pumka?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon paź 25, 2010 14:09 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

AYO pisze:Ej, bo mi sie niepoprawne politycznie okreslenia na klawiaturę cisną :x
Masz gorszy dzien, ze tak wszystko walkowerem oddajesz?
Nikt normalny poniedziałków nie lubi :wink:
Obrazek

Nie pękaj :piwa: :piwa:

Chyba o tego chodzi?

SecretFire

Post » Pon paź 25, 2010 14:58 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

O, wąt siostry po Pakcie :) Można se tu siknąć? :mrgreen: Takie ciekawe pogawędki tu macie...... :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 25, 2010 15:11 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Secret jest dopiero namawiana do Paktu ale pogaduchy pierwsza klasa :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon paź 25, 2010 15:13 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

AYO pisze:Secret jest dopiero namawiana do Paktu ale pogaduchy pierwsza klasa :ok:

A mi się wydawało, że widziałam wpisy na Pakcie... :roll: :oops: A to pewnie od ciebie trafiłam.... :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 25, 2010 15:51 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Tak, o tego kicia chodziło :ok:

A do naszego wątku też zapraszamy :)

Erin

Post » Pon paź 25, 2010 15:54 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze:Wieco co mi akurat przemklo przez mysli? Jak sie futra beda zachowywac? Przeciez oni nie znaja faceta tak na dluzej niz na odwiedziny. Jak nie z tym, to moze i z innym, ale ja juz nie lubilam, jak mi sie pies przygladal. :mrgreen:

Po jakimś czasie się przyzwyczają i przestaną być ciekawe :lol: Drzwi u mnie nie działają, bo ich zamknięcie przed kocim nosem powoduje natychmiastowe włączenie syreny alarmowej :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon paź 25, 2010 15:56 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Erin - kliknij w obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon paź 25, 2010 17:49 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Wot i wsio jasno :mrgreen:
Ale jak klonik normalnie :P

Erin

Post » Pon paź 25, 2010 18:37 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:ryk: To tylko tak, bo mi wesolo.

Spadam na angielski. Shira, moze w przyszlym roku, jak sie finansowo troche odbije od dna. Teraz nie ma szansy juz.
AYO :1luvu: , kochana jestes!

:mrgreen: Mmk, moze jednak bede szukac dalej. Cos mi sie wydaje, ze on cykora ma i nie przyjedzie w weekend. Corke bierze na obstawke a z nia to ani rusz. Przeczucie mi mowi, ze to robi specjalnie i wyszukuje wymowek. A takiego to ja nie potrzebuje. Chlop bez jaj, to z kim mam sie klocic? Zobacze zreszta. Dopiero co z nim rozmawialam. Ale tez uwazam, ze nie powinnam "prosic". Nawet jak jest niesmialy, to albo chce albo niech spada! O to rzeklam i na miotle odfruwam.

SecretFire

Post » Pon paź 25, 2010 18:48 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

I już poleciała? :roll:
A z facetem masz rację, nie można prosić.

Erin

Post » Pon paź 25, 2010 21:20 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire - każdy kij ma dwa końce :wink: Może zabranie córki jest z zupełnie innego powodu? Prosić nie ma sensu, ale przecież nie prosisz!
"Nieśmiałki" też mogą mieć urok i niekoniecznie wiąże się to z brakiem nabiału :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon paź 25, 2010 21:33 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:mrgreen: Ja juz i dziewice mialam, tak ze niesmialki maja cos w sobie. On mi kiedys mowil, ze by chcial, zebym corke poznala. Tym razem ale wcale nie proponowal mi i sie wykrecac zaczal co do soboty. Ja juz tak daleko sie wychylilam z okna, ze moge wypasc. Ja chce miec chlopa i na niego liczyc w potrzebie a nie najpierw sie zastanowic, czy to mu nie za duzo jest... Nie moge tego jakos wsadzic w dobry kat. Musze odczekac, on wie gdzie ja mieszkam i numer telefonu tez ma.

Izunia ja szybka jestem. :mrgreen: Spij ladnie. :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]