Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 23:22 Re: Mruśkowo new foto s.8

Mruśkowo pisze:Marzeni11 pięknie dziękujemy za podrzucanie co by nie zginął w czeluściach Miau.

Coooo????? Marzeni11??? Przecież to my, tzn. to ja tu pisałam, a nie jakaś 11. :twisted: :twisted: - Nusia
No właśnie - i ja, i ja też! :evil: :evil: :evil: - Mała
I JA też :!: :!: :!: - Duża
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 16, 2010 21:38 Re: Mruśkowo new foto s.8

Mru czemu się tak rzadko odzywasz :?:
Duża do kompa Cię nie dopuszcza :mrgreen:
Gromadka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt cze 18, 2010 6:30 Re: Mruśkowo new foto s.8

bozena640 pisze:Mru czemu się tak rzadko odzywasz :?:
Duża do kompa Cię nie dopuszcza :mrgreen:
Gromadka

Chyba tak. Mru tylko wymrucza na odległość różne informacje, ale to tylko dla mnie. Wiecie, kocia dyskrecja... milczę jaki grób :mrgreen: - Nusia
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob cze 19, 2010 8:06 Re: Mruśkowo new foto s.8

Mru poproś Dużą, żeby zrobiła zdjęcia i nam pokazała jaka Ty jesteś śliczna :D
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Nie cze 20, 2010 6:12 Re: Mruśkowo new foto s.8

Pozdrawiamy Mru i Dużą - już wstałyśmy - nasza Duża też. - Nusia

Marzenia11

Post » Nie cze 20, 2010 7:49 Re: Mruśkowo new foto s.8

Cześć Mru. W końcu sie dostałam do kompa. Duża dziś od rana tylko siedzi i stuka i cicho każe być :evil: :evil: :evil: nawet nie mogę pomiauczeć i się poskarżyć że jeszcze nie było sniadania :!: WYOBRAZASZ TO SOBIE??? - Duża

Marzenia11

Post » Pon cze 21, 2010 6:40 Re: Mruśkowo new foto s.8

Marzenia11 pisze:Cześć Mru. W końcu sie dostałam do kompa. Duża dziś od rana tylko siedzi i stuka i cicho każe być :evil: :evil: :evil: nawet nie mogę pomiauczeć i się poskarżyć że jeszcze nie było sniadania :!: WYOBRAZASZ TO SOBIE??? - Duża

Toż to po prostu skandal. Jak Twoja Duża może tak robić. Strasznie Ci współczuję. Pewnie boki Ci się zapadły i żołądek do kręgosłupka przyrósł. Eh.
Moja Duża nie pozwala mi chodzić po komputerze. Krzyczy, że jej zespsuję. A klawisze tak ładnie trzeszczą pod moim ciężarem. :ryk:
Wczoraj musiałam upolować muchę, latała i bzyczała, drażniła. I co? Duża na mnie nakrzyczała, bo wylądowałam przypadkiem na jej brzuchu. Eh, te Duże. Zwariować z nimi idzie.

Wielkie MRU

Zdjęcia wstawię jak zrobię tak, że komórka będzie kompatybilna z laptopem.
Duża
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon cze 21, 2010 7:30 Re: Mruśkowo new foto s.8

Cześć Mru. Z Duzymi to naprawdę kłopot. Na przykład nasza Duża dzisiaj zmartwiona od rana, bo Nutka wymiotuje. NIe mogę jej przetłumaczyć, żeby się nie martwiła. Chciałysmy ją trochę rozerwać więc zrzucilyśmy doniczkę z trawką, kopałyśmy na zmianę w kuwetach tak żeby fajnie żwirek wylatywał na wszystkie strony, skakałyśmy po kompie i nic, rozumiesz? NIC jej nie rozśmieszyło, a nawet mruczała coś pod nosem, chociaż to ja jestem specem od mruczenia.. - Nusia

Marzenia11

Post » Pon cze 21, 2010 8:37 Re: Mruśkowo new foto s.8

Bo Duże zawsze panikują. Ja też czasem muszę sobie zygnąć, lepiej się wtedy czuję. :mrgreen:

Wielkie MRU
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Wto cze 22, 2010 6:54 Re: Mruśkowo new foto s.8

bozena640 pisze:Mru poproś Dużą, żeby zrobiła zdjęcia i nam pokazała jaka Ty jesteś śliczna :D

Ze specjalną dedykacją - Duża. :mrgreen:

:arrow: prawie jak sfinks
Obrazek

:arrow: ja nie śpię, ja się wyleguję
Obrazek

:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

:arrow: odpoczynek na balkonie
Obrazek

:arrow: obserwacja
Obrazek

Mruśkowo

Post » Wto cze 22, 2010 7:10 Re: Mruśkowo new foto s.8

I jeszcze kilka fotek:

:arrow: trochę ciemne, ale fajne:

Obrazek

:arrow: czarny kot :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Mruśkowo

Post » Wto cze 22, 2010 9:18 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

O nie :!: :evil: Duża już leci sobie w kulki. Ile razy prosiłam, żeby nie dawała mi gotowanego. Ile? I ona ma to wszystko w $&&%$#@@. Dziś dostałam rano gotowanego kurczaka. Fuj. Jak to zjeść. A ona, że dobre, że zdrowe. Niech sobie sama je, a mnie coś porządnego da. Na przykład takiego woła. :mrgreen:
Wczoraj dostałam wieczorem. I pysznie się bawiłam wołem zanim zjadłam.
Muszę dziś namówić Dużą na wyjście na balkon. Ostatnio limituje mi wyjścia, bo podobno źle się zachowuję. W niedzielę jak była Duża Dużej to próbowałam złapać muchę.
I przewróciłam suszarkę na pranie. I Dużej bluzki się poplamiły. A ta mucha. 8O Super duża była.

Mruśkowo

Post » Wto cze 22, 2010 12:41 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mruśkowo pisze:
bozena640 pisze:Mru poproś Dużą, żeby zrobiła zdjęcia i nam pokazała jaka Ty jesteś śliczna :D

Ze specjalną dedykacją - Duża. :mrgreen:

:arrow: prawie jak sfinks
Obrazek

:arrow: ja nie śpię, ja się wyleguję
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:arrow: odpoczynek na balkonie
Obrazek

:arrow: obserwacja
Obrazek

Ale Ty śliczna jesteś i jakie ładne leżysz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bozena640

Post » Wto cze 22, 2010 12:46 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mruśkowo pisze:O nie :!: :evil: Duża już leci sobie w kulki. Ile razy prosiłam, żeby nie dawała mi gotowanego. Ile? I ona ma to wszystko w $&&%$#@@. Dziś dostałam rano gotowanego kurczaka. Fuj. Jak to zjeść. A ona, że dobre, że zdrowe. Niech sobie sama je, a mnie coś porządnego da. Na przykład takiego woła. :mrgreen:
Wczoraj dostałam wieczorem. I pysznie się bawiłam wołem zanim zjadłam.
Muszę dziś namówić Dużą na wyjście na balkon. Ostatnio limituje mi wyjścia, bo podobno źle się zachowuję. W niedzielę jak była Duża Dużej to próbowałam złapać muchę.
I przewróciłam suszarkę na pranie. I Dużej bluzki się poplamiły. A ta mucha. 8O Super duża była.

My zawsze przewracamy suszarkę, bo te suszarki takie są (one się same na nasz widok przewracają :evil: ).
Nam Duża rybkę kupuje, ale też wydziela :evil: Jak Duffy bawi się rybką to Duża się cieszy :mrgreen:
Gromadka

bozena640

Post » Wto cze 22, 2010 15:42 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

bozena640 pisze:My zawsze przewracamy suszarkę, bo te suszarki takie są (one się same na nasz widok przewracają :evil: ).
Nam Duża rybkę kupuje, ale też wydziela :evil: Jak Duffy bawi się rybką to Duża się cieszy :mrgreen:
Gromadka

Ja ryby nie lubię. Ale uwielbiam woła. Od czasu do czasu zjem serduszko drobiowe, ale z rzadka, bo Duża daje gotowane. :evil:
Moja Duża ZAWSZE się cieszy jak się bawię wołem. I mówi, że jestem sprawna jak małpka. Co to jest małpka?
Duża też czasem nazywa mnie maupą. Czy to to samo? Nusia? Wiesz?

Mruśkowo

[poprzednia][następna]