Mruśkowo pisze:Marzeni11 pięknie dziękujemy za podrzucanie co by nie zginął w czeluściach Miau.
Coooo????? Marzeni11??? Przecież to my, tzn. to ja tu pisałam, a nie jakaś 11.

No właśnie - i ja, i ja też!

I JA też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruśkowo pisze:Marzeni11 pięknie dziękujemy za podrzucanie co by nie zginął w czeluściach Miau.
bozena640 pisze:Mru czemu się tak rzadko odzywasz
Duża do kompa Cię nie dopuszcza![]()
Gromadka
Marzenia11 pisze:Cześć Mru. W końcu sie dostałam do kompa. Duża dziś od rana tylko siedzi i stuka i cicho każe być![]()
![]()
nawet nie mogę pomiauczeć i się poskarżyć że jeszcze nie było sniadania
WYOBRAZASZ TO SOBIE??? - Duża
bozena640 pisze:Mru poproś Dużą, żeby zrobiła zdjęcia i nam pokazała jaka Ty jesteś śliczna
Mruśkowo pisze:O nie![]()
Duża już leci sobie w kulki. Ile razy prosiłam, żeby nie dawała mi gotowanego. Ile? I ona ma to wszystko w $&&%$#@@. Dziś dostałam rano gotowanego kurczaka. Fuj. Jak to zjeść. A ona, że dobre, że zdrowe. Niech sobie sama je, a mnie coś porządnego da. Na przykład takiego woła.
![]()
Wczoraj dostałam wieczorem. I pysznie się bawiłam wołem zanim zjadłam.
Muszę dziś namówić Dużą na wyjście na balkon. Ostatnio limituje mi wyjścia, bo podobno źle się zachowuję. W niedzielę jak była Duża Dużej to próbowałam złapać muchę.
I przewróciłam suszarkę na pranie. I Dużej bluzki się poplamiły. A ta mucha.Super duża była.
bozena640 pisze:My zawsze przewracamy suszarkę, bo te suszarki takie są (one się same na nasz widok przewracają).
Nam Duża rybkę kupuje, ale też wydzielaJak Duffy bawi się rybką to Duża się cieszy
![]()
Gromadka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 48 gości