KRK Skrzekun vel Kacper blogując już nie prosi o nowy DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 19:03 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Ale pomimo upału apetyt Kacprowi dopisuje :twisted:
Ciągle za mną chodzi i skrzeczy o jedzenie - i to w dodatku ludzkie jedzenie - nic nie mogę w spokoju zjeść (w spokoju i nie dzieląc się).
Lubi praktycznie wszystko - nawet przymierzał się do świderka z Awiteksu, ale zdrowy rozsądek zwyciężył i Kacper z niego zrezygnował.
Bystra z niego bestia. Już nauczył się, że kiedy robię kawę należy przylecieć, bo za chwilę będzie mleko skondensowane :wink:
Obrazek

ekoto

Od: Pt paź 05, 2007 6:46

Post » Sob cze 12, 2010 19:13 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Bardzo dobrze, że umiesz zdobywać jedzenie, Kacperku, jeść trzeba
Szarka i Czarusia
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob cze 12, 2010 20:00 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Potrafi, potrafi na szczęście nie nauczył się jeszcze tak bezczelnie podkradać nam jedzenie z talerzy jak Henio :wink:
Ale jak pisałam to zdolna bestia, więc... :twisted:
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 13, 2010 18:18 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Ja i moje alter ego.

Ja lubię surową wołowinę za 35.99 zł/ kg a moje alter ego jest w stanie zadowolić się mielonym wołowo - wieprzowym 8O

Już nie wspominając o innych preferencjach -
Ja bardzo chciałem obejrzeć Personę Bergmana (1966) na TVP Kulturze, ponieważ bardzo cenię
Liv Ullmann, a moje alter ego w trakcie filmu zasnęło :twisted: :!:

Eh same z nim problemy...

Obrazek

PS. Może to nie jest temat do poruszania na publicznym forum ale sytuacja jest dramatyczna:
Ja starannie zagrzebuję w kuwecie nawet małe co nieco (siusiu) - nie wspominając o grubszych sprawach, a moje alter ego zagrzebuje niedbale albo o zgrozo wcale nie zagrzebuje :!:

UWAGA
:!: Po uważnym obejrzeniu fotografii zamieszczone powyżej - odkryłem, że moje alter ego, ma swoje własne alter ego :!:
Jestem tym mocno zaniepokojony :strach:
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 13, 2010 20:40 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Po przeprowadzonym krótkim śledztwie dowiedziałem się, że alter ego mojego alter ego
ma na imię (nomen omen) Albin.
Pozwólcie, że przybliżę Wam szczegóły, tego czego się dowiedziałem:
Albin – imię męskie pochodzenia łacińskiego. Wywodzi się od słowa oznaczającego "biały".
Albin imieniny obchodzi: 1 marca, 23 czerwca, 22 lipca, 6 września, 15 września, 26 października i 16 grudnia.

Pewnie alter ego mojego alter ego upomni się o prezenty już wkrótce w dniu 23 czerwca :twisted:

Alter ego mojego alter ego powiedziało mi w sekrecie, który ujawniam, że Heniu na banerku przypomina Kopernika z obrazu Matejki 8)
Też tak myślicie?
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 13, 2010 21:07 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Dużo was tam chyba, Kacperku 8O
Czarusia i Szarka

taizu

Post » Nie cze 13, 2010 21:17 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:Dużo was tam chyba, Kacperku 8O
Czarusia i Szarka

Wszystko wskazuje na to, że mnie jest co najmniej trzech (tj. Skrzekun, Kacper i Albin).

Oprócz mnie w domu mieszka Henio (który na początku udawał kotkę i miał na imię Nadia), Stefan (który był na początku kotkiem Cośkiem z wątku SkaskiNH) i Kinga vel Mini (która miała nazywać się Wilhelminą, a na początku była Tosią - także z wątku SkaskiNH).

Można się pogubić :ryk:
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 13, 2010 21:21 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

:ryk:

taizu

Post » Nie cze 13, 2010 21:22 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Nie wiem czy dobrze robię ujawniając to wszystko - chyba niewielu będzie chciało mieć takiego kota jak ja :oops:
Ale to wszystko z nudów i rozpaczy towarzyszącej oczekiwaniu na dom :1luvu:
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 13, 2010 21:25 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Kacperku, jesteś wspaniałym kotem, z Alter Ego i Skrzekunem też :1luvu:
Czarusia i Szarka

taizu

Post » Nie cze 13, 2010 21:31 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:Kacperku, jesteś wspaniałym kotem, z Alter Ego i Skrzekunem też :1luvu:
Czarusia i Szarka

To dobrze, że tak piszesz, bo czasami mam wątpliwości- nadal nikt mnie nie chce :cry:
Ale faktycznie jestem super kotem - trzy koty w jednym :ryk:
Obrazek

ekoto

Post » Pon cze 14, 2010 18:24 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Dzisiaj zmęczyłem się trochę myszą - wprawdzie kryzysową i o nikczemnych rozmiarach, ale potrzebowałem jakiegoś urozmaicenia.
Bo, ile można biegać za patyczkiem higienicznym 8)

Obrazek
Obrazek

ekoto

Post » Pon cze 14, 2010 18:33 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

no nie, całkiem całkiem ta mysza... 8)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon cze 14, 2010 18:35 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

super wyglądasz z tą myszą :oops:
Ja też lubię patyczki :1luvu: , ale najbardziej moją kochaną metrową linkę :1luvu:
Szarka

taizu

Post » Pon cze 14, 2010 18:43 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

izydorka pisze:no nie, całkiem całkiem ta mysza... 8)

Nie, to ja jestem tylko taki drobniutki i filigranowy mały kocureczek :wink: :1luvu:
Obrazek

ekoto

[poprzednia][następna]