też był dodatni, był leczony jak Aslanek i dzisiaj test pokazał MINUS

viewtopic.php?f=1&t=101684&p=5741787#p5741787
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Dobra dzisiaj wiadomość jest taka, że kotek, też ze schroniska- Bono
też był dodatni, był leczony jak Aslanek i dzisiaj test pokazał MINUS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arcana pisze:Wafel z Bromcia znow? Zawsze byli skumplowani czy teraz Ci sie pary potworzyly?![]()
Na fotach nie widac, jaki Wafel jest duzy, a Aslanek nieduzy w porownaniu. Na zywo to Wafel wyglada na krola, a Aslanek -książątko slodziak. Nie masz wrazenia, ze to kocię, a nie kilkuletni kot?
ellza1 pisze:ruru pisze:Dobra dzisiaj wiadomość jest taka, że kotek, też ze schroniska- Bono
też był dodatni, był leczony jak Aslanek i dzisiaj test pokazał MINUS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruru![]()
![]()
![]()
Aslanek to bandyta mały, otwieram lodówkę , na chwilę się odwracam do tyłu, chcę zamknąć i ...... kto jest w lodówce ?
no dobrze, że go nie zamknęłam, bo by się chłopak mój przeziębił
ruru pisze:w ogóle to czasem Aslanek do złudzenia Alfa przypomina i z upodobań też![]()
![]()
![]()
Szałwia pisze:Ellza, ależ one mają fajnie u Ciebie! Wspaniałe zdjęcia, i relacje o kocich relacjach.
A Brombkę pamiętam z tego zdjęcia, jak była małym bąbelkiem. Takie to było maleńkie... a dwójka jej rodzeństwa u mnie wcinała kurczaczka na melbowym dywaniku
. Jak to już dawno było
.
Georg-inia pisze:łojeżu, a ja nie wiedziałam, że Wy macie wątasa własnego![]()
może głupio zapytam, ale czy Wafel to rasowy jest?bo on jakoś tak szlachecko wygląda?
Aslan wygląda całkiem fajniena pewno będzie zdrowy, teraz ma po co żyć
hanelka pisze:A foty Wafla w kąpieli można poprosić?Cudny widok musi być!
Sis pisze:to może Waflowaty kot kochający kąpiele nadawałby się na przyjaciela alergika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 30 gości