Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 20:08 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Dobra dzisiaj wiadomość jest taka, że kotek, też ze schroniska- Bono
też był dodatni, był leczony jak Aslanek i dzisiaj test pokazał MINUS :D :D :D :ok: :ok: :ok:
viewtopic.php?f=1&t=101684&p=5741787#p5741787
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro mar 17, 2010 8:12 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

ruru pisze:Dobra dzisiaj wiadomość jest taka, że kotek, też ze schroniska- Bono
też był dodatni, był leczony jak Aslanek i dzisiaj test pokazał MINUS :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Ruru :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aslanek to bandyta mały :mrgreen: , otwieram lodówkę , na chwilę się odwracam do tyłu, chcę zamknąć i ...... kto jest w lodówce ? :ryk: no dobrze, że go nie zamknęłam, bo by się chłopak mój przeziębił :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro mar 17, 2010 8:27 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Arcana pisze:Wafel z Bromcia znow? Zawsze byli skumplowani czy teraz Ci sie pary potworzyly? :mrgreen:
Na fotach nie widac, jaki Wafel jest duzy, a Aslanek nieduzy w porownaniu. Na zywo to Wafel wyglada na krola, a Aslanek -książątko slodziak. Nie masz wrazenia, ze to kocię, a nie kilkuletni kot? :D

:twisted: Wafel i Bromcia przed Tośką byli razem 8) , ale potem zawód miłosny :mrgreen: teraz jak Aslan zakochał się w Tośce, to Wafel odnowił uczucia do Bromci :mrgreen: , dała mu szansę :ryk:
No rzeczywiście nie widać różnicy na zdjęciach. Wafka 8 kg waży z nawiązką i gruby nie jest, duży kot, a Asek 4 kg , połowa :mrgreen:

ellza1

Post » Śro mar 17, 2010 13:37 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

ellza1 pisze:
ruru pisze:Dobra dzisiaj wiadomość jest taka, że kotek, też ze schroniska- Bono

Ruru :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aslanek to bandyta mały :mrgreen: , otwieram lodówkę , na chwilę się odwracam do tyłu, chcę zamknąć i ...... kto jest w lodówce ? :ryk: no dobrze, że go nie zamknęłam, bo by się chłopak mój przeziębił :mrgreen:

cfffaniaczek- chce być chyba taki duży i pięknie zbudowany jak Wafel
tylko coś mi się wydaje, że bardziej w brzucho mu idzie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

w ogóle to czasem Aslanek do złudzenia Alfa przypomina i z upodobań też :1luvu: :1luvu: :1luvu:
skarbeczek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro mar 17, 2010 14:00 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

ruru pisze:w ogóle to czasem Aslanek do złudzenia Alfa przypomina i z upodobań też :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro mar 17, 2010 20:51 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Ellza, ależ one mają fajnie u Ciebie! Wspaniałe zdjęcia, i relacje o kocich relacjach :).
A Brombkę pamiętam z tego zdjęcia, jak była małym bąbelkiem :). Takie to było maleńkie... a dwójka jej rodzeństwa u mnie wcinała kurczaczka na melbowym dywaniku :). Jak to już dawno było :).

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pt mar 19, 2010 19:57 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Szałwia pisze:Ellza, ależ one mają fajnie u Ciebie! Wspaniałe zdjęcia, i relacje o kocich relacjach :).
A Brombkę pamiętam z tego zdjęcia, jak była małym bąbelkiem :). Takie to było maleńkie... a dwójka jej rodzeństwa u mnie wcinała kurczaczka na melbowym dywaniku :). Jak to już dawno było :).

Dziękuję :ok: Już kiedyś pisałam, że mam nadzieję, że rodzeństwo Bromci ma tak ... wesoło jak ona :mrgreen:
Oj Szaławia, a wiesz jak ja się bałam wtedy, czy sobie poradzę, pierwsze takie małe kocię w moim życiu , Ty zresztą też się bałaś, bo nieśmiało mi sugerowałaś, że może Bromcia na trochę z rodzeństwem u Ciebie zostanie, bo to raźniej :ok: Dobry pretekst nie jest zły :twisted: . Cieszę się, że wyrosła z niej tłuściutka damesa . Sówka, jak to Arcana mówi , bo oczyska ma , że .... ho ho :ok:
Aslanek wesoły, kochany i szczęśliwy, dziś interferon znowu. Mam nadzieję, że wyzdrowieje.

ellza1

Post » Nie mar 21, 2010 15:44 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

tak mi się jakoś odnalazł wątek naszego Wafla vel Wafki :mrgreen: :1luvu:

viewtopic.php?f=13&t=70297&start=0

ellza1

Post » Nie mar 21, 2010 15:53 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

łojeżu, a ja nie wiedziałam, że Wy macie wątasa własnego :oops:
może głupio zapytam, ale czy Wafel to rasowy jest? :oops: bo on jakoś tak szlachecko wygląda?

Aslan wygląda całkiem fajnie :ok: na pewno będzie zdrowy, teraz ma po co żyć :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie mar 21, 2010 16:59 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Georg-inia pisze:łojeżu, a ja nie wiedziałam, że Wy macie wątasa własnego :oops:
może głupio zapytam, ale czy Wafel to rasowy jest? :oops: bo on jakoś tak szlachecko wygląda?

Aslan wygląda całkiem fajnie :ok: na pewno będzie zdrowy, teraz ma po co żyć :ok:

ho ho, szlachcic z Wafla :mrgreen: , wiesz jak na moje oko, to jego mamuśka była szlachcianką i się zakochała w dachowcu pospolitym :ryk: , albo na odwrót :mrgreen: , ale rzeczywiście jakiś pomieszaniec to on jest. I ma fają cechę - uwielbia się kąpać. Mój Tż do wanny, a on za nim i mruczy, jak go wodą polewać , normalnie foka jakaś , znaczy fok :ryk:

A Aslanek nie tylko, że całkiem, ale super :ok: , futerko mu już zaczyna błyszczeć pięknie :1luvu: i spał ze mną pierwszy raz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ellza1

Post » Nie mar 21, 2010 17:06 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

A foty Wafla w kąpieli można poprosić? :oops: Cudny widok musi być! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 21, 2010 17:10 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

hanelka pisze:A foty Wafla w kąpieli można poprosić? :oops: Cudny widok musi być! :1luvu:

Nie omieszkam obfocić, ciekawe co na to mój Tż :twisted: :ryk:

ellza1

Post » Nie mar 21, 2010 17:27 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

to może Waflowaty kot kochający kąpiele nadawałby się na przyjaciela alergika? :wink:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie mar 21, 2010 18:01 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

Sis pisze:to może Waflowaty kot kochający kąpiele nadawałby się na przyjaciela alergika? :wink:

:mrgreen: widocznie nikt z alergików nie próbował docenić, ale nie ma tego złego ..... skoro jest u nas :ok:

Asek ma teraz ulubioną zabawkę , była u nas w odwiedzinach Bozennak z Basicą ( nasz wątek białostocki ) i przyniosły kociastym wędki, no ludziska, to jest dopiero zabawa, Aslan skacze na wysokość metra za myszą na wędce, :ryk: , ale ubaw.
I mój Tż znalazł nową zabawkę ( wysuwaną miarkę ) koniec świata, jak mawiał Popiołek :mrgreen:

ellza1

Post » Wto mar 23, 2010 17:24 Re: Rudy Król Aslan już w domu :-)

niestety króciutki jest żywot wędki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
u nas to ok. 10 minut :D :D :cat3:
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]