Jaskół-Nieśmiałek, Antoś, Kedi-szukamy domków!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 10:13 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Sami sobie kontuzję sprawił :roll: Wyliże się z tego szybciutko, a w międzyczasie poliże Jaskóla :D
Ogromne kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 04, 2010 20:59 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Z Samim coraz lepiej :) Łazi, mruczy, je, bawi się :) Dziś dostał antybiotyk, jeszcze mamy mu podawać przez 3 dni.
Jaskół coraz bardziej miziasty i mruczasty - dziś dał się nawet pogłaskać Marcinowi i mrukolił przy tym (Jaskół mrukolił) :D
Dziewczyny pomóżcie proszę z wizytą przedadopcyjną w Aleksanrowie Łódzkim. Proszę proszę :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pt mar 05, 2010 7:26 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Dzisiaj od rana była walka z chlopakami. Najpierw podawałam Jaskółowi tabletkę na 4 razy (bo wczoraj rano sprytnie zostawił tabletkę, a całe mokre wyżarł :evil: ), a później Marcin robił Samiemu zastrzyk antybiotykowy :roll: Chłopaki mnie znienawidzą :?
Na szczęście po nieprzyjemnościach nastąpiła pora na mokrą bozitę i chyba troszkę się odkupiłam.
Jaskół wyłazi na powitanie jak wchodzę do pokoju. Prawie wogóle nie przebywa na melinie (czyt. w kontenerku). Chlopaczysko zrobiło się rozmruczane i kochane, tylko nadal kicha :(
Sami różnie. Dzisiaj znowu siedział na najwyższej półce, ale łaskawie zszedł (nie wiedział, że na zastrzyk :twisted: ). Łyse placki na nosku ślicznie zarosły, mam nadzieję, że po antybiotyku grzybek nie wróci :roll: Po ostatnim spaku formy jest coraz lepiej. Ślicznie je, już nie jest taki kościsty. Prześlicznie rozdaje buziaki i baranki.
Wczoraj niestety nie miałam czasu zapytać, co z Ryśką :oops: Jak się dowiem co i jak, to dam znać.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt mar 05, 2010 7:33 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Super, ze chłopaki wracają do formy :ok:
A co z tym Aleksandrowem? Jest już ktoś kto tam podjedzie?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt mar 05, 2010 7:37 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

No właśnie nikogo nie ma :(
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt mar 05, 2010 9:28 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

O Aleksandrowie czytałam, daleko nie jest więc podjechać nie problem, tyle że ja się kompletnie na takie wizyty nie nadaję, bo będzie tak jak z moimi tymczasami, pojadę, pogadam a potem i tak powiem że nie wiem co o domu myśleć :oops: dlatego się nie wyrywam, ale jeśli ktoś będzie mógł jechać i przemaglować domek to mogę być kierowcą.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 05, 2010 9:59 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Jak dobrze, że już jest poprawa :D :D :D
Oby wszystko się dobrze ukladało, również wizyta w potencjalnym DS :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Uściski dla slodkich chlopaków :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob mar 06, 2010 17:33 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Przekazałam już na PW namiary na potencjalny domek pewnym dobrym duszkom :wink: Mam nadzieję, że niedługo już będziemy wiedzieć jak wypadła wizyta przedadopcyjna :)
Sami już prawie wogóle nie ma łysych placków, Jaskół robi się powoli szerszy niż wyższy :oops: , niestety nadal kicha :( Po drugiej dawce odrobaczania u obu kawalerów obcych w kupkach nie stwierdzono :ok:
Ryśka w poniedziałek sterylka...
Na razie leczymy i kochamy :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Sob mar 06, 2010 23:17 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Trzymamy kciuki :ok: Jaskółek ma szansę na dom, musi się udać :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie mar 07, 2010 12:57 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Witam wszystkich, dopiero co się zarejestrowałam :D To ja chcę dać domek Jaskółkowi :D

Mati66

Od: Nie mar 07, 2010 12:53

Post » Nie mar 07, 2010 12:58 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Witamy bardzo serdecznie :D Cieszę się, zę jesteś na miau :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Nie mar 07, 2010 13:10 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

Mati66 witamy na forum.

Jeśli Jaskółek do Was przyjedzie będziecie mieli cudo kota, miałam okazję go poznać i poprzytulać, jest słodki, da Wam z pewnością wiele radości :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie mar 07, 2010 13:28 Re: Sami i Jaskółeczek - wizyta przedadop.Aleksandrów Łódzki!!

W domu już nie możemy się doczekać. Z kotami wychowywałam się chyba od 7 roku życia więc wizyta przedadopcyjna mam nadzieje, że pójdzie gładko :D

Mati66

Od: Nie mar 07, 2010 12:53

[poprzednia][następna]