Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 7:31 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:fdzieki za foty hanelka !sherina prosze zmień w allegro na bardziej domowe!
mała wczoraj wymiotowała i bardzo źle sie czuła.

:strach:
Fionka, bo przyjade i wytrzepie Ci ten bialo-czarny tylek. Nie wolno chorowac!

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pt lut 05, 2010 8:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

IKA6 ona dostała leki dlatego ze wymiotowała.Bardzo ja męczyło i przed wymiotami płakala roździerajaco.Nie mamy roslin w domu a to,że może jakiś paproch zjadła to mozliwe.Dzis już lepiej. Przed samym wyjściem wygłaskałam ja i pomruczala sobie. Leżała w swoim pudełezcku pod stolikiem.Tam czuje sie bezpieczna.
Dorota możesz załatwić książeczke z wpisem jaka operacje miała i co podawano?Robiono jej testy? Lub jakis wypis z lecznicy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 05, 2010 8:33 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Dorota możesz załatwić książeczke z wpisem jaka operacje miała i co podawano?Robiono jej testy? Lub jakis wypis z lecznicy.

Jasne, po pracy podjade do lecznicy.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pt lut 05, 2010 9:07 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

napisz mi potem co jak i gdzie.Jutro idziemy rano do weta,bo potem mam zebranie. I tak sie spóźnie. Jutro jest nie ździerca :mrgreen: .
Dokumentacje :wink: mozesz przesłac mi na adres(dam na pw) lub zostawić w Boliłapce to Agneska może by przywiozła. kwestia dogadania sie. Mam nadzieję,że nie obrazi sie za decydowanie za nia.
Rozumiem,że szczepien nie miała?W takim stanie to trzeba pozcekac z takim fasowaniem.
W jakiej lecznicy był robiony zabieg? jak blisko to moze bysmy podjechali tam?
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 05, 2010 9:49 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Zdjęcia zamienię, tylko wieczorkiem :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lut 05, 2010 10:13 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

sherina pisze:Zdjęcia zamienię, tylko wieczorkiem :wink:

ok.
Moge i mailem podesłać jeśli wolisz tak.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 05, 2010 10:16 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:
sherina pisze:Zdjęcia zamienię, tylko wieczorkiem :wink:

ok.
Moge i mailem podesłać jeśli wolisz tak.

wezmę z wątku :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lut 05, 2010 10:41 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Asiu, a może to jakiś robalek dokucza?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 05, 2010 11:16 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Rozumiem,że szczepien nie miała?W takim stanie to trzeba pozcekac z takim fasowaniem.
W jakiej lecznicy był robiony zabieg? jak blisko to moze bysmy podjechali tam?

Fionka byla caly czas w Vetce na Modlinskiej, (do Czajeczki jej nie dawalam, bo byla w takim stanie, ze nie chcialam, zeby siedziala cala noc sama).
Szczepien nie miala. Jest odrobaczona.
Dokumentacje przesle Ci mailem, do Bolilapki wiezc nie bede... bo troche mi nie po drodze ;)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pt lut 05, 2010 13:28 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Podniesiemy

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pt lut 05, 2010 20:43 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Nie spadamy!

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pt lut 05, 2010 21:07 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

nie spadamy!
Dzieki za info medyczne!Nie mam drukarki więc będę musiała spisać recznie.Moze sie odczytam :wink:
Mała dzis próbowała podrapać sie w ucho kikucikiem.Wreszcie sie jej troszke udało,wygieta w pałą pczochrała sie troszke.Poryczałam sie.
Kica po mieszkaniu,bwai sie,psa olewa. Przede mną ucieka(jestem ta zła)u TZ na kolanach mruczy. Nasz Pikusiek kot próbuje bawić sie z nią.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 05, 2010 21:20 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Poryczałam sie.
Ja się poryczałam, jak Bodzio próbował zakopać urobek w kuwecie. I taki był zdziwiony, że kopie, kopie i nic się nie zmienia
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 05, 2010 21:29 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Mała dzis próbowała podrapać sie w ucho kikucikiem.Wreszcie sie jej troszke udało,wygieta w pałą pczochrała sie troszke.Poryczałam sie.
Kica po mieszkaniu,bwai sie,psa olewa. Przede mną ucieka(jestem ta zła)u TZ na kolanach mruczy. Nasz Pikusiek kot próbuje bawić sie z nią.

dzielna dziewczynka :1luvu:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pt lut 05, 2010 21:33 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

bardzo dzielna :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]