Wczoraj akurat byliśmy na lekcji tanga.
Ja myślę, że wszystkie wzory nadają się do spodni tylko zależy do jakich.
Moja teściowa, która nie nosi na co dzień wysokich obcasów, też wzięła 7,5 cm.Aż sama się zdziwiła, że kupiła takie wysokie.
Moderator: Estraven

catawba pisze:Hannah12 pisze:Pysia maiła seterylke przed rują, maiła wtedy około 6 miesięcy.
Z pełna świadomością nie czekałam na rujkę.
dzięki HaniuŻaneta mówiła, że nie trzeba czekać, ale jak słyszę, zdania są podzielone. Ciachałaś u niej czy na Katowickiej?
chcę się za to zabrać zaraz po świętach. mam nadzieję, że Myszka się nie pospieszy z rujką..

ubolewam strasznie, że lokal dość mały, a ja muszę przebierać.. ten niech przyjdzie, na tego braknie miejsca 
catawba pisze:hmm.. to było rok temu i cyferek za bardzo nie pamiętamale rozumiem, że dostałaś zadowalającą ilość karmy
![]()
imprezę robimy w Elite na Strzeleckiej, przy Kupcu.
a w ogóle.. robi się tylko zaproszenia, czy również zawiadomienia? wyczytałam gdzieś, że zawiadomienia to po ślubie w związku ze zmianą adresu zamieszkania czy coś .. ale to dla mnie bez sensu..jak to jest?
Na 3 osoby podzieliłam.

maggia pisze:
Haniu ja też dokładnie nie pamiętam ilości karmy bo było jej tyle![]()
Na 3 osoby podzieliłam.
Avian pisze:maggia pisze:
Haniu ja też dokładnie nie pamiętam ilości karmy bo było jej tyle![]()
Na 3 osoby podzieliłam.
Stosunkowo dużo dostaliście karmy, jak liczyłam, to chyba 70kg wszystkiego
Haniu się nie przejmuj gadaniem, ze goście worów nie będą nosić - u Magdy najwięcej było 400g i 1,5kg paczek. A jak ktoś nie chce dźwigać, to może choć jedną puszeczkę donieść![]()
Jakby co pomogę w dowozie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości