Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 01, 2010 8:06 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dzięki Haniu. :D

Wczoraj akurat byliśmy na lekcji tanga. :wink:

Ja myślę, że wszystkie wzory nadają się do spodni tylko zależy do jakich.

Moja teściowa, która nie nosi na co dzień wysokich obcasów, też wzięła 7,5 cm.Aż sama się zdziwiła, że kupiła takie wysokie. :lol:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 02, 2010 19:36 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

catawba pisze:
Hannah12 pisze:Pysia maiła seterylke przed rują, maiła wtedy około 6 miesięcy.
Z pełna świadomością nie czekałam na rujkę.

dzięki Haniu :) Żaneta mówiła, że nie trzeba czekać, ale jak słyszę, zdania są podzielone. Ciachałaś u niej czy na Katowickiej?
chcę się za to zabrać zaraz po świętach. mam nadzieję, że Myszka się nie pospieszy z rujką..

Pysia by la ciachana 5 lat temu u Dąbrowskiego, nie znałam wtedy gabinetów o Które pytasz.
Ja bym robiła na Katowickiej, tam Javcia była operowania i Gosi Pola.
Teraz też jestem umówiona z Javcią na wizytę po świętach, czeka nas operacja cycuszków w najgorszym razie całej listwy mlecznej.

Wesołego Alleluja
Obrazek

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie kwi 04, 2010 7:52 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Po pierwsze, życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt :)

Madziu, a do jeansów jakie pasują? te do latino to raczej na letnią pogodę..

Haniu, dziękuję. Chcemy jej po świętach zbadać krew, a potem na sterylkę. tylko nie wiem jeszcze na którą lecznicę się zdecydujemy.. myślę intensywnie.

w ogóle mam ostatnio sto tysięcy myśli na minutę.. :twisted:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Nie kwi 04, 2010 14:44 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Życzymy wszystkiego co najlepsze,
jak najwięcej radości i jak najmniej smutków.

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie kwi 04, 2010 14:50 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dziękuję Lucynko i życzę tego samego :D
Obrazek

catawba

Post » Wto kwi 06, 2010 7:40 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Do jeansów pełne, raczej bez żadnych ozdób.

Z resztą pewnie w spodniach pojedziesz przymierzać.

Jak po Świętach?
Obrazek

maggia

Post » Wto kwi 06, 2010 10:08 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

hej Madziu :) dziękuję za pamięć na n-k :wink:

jestem niewyspana.. :roll: ale byle do weekendu :D

a faktycznie, pojadę w spodniach. Pod sukienką i tak butów nie będzie widać :)
Obrazek

catawba

Post » Śro kwi 07, 2010 7:32 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

witam środowo :)

coraz bliżej do weekendu! wpadłam na pomysł, że skoro nie mogę w tym miesiącu pojechać do rodziców, to ich do siebie ściągnę. mam w planie wyciągnąć ich na obiad do restauracji, w której będzie impreza poślubna :)

czas się niedługo zabrać za zaproszenia.. pech, że jeszcze nie jestem pewna co do gości :strach: ubolewam strasznie, że lokal dość mały, a ja muszę przebierać.. ten niech przyjdzie, na tego braknie miejsca :( tak bym chciała widzieć tam wszystkich bliższych znajomych..
rozwiązaniem byłby grill po obiedzie, u nas.. tylko co powiem ludziom? przyjdźcie na ślub, potem do domu, a wieczorem do nas na grilla? :roll:

inny dylemat mam z samymi zaproszeniami.. chciałam poprosić o karmę zamiast kwiatów.. i ojciec mnie lekko wyśmiał :roll: mówiąc, że ludziom się nie będzie chciało dźwigać worów.. też fakt.. :roll: nie wiem co z tym zrobić..
w ogóle nie wiem.. sama robić zaproszenia czy kupić..
Obrazek

catawba

Post » Śro kwi 07, 2010 7:40 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Haniu jeśli chodzi o karmę to sama wiesz ile u mnie przynieśli. :D :D
A czyimś gadaniem się nie przejmowałam :twisted:

A w jakiej restauracji masz przyjęcie?
Obrazek

maggia

Post » Śro kwi 07, 2010 7:52 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

hmm.. to było rok temu i cyferek za bardzo nie pamiętam :oops: ale rozumiem, że dostałaś zadowalającą ilość karmy ;)

imprezę robimy w Elite na Strzeleckiej, przy Kupcu.

a w ogóle.. robi się tylko zaproszenia, czy również zawiadomienia? wyczytałam gdzieś, że zawiadomienia to po ślubie w związku ze zmianą adresu zamieszkania czy coś .. ale to dla mnie bez sensu.. :roll: jak to jest?
Obrazek

catawba

Post » Śro kwi 07, 2010 8:19 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

catawba pisze:hmm.. to było rok temu i cyferek za bardzo nie pamiętam :oops: ale rozumiem, że dostałaś zadowalającą ilość karmy ;)

imprezę robimy w Elite na Strzeleckiej, przy Kupcu.

a w ogóle.. robi się tylko zaproszenia, czy również zawiadomienia? wyczytałam gdzieś, że zawiadomienia to po ślubie w związku ze zmianą adresu zamieszkania czy coś .. ale to dla mnie bez sensu.. :roll: jak to jest?

Zawiadomienia też się wysyła. Do osób nie zaproszonych na wesele (przyjęcie), do znajomych, przyjaciół, na miau :mrgreen: Ja miałam tylko 31 osób na weselu a zawiadomień dużo wysyłałam.

Haniu ja też dokładnie nie pamiętam ilości karmy bo było jej tyle :strach: :strach: Na 3 osoby podzieliłam.

A Elita faktycznie nie za duża, ale dobre słodkie. :mrgreen:
Obrazek

maggia

Post » Śro kwi 07, 2010 8:23 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Obrazek

maggia

Post » Śro kwi 07, 2010 8:29 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

A tu nasze zaproszenia na dole wątku, przed ostatni post:

http://poznan.forumslubne.pl/viewtopic. ... &start=285

Wszystko zamawiałam z allegro.
Obrazek

maggia

Post » Śro kwi 07, 2010 8:52 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:
Haniu ja też dokładnie nie pamiętam ilości karmy bo było jej tyle :strach: :strach: Na 3 osoby podzieliłam.

Stosunkowo dużo dostaliście karmy, jak liczyłam, to chyba 70kg wszystkiego ;)

Haniu się nie przejmuj gadaniem, ze goście worów nie będą nosić - u Magdy najwięcej było 400g i 1,5kg paczek. A jak ktoś nie chce dźwigać, to może choć jedną puszeczkę donieść 8)
Jakby co pomogę w dowozie.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro kwi 07, 2010 8:55 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Avian pisze:
maggia pisze:

Stosunkowo dużo dostaliście karmy, jak liczyłam, to chyba 70kg wszystkiego ;)

Haniu się nie przejmuj gadaniem, ze goście worów nie będą nosić - u Magdy najwięcej było 400g i 1,5kg paczek. A jak ktoś nie chce dźwigać, to może choć jedną puszeczkę donieść 8)
Jakby co pomogę w dowozie.

Iza niezastąpiona. :mrgreen: :piwa:

Około 70kg to było chyba tylko suchej a mokra jeszcze była. :D
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]