Chat pisze:A ja sie dziwie, dlaczego krecich powiadomien nie dostaje...![]()
I co, masz juz barana?
Nie mam barana ani owieczki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:A ja sie dziwie, dlaczego krecich powiadomien nie dostaje...![]()
I co, masz juz barana?
kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami wieczorową porą , meldujemy sie u kretek![]()
Laffizdrol z pierwszej strony śliczniutki
Hej Buborku wieczornie!Lafizdrolek to zazwyczaj ekstra dla Ciebie!
Sihaja pisze:Ja też nie dostaję, nie tylko krecich, mam wrażenie że powiadomienia przychodzą na chybił-trafił. Jakieś losowania - z tego wątku damy, z tamtego nie, a z tamtego może pojutrze.....![]()
Byliśmy u weta. Gaja też ma kryształki. I to dużo. Wetka się zachwycała, jakie piękne, bo one rzeczywiście ładnie wyglądają - dała mi popatrzeć przez mikroskop. Na szczęście stanu zapalnego Gaja jeszcze nie ma, więc przechodzi na tę specjalną karnę, którą ma Morfeusz. Joachim jedyny porządny-zdrowy jak rybka.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami wieczorową porą , meldujemy sie u kretek![]()
Laffizdrol z pierwszej strony śliczniutki
Hej Buborku wieczornie!Lafizdrolek to zazwyczaj ekstra dla Ciebie!
No co ja poradzę że mi sie ta Twoja panna bardzo podoba![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:Ja też nie dostaję, nie tylko krecich, mam wrażenie że powiadomienia przychodzą na chybił-trafił. Jakieś losowania - z tego wątku damy, z tamtego nie, a z tamtego może pojutrze.....![]()
Byliśmy u weta. Gaja też ma kryształki. I to dużo. Wetka się zachwycała, jakie piękne, bo one rzeczywiście ładnie wyglądają - dała mi popatrzeć przez mikroskop. Na szczęście stanu zapalnego Gaja jeszcze nie ma, więc przechodzi na tę specjalną karnę, którą ma Morfeusz. Joachim jedyny porządny-zdrowy jak rybka.
Gaja ma też kryształki?! Ale czemu? Skąd to dziadostwo?![]()
Dobrze, że Joachimek ok..
kalair pisze:O, a co to za tajemnicze światełka?![]()
Próbowała gasić łapką. Została wyrzucona na ziemię.
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Ja też nie dostaję, nie tylko krecich, mam wrażenie że powiadomienia przychodzą na chybił-trafił. Jakieś losowania - z tego wątku damy, z tamtego nie, a z tamtego może pojutrze.....![]()
Gaja ma też kryształki?! Ale czemu? Skąd to dziadostwo?![]()
Dobrze, że Joachimek ok..
Nie wiem czemu, ale niestety ma i to dużo. U kotek objawy są o wiele mniej zauważalne, dlatego warto jednak robić te badania kontrolne.... Ja Gajce robiłam 2 lata temu i wtedy jeszcze nie miała...
bubor pisze:kalair pisze:O, a co to za tajemnicze światełka?![]()
Próbowała gasić łapką. Została wyrzucona na ziemię.
A to ci Duzi popsuli zabawę Laffizdrolku
Sihaja pisze:Nie widzę po tym zdjęciu, że Lafinka wymaga odchudzania. Jest taka zgrabniutka...
Sihaja pisze:Nie, u Gajki nie widziałam żadnych dziwnych rzeczy. Nic mnie nie zaniepokoiło. Wetka mówi, że ze względu na budowę u kotek bardzo trudno to zauważyć, ponieważ im to tak nie podrażnia cewki (która jest krótsza niż u kocurków) i często kotki przychodzą już dość zapchane kamieniami...
kalair pisze:Sihaja pisze:Nie, u Gajki nie widziałam żadnych dziwnych rzeczy. Nic mnie nie zaniepokoiło. Wetka mówi, że ze względu na budowę u kotek bardzo trudno to zauważyć, ponieważ im to tak nie podrażnia cewki (która jest krótsza niż u kocurków) i często kotki przychodzą już dość zapchane kamieniami...
To znaczy nie było kompletnie żadnych niepokojących objawów? Oj, wystraszylaś mnie..Warto by mi koteczki przebadać..A ile Gajusia ma latek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, puszatek i 40 gości