Mirmiłek i Przyjaciele_poproszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 23:27 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, wątku cz. II

Duża nas zaniedbuje :evil: Stale jej nie ma :evil: Do tego wyjechał Duży i Babcia i muszę siedzieć cały dzień w domu, z Rudolfem do tego :evil: Z nim nie można się w nic poza szukaniem jedzenia pobawić, do luftu taki kolega :?

Poza tym to Duża to bardzo niewdzięczny stwór jest :roll: Ponieważ nie ma Dużego całe łóżko jest dla mnie, mnie i tylko mnie :mrgreen: To znaczy, śpi w nim też Duża, ale się sporo miejsca w związku z nieobecnością Dużego zrobiło i nareszcie mogę się rozciąąąągnąąąąć :mrgreen: Kot przecież się rozciągnąć czasami musi :D Nie rozumiem zatem o co ta afera, że się Duża z moimi tylnymi tuptami koło twarzy na poduszce obudziła :roll: Przecież mam śliczne, różowe tuptusie :mrgreen:

Idę się porozciągać dalej :mrgreen:
Dobranoc!
Mir

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pt lis 20, 2009 9:45 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_jutro bardzo ważny dzień:) I impreza!

Kochani, dziś mijają dwa lata, jak wybrałem sobie Dużych na służących :mrgreen:
W perspektywie czasu myślę, że to nie był zły wybór, a nawet całkiem dobry :mrgreen:

Mir świętujący dwulatek

Duża von Focha

Post » Pt lis 20, 2009 9:47 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Mirku wszystkiego najlepszego, wiernej, uczciwej i robotnej służby z okazji tej niewątpliwe ważnej rocznicy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony: :torte: :balony:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lis 20, 2009 9:54 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Dziękuję, będę dbał o to, aby służba się nie leniła :mrgreen:

Duża von Focha

Post » Pt lis 20, 2009 9:55 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Wszystkiego najlepszego Mirmiłku :D Zdrówka, dużo mizianka i zawsze pełnej miski :balony:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 20, 2009 9:58 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Hej Mir :D
Nasza też ciągle gdzieś lata, tak jakbyśmy my jej nie wystarczali :evil:

Nie skarżysz sie na swoją służbę? Może to przez to, że tylko 2 lata Ci służą ... moja sie dawno zbiesiła, czas na zmiany :twisted:
... albo inne metody wychowawcze :mrgreen:

Gagat
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lis 20, 2009 10:46 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

kluska mówi, że jak chcecie to ona może zorganizować szkolenie dla waszych dużych, odnośnie odpowiedniego służenia kotom :twisted: dzisiaj w nocy musiała zdyscyplinować mamunie, bo się za bardzo kręciła podczas snu co z kolei zaburzało sen kluseczki :twisted:
rysiek zasadniczo dumny ze swojej siostry
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt lis 20, 2009 13:19 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

To może mała premia dla Dużych za dwa lata służenia (np. małe mruczanko).
Wszystkiego najlepszego :D
Luna
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt lis 20, 2009 15:45 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Mirmiłku życzymy ci jak najwięcej zdrowia...zadowolenia z Dużych....jak najwięcej przysmaków....i jak najszybciej towarzyszki życia (żebyś sam nie był)
Niusiu, Kajtek, Pecia

i Duża
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 20, 2009 16:26 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

my ci życzymy walentyny, bo fajnych dużych już masz :D
kluska i ryś
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt lis 20, 2009 16:38 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

agul-la pisze:my ci życzymy walentyny, bo fajnych dużych już masz :D
kluska i ryś

Dziękujemy :oops:

Duzi

Duża von Focha

Post » Pt lis 20, 2009 22:12 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Mir,

miałeś chłopie szczęście... :ok:

Bo o dobrą służbę tak ciężko dzisiaj :(
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Pt lis 20, 2009 22:56 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Jak już pisałem, dwa lata temu wspaniałomyślnie pozwoliłem się adoptować Dużym :mrgreen: W sumie to nie pamiętam, dlaczego znalazłem się na ulicy :roll: Może ktoś mnie wyrzucił, bo dorosłem i przestałem być małą, rozkoszną kulką, może moja ówczesna Duża lub Duży zmarli i trzeba było sprzedać mieszkanie, więc kot stał się zbędny...nie wiem...w każdym razie błąkałem się, byłem głodny i było mi zimno. I siedziałem często przed takim biurowcem, niektórzy wychodzili i w ogóle nie zwracali na mnie uwagi, inni mnie pogłaskali i dali coś do jedzenia, ale nikt mnie nie wziął do siebie :( Wprawdzie jedna taka Duża przynosiła mi regularnie jedzonko i głaskała i mówiła, że chciałaby mnie wziąć, ale ja już w to nie wierzyłem...aż tu dwa lata temu, w zimowy wieczór takie blaszane pudełko przywiozło tą Dużą z jakimś Dużym i zaczęli biegać po ulicy i "kiciać" - wolałem trochę poczekać, ale w końcu stwierdziłem, że się ujawnię :D Jak mnie zobaczyli, to mnie zapakowali to tego pudełka i powiedzieli, że teraz jestem ich i jestem kot domowy i że zobaczę, będzie mi z nimi fajnie - trochę mi się humor poprawił :lol:

Na początku byłem nie za bardzo czysty i stan mojego futerka pozostawiał dużo do życzenia :( I dużo, dużo spałem, nareszcie mogłem się wyspać :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

A Julka nie mogła uwierzyć własnym oczom, że zamieszkał z nią taki przystojniak :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

A potem miałem bardzo głupi pomysł i udałem się na spacer (przez okno), wskutek czego jak wróciłem musiałem jechać do doktora :( Przez to wszystko wróciłem lżejszy o moje dwie "kuleczki", a Duzi lżejsi o kilka stówek w portfelu :evil:

Obrazek

Potem przez jakiś czas lansowałem się w kloszu na głowie i otrzymałem przydomek UFOK :evil:

Obrazek

I szybko odkryłem, że Ziemianie istnieją po to, by służyć UFOKOM :twisted:

Obrazek

Ponieważ jestem bardzo pojętny,prędko nauczyłem się korzystać z prysznica :mrgreen:

Obrazek

I odkryłem fajnie miejsca do spania :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

I powiem Wam, że to były dobre dwa lata :mrgreen:
Może z małym wyjątkiem 22.11.2008, ale trzeba się z tym pogodzić :wink:

Mir świętujący

Duża von Focha

Post » Sob lis 21, 2009 0:00 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

niech zgadnę co się wydarzyło 22.11.1008...

Jakub ciężko dumający.

Czyli dwa dni po twoich u...rodzinach :?: :?: :?:

Oj no nie wiem :roll:

Relacja superowa, heheh a Mir jaki brudasek :mrgreen:
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Sob lis 21, 2009 0:09 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Mir dwa lata z nami:):):):):)

Ale już się na szczęście domyłem :D
A w niedzielę napiszę, co się wydarzyło 22.11.2008 :wink:

Duża von Focha

[poprzednia][następna]