Córka obudziła mnie o 7 rano
Cały czas jest rozpalona...Dodałam do nurofenu i syropku jeszcze maść rozgrzewającą i wsadziłam do łóżka-niech to porządnie wyleży...
ehh a na dodatek mąż dzisiaj późno będzie bo musi wiertarkę szwagrowi oddać
Moderator: Estraven

dune pisze:Z dziećmi to tak juz jest jak z kotami....choruja w najmniej odpowiednich momentach....
No i co poradzisz (no nie zarabiał...hi hi hi)
 Aggi pisze:dune pisze:Z dziećmi to tak juz jest jak z kotami....choruja w najmniej odpowiednich momentach....
No i co poradzisz (no nie zarabiał...hi hi hi)
O to to mądrze prawisz-piwa jejA masz
![]()
![]()
Ale kto nie zarabiał??Kot,dziecko czy też może mąż??

dune pisze:
Za piwo dziekuje, chyba ze na plazy...stanowczo wole drinusia
A nie widziałas tej reklamy ING Kondrata? Do sopotu mnie zabral i całkiem w głowie zawrócił... ale potem...no coż...co poradzisz no nie zarabiał...nie zarabiał....Z MĘZCZYZNA JEST JAK Z BANKIEM- MUSI ZARABIAC ( to p marek

Aggi pisze:dune pisze:
Za piwo dziekuje, chyba ze na plazy...stanowczo wole drinusia
A nie widziałas tej reklamy ING Kondrata? Do sopotu mnie zabral i całkiem w głowie zawrócił... ale potem...no coż...co poradzisz no nie zarabiał...nie zarabiał....Z MĘZCZYZNA JEST JAK Z BANKIEM- MUSI ZARABIAC ( to p marek
No to niech będzie i drinuśSzkoda że nie umiem obrazków wstawiać jak trawka..
To bym ci zapodała jakiegoś drina bajeranckiego
Ha.Mój mąż na szczęście zarabia-tylko że ma żonę rozrzutną to wiecznie brak kasy![]()

dune pisze:
Ja drinusie to prostackie - wódeczka, lód i soczek![]()
I tak trzymac, jakby nie mial kto wydawac jego cięzko zapracowanych pieniążków to by chłopak w depresje popadl
  Aggi pisze:dune pisze:
Ja drinusie to prostackie - wódeczka, lód i soczek![]()
I tak trzymac, jakby nie mial kto wydawac jego cięzko zapracowanych pieniążków to by chłopak w depresje popadl
Sam by wydał![]()

dune pisze:
e tam ,a bo on ma czas? Nie zwalaj wszystkiego na niegowłoż cos z siebie w ten związek - on zarabia - ty wydajesz

a że nie umie to hihi  
dune pisze:I wykład w sensie pouczania męża
Nieeeeeeeeeeeee tak daleko by sie nie posunął....to niehumanitarne by było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51 i 12 gości