Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 13, 2009 9:32 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Pełna energii to może nie jestem,ale wypoczęta już bardziej choć i to nawet nie :twisted:
Córka obudziła mnie o 7 rano :(
Cały czas jest rozpalona...Dodałam do nurofenu i syropku jeszcze maść rozgrzewającą i wsadziłam do łóżka-niech to porządnie wyleży...
ehh a na dodatek mąż dzisiaj późno będzie bo musi wiertarkę szwagrowi oddać :roll: Normalnie szał... :evil:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt lis 13, 2009 10:35 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Meldujemy się i my ... jeszcze Was blizej nie poznaliśmy chociaż intrygujący banerek regularnie widuję tylko z tego wszystkiego nie pamiętam u Kogo... chyba u Kingi?
Za córeczkę mocne :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 13, 2009 11:08 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

U Kingi mniej ;) Bardziej u trawki :ryk:
No ja niekulturalna :D
Witamy serdecznie :1luvu:

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 11:11 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Z dziećmi to tak juz jest jak z kotami....choruja w najmniej odpowiednich momentach....
No i co poradzisz (no nie zarabiał...hi hi hi)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt lis 13, 2009 11:36 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:Z dziećmi to tak juz jest jak z kotami....choruja w najmniej odpowiednich momentach....

O to to mądrze prawisz-piwa jej :D A masz ;) :piwa:
Ale kto nie zarabiał??Kot,dziecko czy też może mąż :D??

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 11:40 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Dzień doberek :wink:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt lis 13, 2009 11:41 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:
dune pisze:Z dziećmi to tak juz jest jak z kotami....choruja w najmniej odpowiednich momentach....

O to to mądrze prawisz-piwa jej :D A masz ;) :piwa:
Ale kto nie zarabiał??Kot,dziecko czy też może mąż :D??

Za piwo dziekuje, chyba ze na plazy...stanowczo wole drinusia :)
A nie widziałas tej reklamy ING Kondrata? Do sopotu mnie zabral i całkiem w głowie zawrócił... ale potem...no coż...co poradzisz no nie zarabiał...nie zarabiał....Z MĘZCZYZNA JEST JAK Z BANKIEM- MUSI ZARABIAC ( to p marek :)
Obrazek

dune

Post » Pt lis 13, 2009 12:09 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:
A nie widziałas tej reklamy ING Kondrata? Do sopotu mnie zabral i całkiem w głowie zawrócił... ale potem...no coż...co poradzisz no nie zarabiał...nie zarabiał....Z MĘZCZYZNA JEST JAK Z BANKIEM- MUSI ZARABIAC ( to p marek :)

No to niech będzie i drinuś :D Szkoda że nie umiem obrazków wstawiać jak trawka.. :cry: To bym ci zapodała jakiegoś drina bajeranckiego :D
Ha.Mój mąż na szczęście zarabia-tylko że ma żonę rozrzutną to wiecznie brak kasy :ryk: :ryk:

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 12:24 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:
dune pisze:

No to niech będzie i drinuś :D Szkoda że nie umiem obrazków wstawiać jak trawka.. :cry: To bym ci zapodała jakiegoś drina bajeranckiego :D
Ha.Mój mąż na szczęście zarabia-tylko że ma żonę rozrzutną to wiecznie brak kasy :ryk: :ryk:

Ja drinusie to prostackie - wódeczka, lód i soczek :)

I tak trzymac, jakby nie mial kto wydawac jego cięzko zapracowanych pieniążków to by chłopak w depresje popadl
Obrazek

dune

Post » Pt lis 13, 2009 12:32 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:

I tak trzymac, jakby nie mial kto wydawac jego cięzko zapracowanych pieniążków to by chłopak w depresje popadl

Sam by wydał :ryk: :mrgreen:

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 12:52 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:
dune pisze:

Sam by wydał :ryk: :mrgreen:

e tam ,a bo on ma czas? Nie zwalaj wszystkiego na niego :) włoż cos z siebie w ten związek - on zarabia - ty wydajesz :D
Obrazek

dune

Post » Pt lis 13, 2009 13:02 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:
e tam ,a bo on ma czas? Nie zwalaj wszystkiego na niego :) włoż cos z siebie w ten związek - on zarabia - ty wydajesz :D

No ba,jakiś wkład ta żonka musi mieć no nie :D
Hihi a bardziej wykład- w sensie wyjmowania pieniążków z portfela :ryk: :mrgreen:

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 13:03 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Ide wkońcu pozmywać bo mię ten mąż wkońcu z domu wyrzuci albo co gorsza jakąś kontrolę rodzicielską zrobi zablokuje wjazd na miau :D :ryk:
Jakby jeszcze umiał takie rzeczy to by było git :ok: a że nie umie to hihi :mrgreen:

Aggi

Post » Pt lis 13, 2009 13:04 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

I wykład w sensie pouczania męża :)
Nieeeeeeeeeeeee tak daleko by sie nie posunął....to niehumanitarne by było :)
Obrazek

dune

Post » Pt lis 13, 2009 13:11 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:I wykład w sensie pouczania męża :)
Nieeeeeeeeeeeee tak daleko by sie nie posunął....to niehumanitarne by było :)

Ooo właśnie-niehumanitarne by było zabronić dostępu do forum...tak tak :D
W sumie to jak admini czytają to se by mogli spamiętać :D że to tak nie można,że jak remonty itp chcą na forum robić to nocą-póóóźną nocą :D
Coby nas w depresje nie wpędzić :mrgreen:

Aggi

[poprzednia][następna]