Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 14:45 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

mirmił bądź facetem i trzymaj fason. jak wyzdrowiejesz to zorganizujemy jakąs imprezkę i humor ci się poprawi :mrgreen: :piwa:
rysiek pocieszający
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto paź 20, 2009 15:28 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Może jak już wszyscy będą zdrowi, to andrzejki zorganizujemy :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto paź 20, 2009 15:54 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Imprezka?Andrzejkowa?no no- miałka
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 20, 2009 19:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Duża szykuje się na Pyrkot i sobie takie coś białego na nogi nałożyła, co ponoć owłosienie z łapek usuwa - nie wiem po co komu takie mikstury, szanujący się kot ma porządne futerko wszędzie, gdzie mieć powinien i zostawia kłaczki wszędzie, gdzie tylko się da :twisted: A że Rudolf nie jest szanującym się kotem, he, he, he, a nadto nadal jest na diecie, postanowił trochę poprzytulać się do nóżek Dużej, co by coś wyżebrać :roll: W efekcie większość tego białego przewędrowała z nóżek Dużej na boczek Rudolfa 8O Rudolf zdębiał, Duża też 8O Duża szybciej doszła do siebie i pogalopowała z Rudolfem pod pachą do łazienki, niezłe tempo mieli :D Coś przy tym krzyczała: tylko się nie liż!, nie wiem o co chodziło, chyba Rudolf postanowił wydepilować sobie język :conf: Ten to ma pomysły :roll:

Rudolf siedzi teraz w ręczniku z Babcią na fotelu, a Duża usuwa skutki powodzi w łazience, chyba jakiś dopływ Warty wylał :roll:

I jak ja ma wyzdrowieć w tych warunkach :evil:

Mir włochaty

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto paź 20, 2009 19:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

wydepilował się rudolf troche chociaż? :lol:
rysiek strasznie ciekawy
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto paź 20, 2009 19:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Łomatko Rudolf 8O Co za pomysły!!! :mrgreen: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 20, 2009 19:44 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Nie wiem jeszcze bo siedzi nadal w ręczniku, jak z niego wyjdzie to zobaczę :mrgreen: Może jest różowy jak prosiaczek? :twisted:

Mir złośnik

Duża von Focha

Post » Wto paź 20, 2009 20:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Mir, a ta Twoja duża to oby na pewno idzie na spotkanie kocie 8O, kurde bo jak ona sobie depiluje nogi, to tam chyba jakieś męskie towarzystwo będzie, albo one jak się upiją tego mleka i harce będą urządzać 8O. Ty lepiej z dużym i Rudolfem zabawcie się w detektywów 8), bo podobno babki w swoim towarzystwie to potrafią cuda wyczyniać :oops:, nie wiem na pewno, ale tak słyszałem...
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 20:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Hej przyjaciele,

wpadam rzadko, bo moja Paniusia jakos po nocach przychodzi i od razu do wyra sie kladzie. Mowi, ze wszystko ja przerasta, i to poniekad prawda, bo ostanio taka wtope zaliczyla, ze ja ubrechtany przez caly wieczor bylem. Umowila sie na podpisanie umowy przedwstepnej, a przy podpisywaniu przypomnialo jej sie, ze nie jest wlascicielem :ryk:
No takich cyrkow to u nas dawno nie bylo. :ryk:

Srule oczywiscie nic nie kumaja, bo sa ciezkawe w mysleniu, ale widzialem, ze Berta prawa reka paniusi, to az pod stol ze wstydu weszla.

A mnie sie poprawilo, slyszalem, jak gadala przez telefon ze swoja starsza panią, ze mi jakies psychotropy daje, zebym sie tak nie drapal.

Ostatnio nie wiem czemu, wydrapalem sobie z trzy centymetry siersci i mnie pozniej strasznie pieklo i bolalo.
Troche glupio przyznac, ale to chyba z tesknoty za ta paniusia. Wyjechala na tydzien bez slowa i zostawila mnie samego z ta banda. Chcialem utrzymac porzadek, ale sie nie dalo i tak sie zestresowalem, ze az choroby sierocej dostalem.

Ale teraz juz mi lepiej, i ciagle uchachany chodze :lol:

Nie ma to jak dobry towarek, walerianka sie przy tym chowa :dance: :dance:

Chcieliscie jakies zdjecia. Na razie wrzuce tego podlego Rudziela, zebyscie mieli pojecie, co przechodze.

Reszta pozniej, jak moja Paniusie przestanie to wszystko przerastac

Obrazek

Mir, zdrowiej, zycie jest cudne :aniolek:
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Wto paź 20, 2009 20:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

A co ten rudzielec taki zabiedzony 8O
Rude jest wielkie :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 20:54 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Agata&Alex pisze:A co ten rudzielec taki zabiedzony 8O

Ja myślę Agatko, że on jest właśnie normalny :mrgreen: Typowa 3 :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 20, 2009 20:59 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

shira3 pisze:

Ja myślę Agatko, że on jest właśnie normalny :mrgreen: Typowa 3 :D

a tam :twisted:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 21:03 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

efekt photoshopa? :lol:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto paź 20, 2009 21:05 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Maykaw pisze:

efekt photoshopa? :lol:

oj tak :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 21:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Kuba, to weź może trochę tego towaru na nasze Andrzejki, będzie wesoło :lol: Ja też kiedyś dostawałem takie tabletki, po których mi się mordka stale śmiała :ryk:

Ja teraz bez photoshopa mam trójeczkę :mrgreen:

Mir lekoman

Duża von Focha

[poprzednia][następna]