Hej przyjaciele,
wpadam rzadko, bo moja Paniusia jakos po nocach przychodzi i od razu do wyra sie kladzie. Mowi, ze wszystko ja przerasta, i to poniekad prawda, bo ostanio taka wtope zaliczyla, ze ja ubrechtany przez caly wieczor bylem. Umowila sie na podpisanie umowy przedwstepnej, a przy podpisywaniu przypomnialo jej sie, ze nie jest wlascicielem
No takich cyrkow to u nas dawno nie bylo.
Srule oczywiscie nic nie kumaja, bo sa ciezkawe w mysleniu, ale widzialem, ze Berta prawa reka paniusi, to az pod stol ze wstydu weszla.
A mnie sie poprawilo, slyszalem, jak gadala przez telefon ze swoja starsza panią, ze mi jakies psychotropy daje, zebym sie tak nie drapal.
Ostatnio nie wiem czemu, wydrapalem sobie z trzy centymetry siersci i mnie pozniej strasznie pieklo i bolalo.
Troche glupio przyznac, ale to chyba z tesknoty za ta paniusia. Wyjechala na tydzien bez slowa i zostawila mnie samego z ta banda. Chcialem utrzymac porzadek, ale sie nie dalo i tak sie zestresowalem, ze az choroby sierocej dostalem.
Ale teraz juz mi lepiej, i ciagle uchachany chodze
Nie ma to jak dobry towarek, walerianka sie przy tym chowa
Chcieliscie jakies zdjecia. Na razie wrzuce tego podlego Rudziela, zebyscie mieli pojecie, co przechodze.
Reszta pozniej, jak moja Paniusie przestanie to wszystko przerastac

Mir, zdrowiej, zycie jest cudne