kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
u mnie uwalnia sie wtedy instynkt łowcy
Moderator: Estraven
kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
maciejowa pisze:kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.
Cholera ja tez... Nie wiedzialam o jakiej Bzdziagwie piszecie, to sobie wygooglalam ta jaskolke akurat. A teraz w oryginale zasuwa.

kinga w. pisze:maciejowa pisze:kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.
Cholera ja tez... Nie wiedzialam o jakiej Bzdziagwie piszecie, to sobie wygooglalam ta jaskolke akurat. A teraz w oryginale zasuwa.
Bździągwa to moja Marynia. A "Jaskółka"... Chyba najlepsza piosenka Borysa. Marynia ją robiła mając 11 lat. Do "szansy na sukces". Uwielbiam tę piosenkę... Ma cholernie dołujący tekst, ale jest cudowna.
kinga w. pisze:maciejowa pisze:kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.
Bździągwa to moja Marynia. A "Jaskółka"... Chyba najlepsza piosenka Borysa. Marynia ją robiła mając 11 lat. Do "szansy na sukces". Uwielbiam tę piosenkę... Ma cholernie dołujący tekst, ale jest cudowna.
maciejowa pisze:kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.

bazylica pisze:kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
u mnie uwalnia sie wtedy instynkt łowcy![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Łeee... dubel. Bożena, wysłałam Ci cos na maila - mam nadzieję ze dojdzie.
kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.

Dorota pisze:kinga w. pisze:Rany... Jak nie było lumpeksów to i tak przerabiałam swoje ciuchy. Jakoś nie lubiłam mieć tak samo jak wszyscy. Kurcze... wygrzebałam nagranie "jaskółki" Borysa... Błąd - mam doła.
Spoko.
1. Ciuchy - tak. Tak samo.
2. "Jaskolka" - wlasnie slucham... Czekam na jeden moment, ktory mnie..

kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
![]()
![]()
U mnie też, jak biorę się do szukania!![]()
bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
![]()
![]()
wyglądam pewnie wtedy jak Jasiek polujacy na myszkę
przyczajenie, atak i chwila triumfu

kinga w. pisze:bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:No na pewno idzie coś wygrzebać,ale ja nie mam cierpliwości...![]()
![]()
![]()
wyglądam pewnie wtedy jak Jasiek polujacy na myszkę
przyczajenie, atak i chwila triumfu
A u mnie to tak: Kolor, dotyk materiału i dopiero albo rzut i obgoolanie fason-rozmiar, albo odrzucenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 16 gości