Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Witam, właśnie maiłam zaproponować zgłoszenie przeniesienia numeru i neostrady, wiem że jeżeli tpsa nie ma warunków na podłączenie neostrady w nowym miejscu to umowa jest rozwiązywana bez żadnych konsekwencji.
moś pisze:bry, czytalam o tych sterkach, no maly poszedl jak swierza buleczka a duzy podobno lagodny bardzo
MaryLux pisze:Ceść RomeckuStrasna pogoda, pewnie pses to Tfoja Duza chora i niezadowolona
Inka
kothka pisze:moś pisze:bry, czytalam o tych sterkach, no maly poszedl jak swierza buleczka a duzy podobno lagodny bardzo
Podobno
Problem polega na tym, że nie wiem ani jak dorosły pies po przejściach zareaguje na Romka ani jak Romek będzie reagował na dużego psa. Małych się nie boi, bo już sprawdzaliśmy, ale od dużych zawsze uciekał.
A jak by się okazało, że się nie dogadają - oddawać psiaka po takich przejściach znowu gdzieś - to byłoby mocno krzywdzące dla niego
Dorota pisze:...bry... Wasza Wysokosc!![]()
Mru
kothka pisze:Dorota pisze:...bry... Wasza Wysokosc!![]()
Mru
Dzień dobry
dalej Duża nie nauczyła się tak do mnie mówić
Romek
Dorota pisze:kothka pisze:Dorota pisze:...bry... Wasza Wysokosc!![]()
Mru
Dzień dobry
Romek
![]()
Niech przypomni sobie Twoje zdjecie na drzwiach.
Mru doradzajacy
kothka pisze:Dorota pisze:kothka pisze:Dorota pisze:...bry... Wasza Wysokosc!![]()
Mru
Dzień dobry
Romek
![]()
Mru doradzajacy
W sumie to nawet zdjęcia nie musi sobie przypominać, bo codziennie widzi to na żywo![]()
Romek
Dorota pisze:kothka pisze:Dorota pisze:kothka pisze:Dorota pisze:...bry... Wasza Wysokosc!![]()
Mru
Dzień dobry
Romek
![]()
Mru doradzajacy
W sumie to nawet zdjęcia nie musi sobie przypominać, bo codziennie widzi to na żywo![]()
Romek
Tym bardziej!
No choc raz dziennie moglaby tak powiedziec.
Mru uparty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 368 gości