Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Przy takich różowo-beżowych nosiach fajnie widac jak reagują na zmianę otoczenia.. czy jest chlodno czy ciepłojak zimno - to Mela ma taki blaady, a jak ciepło - to automatycznie nabiera koloru
kalair pisze:annette88 pisze:Przy takich różowo-beżowych nosiach fajnie widac jak reagują na zmianę otoczenia.. czy jest chlodno czy ciepłojak zimno - to Mela ma taki blaady, a jak ciepło - to automatycznie nabiera koloru
O! Poważnie?!![]()
![]()
Nie zauważyłam! Iriska ma zawsze bardzo różowiusi!
![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Przy takich różowo-beżowych nosiach fajnie widac jak reagują na zmianę otoczenia.. czy jest chlodno czy ciepłojak zimno - to Mela ma taki blaady, a jak ciepło - to automatycznie nabiera koloru
O! Poważnie?!![]()
![]()
![]()
POWAŻNIE
p.s. Na kocią łapę lecibardzo mi się podoba tytuł.. I można kotki zobaczyć
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Przy takich różowo-beżowych nosiach fajnie widac jak reagują na zmianę otoczenia.. czy jest chlodno czy ciepłojak zimno - to Mela ma taki blaady, a jak ciepło - to automatycznie nabiera koloru
O! Poważnie?!![]()
![]()
![]()
POWAŻNIE
A co to, jakiś seria? Nie mam tvn!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Przy takich różowo-beżowych nosiach fajnie widac jak reagują na zmianę otoczenia.. czy jest chlodno czy ciepłojak zimno - to Mela ma taki blaady, a jak ciepło - to automatycznie nabiera koloru
O! Poważnie?!![]()
![]()
![]()
POWAŻNIE
A co to, jakiś seria? Nie mam tvn!
serial o wetachna polsacie
moś pisze:Witam sie wieczornie, mecz slysze z drugiego pokoju![]()
I padam bo:
Dziś mialam niezly maraton.Najpierw dekoracje na przedstawienie, stroje i rekwizyty .12 listopada jakby ktos nie wiedział- mamy w kościele akademie z udzialem kombatantow i wladz gminy- w ktorej ucze.Kociokwik i pełna histeria z galopada w tle.Dzis proba do 17 w kosciele a tam za malo mikrofonow- chorek co mi sie juz sni po nocach zaczał nagle w tym kościele tak fałszowac ze zaczelam w zachrystii szukac strzelby. Dyrekcja mnie poparla Bo jak to to tak ladnie spiewac w szkole a w kosciele juz nie! i jeszcze raz nie!I nawet raz w linie melodyczna nie trafili..AAAAAaa.Juz wiecej nic nie mowie bo sie nakrecam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 458 gości