Moderator: Estraven
bubor pisze:Mruczka78 pisze:No tego to się nie spodziewałamzupełna cisza
To jest cisza przed burzą Mruczko![]()

bubor pisze:Faktycznie Tyzmo my tu gadu gadu a konkretów niewiele.
Z Kropciową łapeczką jest dużo lepiej , w połowie tygodnia miałem wrażenie że opuchlizna przestała ustępować ale wychodzi na to że tak mi sie tylko zdawało , dziś łapeczka wygląda już prawie normalnie.
Mruczka78 pisze:bubor pisze:Mruczka78 pisze:No tego to się nie spodziewałamzupełna cisza
To jest cisza przed burzą Mruczko![]()
Przedburzą
jaką burzą
![]()
Ja nie widzę żadnej burzytylko piękniusie łapulki
kalair pisze:bubor pisze:Faktycznie Tyzmo my tu gadu gadu a konkretów niewiele.
Z Kropciową łapeczką jest dużo lepiej , w połowie tygodnia miałem wrażenie że opuchlizna przestała ustępować ale wychodzi na to że tak mi sie tylko zdawało , dziś łapeczka wygląda już prawie normalnie.
Uffff...Ciekawe co to. Ucałuj tę łapeczkę Bubor!

kitkowa pisze:Łapcia w porządku, drapanek nie ma. I jeszcze te oczy patrzące z banerka.
Nic tylko się cieszyć
Tyzma pisze:Tak te banerkowe zdjęcia udały się niesamowicie - kropcia to ma spojrzenie - dama z charakterkiem

Tyzma pisze:Tak te banerkowe zdjęcia udały się niesamowicie - kropcia to ma spojrzenie - dama z charakterkiem
Korciaczki pisze:Tyzma pisze:Tak te banerkowe zdjęcia udały się niesamowicie - kropcia to ma spojrzenie - dama z charakterkiem
Śliczne kotuchy:D:D

kitkowa pisze:Kropcia jeszcze zjada Encorton, czy już po?
Ja tam zawsze i wszędzie będę chwalić Dolores
bubor pisze:Encortonu już prawie miesiąc nie zjada ( o ile mnie pamięć nie myli )Codziennie uważnie obserwuję jej futerko w newralgicznych miejscach i jak narazie wszystko jest ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 9 gości