Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seniorita pisze:Bardzo ładna dupeczka, mały chomik staje się dorosłym chomikiem
aamms pisze:(...) mój mały Puchatek siedzi na ugiętych łapkach z przekrzywionym ogonkiem i patrzy na mnie.. Włosy mi dęba stanęły, że druga panienka dołączy i będzie trio wokalne..
Ale pogłaskałam u nasady ogonka.. i co się okazało - Puchatek po prostu zmałpował pozy Embiśki..![]()
O rujce na razie nie ma mowy..
Ciri pisze:Znowuż wcięło mi powiadomienia, wrrr...
aamms pisze:(...) mój mały Puchatek siedzi na ugiętych łapkach z przekrzywionym ogonkiem i patrzy na mnie.. Włosy mi dęba stanęły, że druga panienka dołączy i będzie trio wokalne..
Ale pogłaskałam u nasady ogonka.. i co się okazało - Puchatek po prostu zmałpował pozy Embiśki..![]()
O rujce na razie nie ma mowy..
Zdolna Puchatek!Mała aktoreczka, tez chciała więcej Twojej uwagi.
![]()
![]()
aamms pisze:No to była pierwsza dawka niebieskiej tableteczki.. jeszcze jutro rano druga, za tydzień trzecia, jeszcze za kolejny tydzień czwarta i wet..
Czyli wygląda na to, że zabieg będzie w pierwszą sobotę lutego..
A Nikuś cały czas zajęty Embiśką.. tylko nie rozumiem dlaczego ciągle gryzie ją w tyłek..![]()
seniorita pisze:aamms pisze:No to była pierwsza dawka niebieskiej tableteczki.. jeszcze jutro rano druga, za tydzień trzecia, jeszcze za kolejny tydzień czwarta i wet..
Czyli wygląda na to, że zabieg będzie w pierwszą sobotę lutego..
A Nikuś cały czas zajęty Embiśką.. tylko nie rozumiem dlaczego ciągle gryzie ją w tyłek..![]()
Myslisz, że faszerowanie viagrą pomoże??
aamms pisze:Ale to promon-vet..
aamms pisze:A Nikuś cały czas zajęty Embiśką.. tylko nie rozumiem dlaczego ciągle gryzie ją w tyłek..![]()
Kasia D. pisze:aamms pisze:A Nikuś cały czas zajęty Embiśką.. tylko nie rozumiem dlaczego ciągle gryzie ją w tyłek..![]()
A co innego on może zrobić z jej tyłkiem, no co?
seniorita pisze:Kasia D. pisze:aamms pisze:A Nikuś cały czas zajęty Embiśką.. tylko nie rozumiem dlaczego ciągle gryzie ją w tyłek..![]()
A co innego on może zrobić z jej tyłkiem, no co?
Gruyzie ja jak Aanms widzis, a jak wychodzi to dopiero się dzieję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości