Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Theodora pisze:pixie65 pisze:Idol właśnie wietrzy futro na słońcu
To szybciutko foty rób, bo ostatnio coś nasza mała świecka tradycja "Grzywka na niedzielę" zamiera....
A można by ją rozszerzyć o " Mietek na poniedziałek", "Dzidzia na wtorek", "Pączuś na środę", " Morus na czwartek", "Filipcia na piątek ", "Fredzia-Pies na sobotę"
Byłoby tak pięknie![]()
![]()
sanna-ho pisze:Theodora pisze:pixie65 pisze:Idol właśnie wietrzy futro na słońcu
To szybciutko foty rób, bo ostatnio coś nasza mała świecka tradycja "Grzywka na niedzielę" zamiera....
A można by ją rozszerzyć o " Mietek na poniedziałek", "Dzidzia na wtorek", "Pączuś na środę", " Morus na czwartek", "Filipcia na piątek ", "Fredzia-Pies na sobotę"
Byłoby tak pięknie![]()
![]()
![]()
jestem za!
uzupełniłabym listę jeszcze o "Pixie od święta"
anna_s pisze:właśnie zakończyłam maraton czytelniczy (obydwa wątki)
pixie65 pisze:sanna-ho pisze:Theodora pisze:pixie65 pisze:Idol właśnie wietrzy futro na słońcu
Byłoby tak pięknie![]()
![]()
![]()
jestem za!
uzupełniłabym listę jeszcze o "Pixie od święta"
Yyyyyyyyyyy....
A kto będzie w tym czasie zarabiał kasę na wkład do misek, na rozrywki weterynaryjne, na żwirek do kuwet i inne kocie ekscesy![]()
Kto będzie w tym czasie miski napełniał drobno krojonym mięskiem, kuwety sprzątał, futra wyczesywał
i walczył z tabunami kłaków, które są wszędzie![]()
Kto wreszcie będzie tablety wydawał, nosy płukał, kocyki prał, budki wietrzył i oporządzał kocie apartamenty![]()
No i kto będzie w tym czasie dostarczał rozrywek, miziania i spełniał inne zachcianki rozpuszczonego Towarzystwa![]()
Cioteczki![]()
![]()
CoToMa pisze:Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli?
Theodora pisze:CoToMa pisze:Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli?
czuł się przez Ciebie niedomiziany i teleportował się do Pixie w tym celu
CoToMa pisze:Theodora pisze:CoToMa pisze:Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli?
czuł się przez Ciebie niedomiziany i teleportował się do Pixie w tym celu
Myślisz, że Pixie będzie lepiej miziać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości