DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. II/ Smutno...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 12, 2009 15:17

właśnie zakończyłam maraton czytelniczy (obydwa wątki). Pixie jesteś bosska :!: .Głaski dla footer

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Pt cze 12, 2009 15:21

Theodora pisze:
pixie65 pisze:Idol właśnie wietrzy futro na słońcu :wink:

To szybciutko foty rób, bo ostatnio coś nasza mała świecka tradycja "Grzywka na niedzielę" zamiera....
A można by ją rozszerzyć o " Mietek na poniedziałek", "Dzidzia na wtorek", "Pączuś na środę", " Morus na czwartek", "Filipcia na piątek ", "Fredzia-Pies na sobotę"
Byłoby tak pięknie :D

:idea:

8)

jestem za!

uzupełniłabym listę jeszcze o "Pixie od święta" 8)

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Pt cze 12, 2009 15:58

sanna-ho pisze:
Theodora pisze:

To szybciutko foty rób, bo ostatnio coś nasza mała świecka tradycja "Grzywka na niedzielę" zamiera....
A można by ją rozszerzyć o " Mietek na poniedziałek", "Dzidzia na wtorek", "Pączuś na środę", " Morus na czwartek", "Filipcia na piątek ", "Fredzia-Pies na sobotę"

8)

jestem za!

Yyyyyyyyyyy....
A kto będzie w tym czasie zarabiał kasę na wkład do misek, na rozrywki weterynaryjne, na żwirek do kuwet i inne kocie ekscesy :?:
Kto będzie w tym czasie miski napełniał drobno krojonym mięskiem, kuwety sprzątał, futra wyczesywał
i walczył z tabunami kłaków, które są wszędzie :?:
Kto wreszcie będzie tablety wydawał, nosy płukał, kocyki prał, budki wietrzył i oporządzał kocie apartamenty :?:
No i kto będzie w tym czasie dostarczał rozrywek, miziania i spełniał inne zachcianki rozpuszczonego Towarzystwa :?:
Cioteczki :?: :twisted:

anna_s pisze:właśnie zakończyłam maraton czytelniczy (obydwa wątki)

8O
WOW...
Jestem pod wrażeniem wytrwałości i samozaparcia...
Czyżby DDGrzywce przybyła nowa CiocioFanka :?:

Witamy w Klubie Urodziwych Inaczej :!: :D

Edit:
Co by jednakowoż zrewanżować się Cioteczkom za obecność we wącie - postanowiłam zrealizować życzenie dotyczące fot.
Z mizernym efektem, niestety.
Nie da rady ich focić z poziomu trawnika bo zaraz mi się pchają na kolanka, albo koniecznie baranki chcą sprzedawać a w najgorszym razie - sobie nawzajem bęcki...
Ale żeby nie było, że się lenię:

Motylem byłeeeeeeeem...ale utyłeeeeeem....

Obrazek

...NO FOTO :!:

Obrazek

...MIZIAJ, MIZIAJ, MIZIAJ.....

Obrazek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt cze 12, 2009 19:47

pixie65 pisze:
sanna-ho pisze:
Theodora pisze:

8)

jestem za!

Yyyyyyyyyyy....
A kto będzie w tym czasie zarabiał kasę na wkład do misek, na rozrywki weterynaryjne, na żwirek do kuwet i inne kocie ekscesy :?:
Kto będzie w tym czasie miski napełniał drobno krojonym mięskiem, kuwety sprzątał, futra wyczesywał
i walczył z tabunami kłaków, które są wszędzie :?:
Kto wreszcie będzie tablety wydawał, nosy płukał, kocyki prał, budki wietrzył i oporządzał kocie apartamenty :?:
No i kto będzie w tym czasie dostarczał rozrywek, miziania i spełniał inne zachcianki rozpuszczonego Towarzystwa :?:
Cioteczki :?: :twisted:

Pixie, nie bajeruj, że nie możesz czasem fotki cyknąć, skoro już robisz to wszystko, co napisałaś :twisted:

bo i tak nie uwierzymy :mrgreen:

dowody sama wkleiłaś wyżej 8)

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Sob cze 13, 2009 5:22

Powraca ciotka marniestrawna :P

Kociaste przepiękne som, takoż Pańcia 8) , chociaż jakoś się chowa przed obiektywem :twisted:

Ucałuj kogo dopadniesz :wink: , oczywiście Grzywusia centralnie 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob cze 13, 2009 9:21

gattara pisze:Powraca ciotka marniestrawna :P

Strawna, strawna... Cieszymy się z powrotu :D :balony: :dance: :dance2: :balony:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Sob cze 13, 2009 9:32

Wytrwalość i samozaparcie nie były potrzebne - to się samo czyta :!:
DDGrzywce przybyła ciocia, Tobie fanka :wink:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Sob cze 13, 2009 13:50

Muszę przyznać, że Grzywuś wygląda bardzo dobrze :lol:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Nie cze 14, 2009 7:21

Koty rewelacyjne, takie szczupłe inaczej :P

Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli? :smokin:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie cze 14, 2009 7:53

CoToMa pisze:Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli? :smokin:

:idea: czuł się przez Ciebie niedomiziany i teleportował się do Pixie w tym celu :?:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie cze 14, 2009 7:59

Theodora pisze:
CoToMa pisze:Mam tylko pytanko, dlaczego na tej ostatniej fotce jest mój Gryzzli? :smokin:

:idea: czuł się przez Ciebie niedomiziany i teleportował się do Pixie w tym celu :?:

Myślisz, że Pixie będzie lepiej miziać?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie cze 14, 2009 17:40

CoToMa pisze:
Theodora pisze:

Myślisz, że Pixie będzie lepiej miziać?

Hmmm..nie ma problema - mogę odesłać, adres mam :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon cze 15, 2009 21:55

Co u Was słychać, jak tam Pączuś i co porabia Grzywuś-słoneczko kochane.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pon cze 15, 2009 22:17

Grzywuś Słoneczko Kochane zalega w MOJEJ pościeli. Jak co wieczór/noc.
Dzisiaj w koncercie na dwa koty, bez świerszcza i wiatru w kominie prym wiedzie Pączuś. Wykonuje w tej chwili solo na wdechu.
Sądząc po pozycji (wyluzowanej) w jakiej zalega na kocyku pod stołem i dzisiejszym apetycie (niezły) - Pączuś ma się lepiej.

W dzień Grzywka po raz kolejny dokonał na sobie aktu wandalizmu i rozlizał na łokciu ładnie już zarastające futerko.
No ja już nie mam pomysłu na niego. Tylko ten efaderm wydaje się być efektywny ale strasznie to drogi specyfik, biorąc pod uwagę zawartość buteleczki. Dlatego poszukuję jakiegoś tańszego odpowiednika bo Grzywka chyba powinien łykać go non stop.
Co zresztą czyni ze smakiem.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon cze 15, 2009 22:28

No cóż odnośnie specyfiku to Ci nic nie doradzę, ale cieszę się że Pączuś lepiej. A kot w pościeli to największe szczęście jakie jest na tym świecie.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]