Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 31, 2010 8:34 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Kasieńko, czy udało Ci się kupić ten uodparniający syrop?
Mam nadzieję, żę Kajtuś prędko pożegna przeziębienie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sie 31, 2010 9:05 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Syrop w aptece musieli zamówić, dzisiaj powinien być.

Wczoraj mój bohater dostał dwa zastrzyki (Tolfedine i Synulox)
Kajtuś wg. mnie ma się dziś lepiej. Nie słyszałam żeby kaszlał. Miseczki też go interesują.

Kontrola u weta jednak się dzisiaj odbędzie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sie 31, 2010 9:12 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

No to za dobre wieści po kontroli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też ten syrop musiałam zamówić.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sie 31, 2010 15:30 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Jesteśmy po kontroli.
Przez 4 dni Kajtuś będzie jeszcze dostawał Synolux.

W przyszłym tygodniu kastracja Albercika.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw wrz 02, 2010 10:51 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

no to Albercik bedzie uszlachetniony :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 02, 2010 12:03 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

:arrow: :idea: pilnie poszukuje osoby z Wodzisławia Śląskiego w celu przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. :!: :!: :!:

Kociara82

Post » Czw wrz 02, 2010 12:05 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Nie znoszę podawać kotom tabletek. Kajtuś mnie chyba nienawidzi.

Albercik jeszcze w błogiej nieświadomości. We wtorek będzie zdziwienie jak solidarnie od rana jeść nie dostaną.

Wczoraj siebie przebadałam pod względem laboratoryjnym.
Nie mam pojęcia jak laborantka to zrobiła, ale pół ręki mam w kolorach śliwki. Jeszcze nigdy przy pobieraniu krwi tak nie miałam. Zawsze wkłucie i po sprawie a teraz 8O :evil:

Petka

Post » Czw wrz 02, 2010 13:03 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Petka-P1 pisze:Nie znoszę podawać kotom tabletek. Kajtuś mnie chyba nienawidzi.

.......

Przejdzie mu :wink: :ok:

Jak naczynie krwionośne pęknie to taki siniec sie robi :|

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw wrz 02, 2010 13:14 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Petka-P1 pisze:Nie znoszę podawać kotom tabletek. Kajtuś mnie chyba nienawidzi.

znam ten ból :( przejdzie mu, zapomni, ale pewnie trochę to potrwa...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 02, 2010 16:48 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Kasiu współczuję i podawania leków i zręcznej laborantki :evil:
Kiedyś w stacji krwiodawstwa badałam sobie grupę krwi i pani pielęgniarka-z wieloletnim doświadczeniem przebiła mi żyłę i zrobił się ogromny,wypukły krwiak-bolało długo i reki przez dwa dni nie mogłam zgiąć,a pani powiedziała,że igła jej się obsunęła!
A żyły mam bardzo płytko i naprawdę nikt nigdy wcześniej,ani poźniej nie miał kłopotów z wkłuciem się!
Za Kajtunia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: -oby jak najszybciej wrócił do zdrowia!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt wrz 03, 2010 22:46 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

buziaki dla kociastych na dobranoc :*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Nie wrz 05, 2010 4:43 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Jadę na grzyby.
Ciekawe czy cuś nazbieramy.

Petka

Post » Nie wrz 05, 2010 7:34 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Kasieńko-wspaniałych zbiorów życzę!!!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 05, 2010 8:26 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Trzymam kciuki za Kajtusia i za udane zbiory :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie wrz 05, 2010 20:47 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja Kajtuś zapalenie krtani

Grzybki się suszą, są zamarynowane i część zjedzona na kolację.

Petka

[poprzednia][następna]