Ten się udało,może dlatego, że był na forum już..

A adres tej strony?

I ten nie..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Wysłałam TŻ do sklepu.. Pojechaliśmy razem, ale nie dałabym rady chodzić.. Strasznie mi na brzuchu dzisiaj - okres i problemy żołądkowo-jelitowe :/
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:
To znaczy, że jestem inteligentna chyba, nie?![]()
![]()
Kalair pewnie, Ty najmądrzejsza jesteś![]()
Ale wiesz coś takiego to chyba każdy zauważył![]()
Nie znam brazylijskiego...
annette88 pisze:Zawsze to zakupy
No i zostałyśmy z Melą sameżałuję, że czasem nie rozumiem, co ona mi chce powiedzieć
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:
To znaczy, że jestem inteligentna chyba, nie?![]()
![]()
Kalair pewnie, Ty najmądrzejsza jesteś![]()
Ale wiesz coś takiego to chyba każdy zauważył![]()
Nie znam brazylijskiego...
Ja też nie
kalair pisze:annette88 pisze:Zawsze to zakupy
No i zostałyśmy z Melą sameżałuję, że czasem nie rozumiem, co ona mi chce powiedzieć
Hmm..czasem język koci jest skomplikowany...Lafi tak się czasem drze sama do siebie..I goopio patrzy, jak pytam,co chce..
![]()
Hannah12 pisze:Trawa, to na jutro też do mnie kciuki.
Wybiera się na studia, a jak to jakie. Zestaw maturalny ciekawy, niemiecki, geografia.
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Zawsze to zakupy
Hmm..czasem język koci jest skomplikowany...Lafi tak się czasem drze sama do siebie..I goopio patrzy, jak pytam,co chce..
![]()
Ale jak ona patrzy na mnie z takim wyrzutem, pretensją.. normalnie mnie opieprza.. ciekawam, jak mi ubliża
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Zawsze to zakupy
![]()
Ale jak ona patrzy na mnie z takim wyrzutem, pretensją.. normalnie mnie opieprza.. ciekawam, jak mi ubliża
Ciekawe!![]()
![]()
Ale może lepiej nie wiedzieć..Niech te nasze futrzaczki zostaną milusińskie, bo jakby poznać ich prawdziwe obicze!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości