Joasia
Moderator: Estraven
Monostra pisze:Dokocić mamę?![]()
A nie da się jej wziąć do Was na te parę dni? Byłyby wojny kocie? W sumie to chyba by było najwygodniejsze.
JoasiaS pisze:Jedno jest pewne - nie nadaję się do takiego dochodzenia na dłuższą metę. Mogę doglądać samotnego kota najwyżej dwa dni, potem rzuca mi się na mózg, niestety... Mam w sobie stanowczo za dużo empatii :roll:
Joasia
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Jedno jest pewne - nie nadaję się do takiego dochodzenia na dłuższą metę. Mogę doglądać samotnego kota najwyżej dwa dni, potem rzuca mi się na mózg, niestety... Mam w sobie stanowczo za dużo empatii :roll:
Joasia
I dajesz radę forum miau czytać![]()
![]()
Monostra pisze:...zawsze jak przychodzię, to wypełzają zaspane z jakichś zakamarków...
MarciaMuuu pisze:Chciałabym oznajmić, że zakochałam się w Sznycku
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Chciałabym oznajmić, że zakochałam się w Sznycku
Wreszcie jakaś odmiana. Dotychczas rudy przebierał w fankach, jak w ulęgałkach. Cieszę się, że Sznyc też się w końcu doczekał wielbicielki
![]()
![]()
Joasia
Dorota pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Chciałabym oznajmić, że zakochałam się w Sznycku
Wreszcie jakaś odmiana. Dotychczas rudy przebierał w fankach, jak w ulęgałkach. Cieszę się, że Sznyc też się w końcu doczekał wielbicielki
![]()
![]()
Joasia
Bylam pierwsza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, Marmotka, MB&Ofelia, Tygrysiątko i 758 gości