Kasia D. pisze:Słuchajcie, GDZIE JEST VIENNA???
Moze ją wciągnęło do tego komina albo co?
Jak to gdzie?Miała skakać po mężu, cokolwiek to oznacza...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Słuchajcie, GDZIE JEST VIENNA???
Moze ją wciągnęło do tego komina albo co?
Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Aga1 pisze:
kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
o matkotrzeba teraz rozważnie każdy post pisać, żeby miejsca nie blokować na wypadek pojawienia się Stacha, bo co będzie jak on przyjdzie i nie będzie mógł nic napisać???
kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
o matkotrzeba teraz rozważnie każdy post pisać, żeby miejsca nie blokować na wypadek pojawienia się Stacha, bo co będzie jak on przyjdzie i nie będzie mógł nic napisać???
Aga1 pisze:kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Spoko, spokoZałożymy drugi wątek "Kotek dla Stacha - new edition"
Nezia pisze:kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Staaachuuu![]()
![]()
zakładaj nowy wąąątek
![]()
![]()
![]()
Jowita pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Stach kontratakuje
Sin pisze:Jowita pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Macda pisze:A tak z innej beczki to za 20 stron bede zmuszona Wam wątek zamknąć - dobijecie do magicznej setki...
Stach kontratakuje
"Stach - prawda i mity"
kura1336 pisze:echh zbieram się do naukijakby się Stach pojawił proszę mnie niezwłocznie powiadomić. GG mam odpalone
kura1336 pisze:echh zbieram się do naukijakby się Stach pojawił proszę mnie niezwłocznie powiadomić. GG mam odpalone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości