Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. Jak cię Drops naprawdę wsadzi do kotolota na bieguna to weś te butki dla cię i dla niego coby wam łapcie nie odmrozły
Książniczka Ofelja
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. W miaużęstwie jezd fajmnie. Możmna się lizać po uszkach i amciać z jedmnej misku. I się dostaje kotoloty na specjalmny użytek. Ino jako Mążu-kocurro musisz dbać o Lusię i wysyłać jej prezęta, a ona dba o twoje futerko i jak czeba to ci zamawia krawata.
Ino nie wolmno ci lizać po uszkach inszych kotek!
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
Książniczku Ofelio, a można , tak ... odwrotnie? Bo ja lizak jestemJa będę lizał Lusię po uśkach, po epku, po dupinku a ona mi będzie amciu dawać???
![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Lusia. Jak cię Drops naprawdę wsadzi do kotolota na bieguna to weś te butki dla cię i dla niego coby wam łapcie nie odmrozły
Książniczka Ofelja
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. W miaużęstwie jezd fajmnie. Możmna się lizać po uszkach i amciać z jedmnej misku. I się dostaje kotoloty na specjalmny użytek. Ino jako Mążu-kocurro musisz dbać o Lusię i wysyłać jej prezęta, a ona dba o twoje futerko i jak czeba to ci zamawia krawata.
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
Książniczku Ofelio, a można , tak ... odwrotnie? Bo ja lizak jestemJa będę lizał Lusię po uśkach, po epku, po dupinku a ona mi będzie amciu dawać???
![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. W miaużęstwie jezd fajmnie. Możmna się lizać po uszkach i amciać z jedmnej misku. I się dostaje kotoloty na specjalmny użytek. Ino jako Mążu-kocurro musisz dbać o Lusię i wysyłać jej prezęta, a ona dba o twoje futerko i jak czeba to ci zamawia krawata.
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
![]()
Drops.
Drops. Oczywiste że możesz lizać Lusię i nawet musisz! A amciu... Amciu to powinmna dawać Duża. Ale jak Lusia lubi polować na amciu to oczywistne że może polować i ci dawać. Ino pilmnuj coby wszystkiego nie zeźreć! Lusia też musi amciać!
No, lecę dalej tańcować z moim Lilo koffanym!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Drops. Oczywiste że możesz lizać Lusię i nawet musisz! A amciu... Amciu to powinmna dawać Duża. Ale jak Lusia lubi polować na amciu to oczywistne że może polować i ci dawać. Ino pilmnuj coby wszystkiego nie zeźreć! Lusia też musi amciać!
No, lecę dalej tańcować z moim Lilo koffanym!
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości