Moderator: Estraven
Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
A może chce ci zrobić niespodziankę, np pod choinkę? Hę?
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
Pod choinkę to ja już dostałam prezent, bo była ostatnia sztuka w sklepie i trzeba było łapać szybko.
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
Pod choinkę to ja już dostałam prezent, bo była ostatnia sztuka w sklepie i trzeba było łapać szybko.
Piekny prezent, pochwal sie![]()
Tez chciałabym taki prezent.
Pixi Dixi tez ma takie cudo![]()
Ja poczekam na okazje "druga rzecz za 10 zł" to kupie dwa takie prezenty sobie
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
Takiej już nie dostaniesz
Moli25 pisze:Cześć Dziewczyny.
Jak zdrówko?
Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką

Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Oj przydałby się dobry sprzęt do robienia foteczek, ale w domu pewien uparciuch twierdzi, że tym padłem które mamy tez da się zrobić dobre fotki. Taaa... lepsze już wychodzą komórką
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:A może chce ci zrobić niespodziankę, np pod choinkę? Hę?
Takiej już nie dostaniesz
I Ty mi nie powiedziałaś ze była juz promocja 10 zł za druga rzecz
Moli25 pisze:I Ty mi nie powiedziałaś ze była juz promocja 10 zł za druga rzecz
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:I Ty mi nie powiedziałaś ze była juz promocja 10 zł za druga rzecz
Przepraszam. Nie pomyślałam w tamtej chwili, no i było już późno. Mniej więcej tak jak teraz.
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:I Ty mi nie powiedziałaś ze była juz promocja 10 zł za druga rzecz
Przepraszam. Nie pomyślałam w tamtej chwili, no i było już późno. Mniej więcej tak jak teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości