Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Nie bój się . To tylko strach . Miejmy nadzieję , ze te obawy są na wyrost .![]()
![]()
![]()
![]()
A zmeczenie wydaję się byc bardziej psychiczne .
Jak takie rzeczy czytam , to mam ochotę niektórych panów potrzasnąc . Tak , żeby mózg odpalił i na nowo zaczął pracowac . Mój mąż ma podobny charakter , ale nad tym panuje . Musi . Jeśli chce dalej być ze mna musi ,nie ma zmiłuj . Ja jestem gorsza i stawiam sprawy na ostrzu noza . Albo zachowuje się jak dorosły albo do tesciowej z reklamacją , ze nie dorósł . Bo to jest , moim zdaniem , właśnie takie mało dorosłe zachowanie . dziecinny foch w wydaniu dorossłego faceta .
Kiedyś też zarzało mu się przesunąć cos nózką . Mój syk słyszeli wszyscy sąsiedzi .
Mam nadzieje , ze nikogo nie obraziłam . Jesli tak , to przepraszam i usune ten wpis .
barbarados pisze:Kiedyś mój pojechał do babci w odwiedziny na dwa dni . Ja zostałam z kotami .Jak wrócił , popatrzył z nagana i spytał : To jeszcze nie zrobiłaś w tej szafie porządku ?
Wstałam , zaprowadziłam do okna : Słoneczko świeci ? No świeci . Potem właczyłam wiadomości : Mówią cos o końcu świata ? Nie ? No to tod tego , że nie zrobiłam świat się nie kończy . Ja tez miałam urlop . A szafę , to ty mi pomozesz zrobić i bez marudzenia . No i pomógł
lilianaj pisze:Nie mam szans upić TŻa, równocześnie sama pijąc. On ma prawie dwa metry wzrostu i sto kilo wagi i nic na niego nie działa, a ja korek powącham i śpiewam lub zasypiam. Nie jesteśmy alkoholowo kompatybilni.
lilianaj pisze:Gosiu, czy Ty sobie wyobrażasz mnie wrzeszczącą ze złości?
lilianaj pisze:Nie mam szans upić TŻa, równocześnie sama pijąc. On ma prawie dwa metry wzrostu i sto kilo wagi i nic na niego nie działa, a ja korek powącham i śpiewam lub zasypiam. Nie jesteśmy alkoholowo kompatybilni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 82 gości