Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Ogólnie dobrze by było sobie przegląd zrobic . W weszłym roku wzięam skierowanie na badania krwi ale jakos tak schodziło i nie poszłam![]()
Gacuni zrobił się nowy guzek . Na grzbiecie . Zaraz za łopatkami . Jutro albo pojutrze wet .
barbarados pisze:Śpiaczka . I to taka , że ani budzik ani latajace po mnie koty nie sa w stanie mnie obudzićZaczęłam brać magnez z potasem , odraniczyłam słodycze . I na razie nic .
![]()
Sama jestem pod wrażeniem . Okazuje się , ze podróż do pracy ( ok 20 minut ) mozna wykorzystac na ... Tak , zgadliście . Drzemkę . No ile można spać ?!?
Nie spię tylko jak cos robie . I jak coś robię , to na pełnym gazie . Jak przestaję , to usypiam i nic mnie nie interesuje . przekwit czy co ?![]()
Lilianaj , juz się Mikołaje zaczynają . Czyli święta za pasem![]()
Witamy cieplutko .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Śpiaczka . I to taka , że ani budzik ani latajace po mnie koty nie sa w stanie mnie obudzićZaczęłam brać magnez z potasem , odraniczyłam słodycze . I na razie nic .
![]()
Sama jestem pod wrażeniem . Okazuje się , ze podróż do pracy ( ok 20 minut ) mozna wykorzystac na ... Tak , zgadliście . Drzemkę . No ile można spać ?!?
Nie spię tylko jak cos robie . I jak coś robię , to na pełnym gazie . Jak przestaję , to usypiam i nic mnie nie interesuje . przekwit czy co ?![]()
Lilianaj , juz się Mikołaje zaczynają . Czyli święta za pasem![]()
Witamy cieplutko .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Te wezły to już mniej więcej od wiosny . Wtedy jej się takie jajo na szyjce zrobiło . Ten guzek na brzuchu jest od sierpnia chyba . Ten na grzbiecie jest od paru dni .
Było , tylko unormowane . Leki pomagaja na jakis czas . Ostatnio miał steryd w sierpniu . I wtez miała USG robione .
Skad ? Nie wiem . Ma podejrzenie chłoniaka . Stęd wezły .
A guzki , to mogą być jakieś tłuszczaki .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 1022 gości