Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 05, 2015 14:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Cos w tym jest z tymi srebrnymi samochodami - sami mamy srebrne - ale nie podoba nam sie ten kolor. Marzylo nam sie aby Astra byla czerwona... ale trafil sie dobry egzemplarz srebrny z dobrym stosunkiem wyposazenia do ceny... pojechalismy po nia uwaga - do LUBLINA. Ale bylo warto :D Mamy ja 1,5 roku ponad i tak naprawde nie bylo tfu tfu z nia problemow.

Klaudia musisz sobie sprawic naklejke na tyl samochodu :
http://twoja-naklejka.pl/image/cache/da ... 00x500.jpg (my taka mamy)

albo widzialam ostatnio cos w stylu "uwaga kot w samochodzie":D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro sie 05, 2015 19:44 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Myślę, że jednak srebrne autko nie jest złe, bo... brudu za mocno na nim nie widać. Ale od koloru znacznie ważniejszy jest stan techniczny samochodu i wyposażenie zwiększające bezpieczeństwo i komfort jazdy.
Na siedzenia dobrze jest założyć łatwe do prania pokrowce.

Istnieje grupa osób, którym sukcesy innych sprawiają przykrość. Ludzie, których zawiść dławi i zaślepia. Wampiry emocjonalne. Jedyna metoda to przyjąć postawę " twoje opinie mnie nie interesują" i odseparowanie się, albo nawet zerwanie relacji. Niech się kisi w sosie własnym. I niech jej ziemia lekką będzie. Nie wchodź na nieodpowiednie strony na FB. :ok: :ok: :ok:
Cieszę się, że kicie powoli się do siebie przyzwyczajają. :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro sie 05, 2015 19:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Klauduś nie przejmuj się podłą gadziną, ją zżera nienawiść i zazdrość aż ją zażre. Ty jesteś wspaniałą i mądrą dziewczyną i nie czytaj co ona wypisuje, zignoruj zołzę i pokaż że Ci to wisi....
Autko śliczne i kolorek też a koteńki cudne że już lubią troszeczkę Tosię. :1luvu:
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sie 06, 2015 6:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Dzień dobry :)
Dziewczyny dobrze piszą - nie przejmuj się. Skup się na mężu, koteczkach i życzliwej Ci rodzinie. Życie jest za krótkie, by płakać całą noc. lepiej się wyśpij :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw sie 06, 2015 7:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Klaudia, doczytalam wszystko!
Bardzo mi przykro, ze ktos tak Ci zazdrosci i dodatkowo, ze tak Cie to dotyka. Karma wraca. Poza tym, jak bardzo zakompleksionym trzeba byc, zeby zyc cudzym zyciem!
Swietnie, ze udalo Wam sie z autkiem! Wczoraj odkrylam, ze ministerstwo spraw wewnetrznych chyba, uruchomilo strone 'historia pojazdu', gdzie mozna sobie wszystko posprawdzac. Bardzo przyjemne, zobaczcie sobie z m.
A w ogole, podobno od 1 stycznia 2016 wchodza znowu jakies dzikie zmiany dla osob, zdajacych egzamin na prawo jazdy :/
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw sie 06, 2015 7:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

No tez jou slyszalam o tych zmianach. Lepiej sie pospieszyc ze zdawaniem prawka. Teraz ten system jest porąbany a co dopiero pozniej.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw sie 06, 2015 8:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

prawojazdy mam 12 lat 8O jak ten czas zleciał i na swoim koncie
0 punktów
0 mandatów
7 spotkań z policją :ryk: ale siła kobieca jest niesamowita :ryk:

co do koloru samochodu,
kupiliśmy teraz czarny- ładny jak się umyje :ryk: później jest okropny :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sie 06, 2015 8:26 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Gosiagosia pisze:Klauduś nie przejmuj się podłą gadziną, ją zżera nienawiść i zazdrość aż ją zażre. Ty jesteś wspaniałą i mądrą dziewczyną i nie czytaj co ona wypisuje, zignoruj zołzę i pokaż że Ci to wisi....
Autko śliczne i kolorek też a koteńki cudne że już lubią troszeczkę Tosię. :1luvu:
Obrazek

Odciąc gada od informacji, nie spotykac sie z nia.....to najlepsza kara dla takich toksycznych ludzi i nie okazywac ,ze Ci przykro,bo zywia sie cudza krzywda :evil:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sie 06, 2015 8:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No i popłynęłam !!!!!!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sie 06, 2015 9:49 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Moli25 pisze:No i popłynęłam !!!!!!

A te zdjęcia już Pani widziała? ;) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=169578&start=1110

Hej :)

Niestety boję się, że wszystko będzie miało swoje konsekwencje i że tamta osoba będzie nadal atakować... ja się z nią nie spotykam i nie zwierzam.

Co do prawka to się nie boję nowych zmian. Drugi raz już nie ulegnę zbiorowej panice. Tak robiłam moje prawko - w nerwach i w pośpiechu przed zmianami w zdawaniu teorii. Wyszło mi to tylko na złe. Tak się bali zdawać teorię wszyscy, a teraz eLki jeżdżą co chwile.
Na pewno nie podejdę w tym roku do prawka, bo do tego trzeba przygotować się psychicznie, trzeba wkuć teorię od nowa no i muszę wykupić mnóstwo godzin, aby wszystko od nowa zacząć, nabrać wprawy i poznać nowe miasto. Chciałabym, żeby teraz było na spokojnie, a nie na wariackich papierach.

Wczoraj miałam tak marny humor i minę, że nawet rodzina m. zauważyła, że coś złego się stało, bo też jeszcze mam spięcie w mamą, bo to ona musiała coś chlapnąć za dużo. Byliśmy pochwalić się autem :) Wszyscy zachwyceni :)

Byłam też wczoraj w Ikea po biurko - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59123061/ podoba mi się, że jest z regałem, bo miejsca na książki brakuje. I w sypialni zrobię sobie mój kącik, bo na razie mam w salonie na stole i nie ma gdzie jeść obiadów :/

Koło północy leżałam w bólu z tego co się stało przed tv, a Tosia szalała obok na łóżku na swojej macie i w tunelu szeleszczącym i w końcu zachciało mi się spać, szczególnie, że na spokojny sen wypiłam trochę wina. Już bym usnęła nawet przy tym hałasie, bo jestem już przyzwyczajona spać przy kotach, ale nagle dwa razy mi po gębie przegalopowała Tosia :ryk: No to tego jeszcze nie było! Zostawiłam ją i poszłam do sypialni. Potem i przez całą noc się okazało, że Tosia ze mną spała! Rano leżała mi nad głową i bawiła się moimi włosami a łapkami mi mówiła, że mam wstawać. Była cierpliwa. W końcu poszłam dać jej jeść to pobiegła jak z procy do pokoju. Nałożyłam jeść i poszłam dalej do łóżka wciąż myśląc o tym co zalega mi na wątrobie :( I Tosia znowu przyszła i leżała mi na łóżku i czekała aż wstanę :) Kochana moja, nie odstępuje mnie na krok :) I jak wstałam tak przybiegała ze mną do salonu i się bawi :)

Wczoraj też była urocza sytuacja. Wróciliśmy do domu, wchodzimy po schodach, Kituś drapie żebyśmy szybciej wchodzili, otwieramy drzwi i siedzą dwa koty! Patrzymy a w butach chowa się trzeci kot i też na nas czeka jak duże :) Kochana Tosia! Jest taka dzielna, uczy się od dużych, biega po całym mieszkaniu już swobodnie. Jak się natknie na Marysie to ucieka w drugą stronę. Marysia zaś syczy na Tosie i wczoraj ją pogoniła i chciała potraktować łapą, choć łagodnie. Jednak te szylkretki mają charakterek, oj mają.
:)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sie 06, 2015 9:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Nafutrowołaś frelki to teraz spokój powinnaś mieć. :mrgreen:
Cześć Klaudia ! :1luvu:
Wiem że ty sie wszystkim przejmujesz i bardzo bierzesz do siebie ale dobrą metodą na takich ludzi jest całkowite ignorowanie ich . Nie pokazuj jak bardzo cię ranią i dotykają jej słowa bo to woda na młyn dla takich ludzi.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sie 06, 2015 10:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Wiem właśnie i wiem, że ja płaczę a ta osoba się złośliwie śmieje :(

Na forum chyba słynę z tego, że to "ta co się wszystkim bardzo przejmuje" :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sie 06, 2015 10:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:Wiem właśnie i wiem, że ja płaczę a ta osoba się złośliwie śmieje :(

Dlatego nie daj jej tej satysfakcji.

Na forum chyba słynę z tego, że to "ta co się wszystkim bardzo przejmuje" :ryk: :ryk: :ryk:

Taki masz charakter i tyle.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 06, 2015 10:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

To kiedy ten gypechalter kupujecie ?
Jesienią fajnie będzie pojeździć jak jeszcze ciepło będzie ale już nie gorąco.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 06, 2015 11:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Cieszę się,że u Was coraz fajniej jeżeli chodzi o relacje między dziewczynkami,z dnia na dzień będzie coraz lepiej :ok: :1luvu:

Biurko z regałem bardzo mi się podoba :ok:

Wiki ma u siebie to jako biurko: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29932181/
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]