Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2015 12:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

MalgWroclaw pisze:Ja też? Fasolka nie może

Pewnie ze też możesz :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie cze 14, 2015 12:09 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:Fuksik dzisiaj dostał to do jedzenia - kurczak z królikiem http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... ciat/31748
wczoraj zjadł całą puszkę tego http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... iat/367027 - z cielęciną
ma apetyt :D

Kupiłam dokładnie to co napisałaś, bo wcześniej wspominałaś ze to Fuksik je, więc u Nas będzie miał Bar otwarty 24h/ dobę :lol:

godziny karmienia jakie masz ustalone ?
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 14, 2015 12:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Czesc Martuś :1luvu:

O mamoo jakie wspaniale wieści u Ciebie kochana :1luvu: Molcia będzie miała braciszka :1luvu: O Fuksiku czytałam na bieżąco, bardzo sie cieszę ze znalazł tak wspanialy dom :1luvu: No to teraz będziesz Martuś miała 24 h zabawy na dobę :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie cze 14, 2015 16:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Kiedy maluszek przyjeżdża Martuś? Witanko Kochane! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 14, 2015 16:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

sistersy25 pisze:Czesc Martuś :1luvu:

O mamoo jakie wspaniale wieści u Ciebie kochana :1luvu: Molcia będzie miała braciszka :1luvu: O Fuksiku czytałam na bieżąco, bardzo sie cieszę ze znalazł tak wspanialy dom :1luvu: No to teraz będziesz Martuś miała 24 h zabawy na dobę :1luvu:

w nocy mały śpi więc 8-10 godzin zabawy odpada :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 14, 2015 16:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:Fuksik dzisiaj dostał to do jedzenia - kurczak z królikiem http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... ciat/31748
wczoraj zjadł całą puszkę tego http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... iat/367027 - z cielęciną

Kupiłam dokładnie to co napisałaś, bo wcześniej wspominałaś ze to Fuksik je, więc u Nas będzie miał Bar otwarty 24h/ dobę :lol:

wujek Tofik doradził jeszcze Fuksikowi Felixa (juniora) i też był dobry :)
Fuksik dostaje jeść mniej więcej 4 razy większe porcje, wszystko zjada co dostanie, jak jest głodny po zabawie to idzie do miseczki i dostaje takie mniejsze porcje, w sumie taką puszeczkę
lubi też mięsko z kurczaka, wołowinę, dawałam mu gotowane lub sparzone
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 14, 2015 20:03 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Cześć :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie cze 14, 2015 22:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

kalair pisze:Kiedy maluszek przyjeżdża Martuś? Witanko Kochane! :D

W piątek, piąteczek, piątunio kochana :201465 :201465 :201465 :201453 :201453 :201453 :201487 :201487 :201487
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 14, 2015 22:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:

wujek Tofik doradził jeszcze Fuksikowi Felixa (juniora) i też był dobry :)
Fuksik dostaje jeść mniej więcej 4 razy większe porcje, wszystko zjada co dostanie, jak jest głodny po zabawie to idzie do miseczki i dostaje takie mniejsze porcje, w sumie taką puszeczkę
lubi też mięsko z kurczaka, wołowinę, dawałam mu gotowane lub sparzone

Mam nadzieje ze Moli go nie bedzie buntować do nie jedzenia... :wink:
Wszystko zapisałam, bedziemy dobrze gotować :wink:
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 14, 2015 22:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

barbarados pisze:Cześć :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dobry wieczór :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 14, 2015 22:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Martuś takie małe cudo to skarb a Fuksik to nasz pupilek, śledziliśmy jego postępy na bieżąco jak tylko Mirka go wzięła pod swoje opiekuńcze skrzydełka. Ma chłopak szczęście, że trafi do Was. :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie cze 14, 2015 22:56 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30 :lol: a do 21 otwarte :lol:
Lecieliśmy przez galerie i zobaczyłam buty na wystawie, to sie omal nie zabiłam o stojący na środku bankomat :lol: :lol: :lol: a ze było 20% taniej to musiałam je kupic :lol: tzn maż mi kupił :lol: a moze inaczej, zapłacił :lol: bo ponoć butów sie nie kupuje bo sie odchodzi, zabobony jakies ale człowiek pamięta o głupotach :wink:
A w ogóle, jakie kłamstwo, powieszone kartki 20% dla nowych klientów i 40% dla stałych klientów zniżki na buty. No to ja byłam dzis pierwszy raz, bo z reguły jak kupuje cos to nie loguje sie na te strony, nie zakładam kart. Ale dzis musiałam mieć ten rabat. Podchodzę do kasy odliczyłam rabat juz 20% maż płaci, a pani czyta cenę z butów 8O to ja myślałam ze z wrażenia wyskoczę ze starych laczkow 8O
Mowie dlaczego? Jestem nowym klientem proszę rabat 20%.ale to trzeba sie zalogować na strone, przyjdzie SMS kod i takie tam... Mowie proszę 1 minutę. Wzięłam telefon, raz raz wpisałam wszystko. Podałam pani kod i rabat dostałam dopiero...
Maż mowi ze ja zrobię wszystko dla rabatu, ale dla mnie ten dzisiejszy rabat to juz bedzie np na opłacenie autostrady do Fuksika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon cze 15, 2015 8:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

dzień dobry, ale pogoda za oknem :| lubie słoneczko, nawet jak praży niemiłosiernie :mrgreen:

opowiem wam ciocie co dziś zrobiłam mamie, mama chciała sobie zrobić sniadanie, wyciagnela rybke z lodówki, chciała sobie na wodę rzucić i dla mnie kawalek mieska z kurczaka, które wlozyla do miseczki i zalała wrzątkiem, tak ponoć musi być *zawsze mówi ze mam być cierpliwa ze miesko musi tak chwile leżakować* poszla się myć i wiecie co? zjadłam rybkę cała i fileta też sobie pozwoliłam zjeść, a duza teraz musi jeść jogurt naturalny, bo dziś dopiero na zakupy idzie :mrgreen: nawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i fileta :20145 może myślała ze schowam na później? śmieszna jest ta duża, wrembałam wszystko i się tylko oblizałam :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon cze 15, 2015 8:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:nawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i fileta :20145 może myślała ze schowam na później?

To musiało być fajne :ryk:
Fasolka
Ostatnio edytowano Pon cze 15, 2015 8:31 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]