❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 14, 2014 18:35 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

I
Myszolandia pisze:
Annaa pisze:Tak zamawiam przez internet.To jest wygodne, bo ja nie mam autka :(
Przyniosą do domu i nie muszę o nic się martwić.
Dziś np. dostawca przytachał prawie 30 kilo :ryk:
Wcale nie mają tak drogo i sporo jest promocji, a że czasu brak to czasem warto skorzystać :)

a gdzi u nas jest ta Alma ? Aniu?
Wiesz,nawet nieraz kiedy sie ma auto,nie ma kiedy jechać na zakupy,bo ciągle cos
Witaski Słodziaski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cześć :)
Wpisz alma24.pl i masz wszystko w zasięgu ręki :)
A u nas jest na Kilińskiego przy Piłsudskiego i w Manu.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie wrz 14, 2014 18:37 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

aż muszę zobaczyć rzeczywiście

Aaaa,fakt ,w manu to to jest ,jo

Często kole siebie widzę,że ludzie z tesco zamawiają zakupy,ale na tesco sporo negatywnych opinii czytałam i słyszałam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 14, 2014 18:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Nigdy nie zamawiałam w Tesco więc nie wiem, ale widziałam ofertę w necie i jest inna niż w sklepie.
A z Almy jestem zadowolona :) kurcze no niektóre rzeczy są nawet tańsze niż w sklepach i wszystko świeżutkie :)
Obrazek

Annaa

Post » Nie wrz 14, 2014 18:51 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie wrz 14, 2014 18:54 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

barbarados pisze:Hej :1luvu:

:D :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Nie wrz 14, 2014 18:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:Nigdy nie zamawiałam w Tesco więc nie wiem, ale widziałam ofertę w necie i jest inna niż w sklepie.
A z Almy jestem zadowolona :) kurcze no niektóre rzeczy są nawet tańsze niż w sklepach i wszystko świeżutkie :)

no właśnie przeleciałam z grubsza ofertę jaka mają i rzeczywiście duża różnica cenowa 8O
Np pierwszej z brzegu kawy rozpuszczalnej Milicano ( pycha) tu 22.90 a ostatnio w carrefourze widziałam po 28
A Kawa Nescafe Creme Sensazione tu też 22.90 a w c po 25

Kurde spodobała mi się ta ich oferta,niezły wybór 8O
Zapisałam sobie ich stronę
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie wrz 14, 2014 19:02 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

A wydawałoby się, że delikatesy i nie będzie opłacało się robić zakupów :roll:
Naprawdę jestem zadowolona :)
Obrazek

Annaa

Post » Nie wrz 14, 2014 19:04 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:
Teraz można spokojnie pospać
Obrazek

Strasznie lubię fotki śpiących kotów, takie rozczulające są :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 14, 2014 19:06 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej w niedzielny wieczór :1luvu:

O ile fotek :D
U nas też było w miarę słonecznie, ale tak na zmianę z deszczem... w końcu pożegnanie lata ;)

Annaa pisze:Teraz można spokojnie pospać
Obrazek

Koty tak smacznie śpią, że aż chce się samemu zrobić sobie drzemkę :D
Kastorek słodziak :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Annaa pisze:Orionek z Karmelkiem :)

Obrazek

Słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Śpiące koty są najlepsze do fotografowania :D

Co do Almy, bo lubię ten sklep ze względu na wiele produktów, których w innych sklepach się nie dostanie np. prawdziwy parmezan albo takie belgijskie miodowe ciasteczka :)
Ceny jednak są średnie (przynajmniej u nas). Może kiedyś zamówię przez internet, na razie nie próbowałam :D

Miłego wieczoru :1luvu: :1luvu: :201461 :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie wrz 14, 2014 19:08 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:A wydawałoby się, że delikatesy i nie będzie opłacało się robić zakupów :roll:

No nie ? powiem Ci,że to samo pomyślałam ,ale jak zaczełam dalej czytac,że Ty już od dłuższego czasu tak kupujesz,to musi coś w tym być,że Ci się opłaca jednak
I dużo krzyczą za transport ? czy za free jest ?
Przeglądam sobie teraz tę stronę i porównuję ceny i jak na razie na 15 rzeczach jakie na bank bym kupiła,byłabym do przodu jakieś 60 zeta 8O
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie wrz 14, 2014 20:23 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Myszolandia pisze:
Annaa pisze:A wydawałoby się, że delikatesy i nie będzie opłacało się robić zakupów :roll:

No nie ? powiem Ci,że to samo pomyślałam ,ale jak zaczełam dalej czytac,że Ty już od dłuższego czasu tak kupujesz,to musi coś w tym być,że Ci się opłaca jednak
Przeglądam sobie teraz tę stronę i porównuję ceny i jak na razie na 15 rzeczach jakie na bank bym kupiła,byłabym do przodu jakieś 60 zeta 8O

O 60 8O to bardzo dużo.Nie pamiętam dokładnie czy od 50 czy od 100 jest transport gratis.
Ale fakt, że niektóre ceny są niższe niż na rynku :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Nie wrz 14, 2014 20:24 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

shira3 pisze:
Annaa pisze:
Teraz można spokojnie pospać
Obrazek

Strasznie lubię fotki śpiących kotów, takie rozczulające są :1luvu:

Też lubię :D bo kotki jak śpią to są takie grzeczne :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Nie wrz 14, 2014 20:30 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Rilla07 pisze:U nas też było w miarę słonecznie, ale tak na zmianę z deszczem... w końcu pożegnanie lata ;)

Hej Kasiu :1luvu:
U nas po południu trochę zaczęlo się chmurzyć, ale nie padało.
Mam nadzieję, że lato potrwa jeszcze długo :D

Myślałam, że pojadę dziś na grzybki, ale nie udało się :(
Może w przyszłym tygodniu.
Obrazek

Annaa

Post » Pon wrz 15, 2014 9:07 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:
Myszolandia pisze:

O 60 8O to bardzo dużo.Nie pamiętam dokładnie czy od 50 czy od 100 jest transport gratis.
Ale fakt, że niektóre ceny są niższe niż na rynku :roll:

transport gratis mają od 50 zł, też od 100 lub 150 zależy od dnia tygodnia i godziny dostawy, ale dostarczają nawet do 22 i w soboty i niedziele, ponadto samemu się ustala godzinę
jest też wygodnie do płacenia bo można zapłacić kartą przy dostawie :D
ja mam Almę w Katowicach i stamtąd mi dowożą
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 15, 2014 11:25 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej

Ja w Almie byłam dwa razy, ale ceny jak dla mnie były jednak wysokie, może nie na wszystkim, ale wiele produktów droższych niż np. w Carrefourze, a tam wiele rzeczy kupujemy :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]