Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 19, 2014 10:49 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:dziś rano Fuku przyszła wskoczyła do mnie na ręce i poprosiła:

Kuba ,zrób coś ,niewyspana jestem,do 5 rano po was łaziłam i drapałam w szafę .
Obrazek

cóż było zrobić.połączyłem kotka do ładowania
Obrazek

chwilę później otworzyły się oczka , jakby kontrolka funkcji czuwania
Obrazek

30 minut pod prądem naładuje każdego kotka

Obrazek

A Perełka śpi u syna wtulona noskiem w kołdrę :D .

a Fukusia jak ładnie podtuczona :D taki puchaty miś śliczności te Twoje dziewczynki :1luvu:

ps. myślisz że ja też mogłabym się podpiąć do takiego urządzonka 8O tak z rana zamiast kawy :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie sty 19, 2014 10:52 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

tablet naładuje , kota naładuje ,więc chyba tylko kwestia znalezienia gniazdka i podpięcia odpowiedniej wtyczki
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 19, 2014 10:53 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:tablet naładuje , kota naładuje ,więc chyba tylko kwestia znalezienia gniazdka i podpięcia odpowiedniej wtyczki

och to dałeś mi nadzieję na lepsze jutro :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie sty 19, 2014 10:55 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

technika czyni cuda 8)

do napisania później,uciekam do schronu :kotek:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 19, 2014 10:56 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:technika czyni cuda 8)

do napisania później,uciekam do schronu :kotek:

wygłaskaj kotki ode mnie :1luvu:
i niech jak najwięcej znajdzie nowe domki :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie sty 19, 2014 11:40 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:jadę do Paluszków ,wracam ok.16,30

za pomyślne adopcje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 19, 2014 12:13 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:się wyrwał .Z żoną .łóżko.podusia ,kocyk,kieliszek alkoholu i do tego telewizor a w nim....... 8O :roll: :?:
tak ,obejrzałem z żoną romansidło ,sprawiłem jej tym radość .

teraz się nie będzie czepiała że wiecznie po nocy siedzę na Forum i z laskami romansuję , a koty to podobno wymówka :ryk: :ryk: :ryk:

Kuba, już dawno się zastanawiałam czy Twoja żona nie jest zazdrosna o te flirty na forum :ryk: . Nie wiem czy wiecie moje drogie panie, że Kuba to super przystojniak i bardzo miły facet w kontakcie osobistym. :D
Twoje kocie panienki :1luvu: :1luvu: .
Ostatnio edytowano Nie sty 19, 2014 12:22 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie sty 19, 2014 12:15 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

meggi 2 pisze:
kuba.kaczor13 pisze:się wyrwał .Z żoną .łóżko.podusia ,kocyk,kieliszek alkoholu i do tego telewizor a w nim....... 8O :roll: :?:

teraz się nie będzie czepiała że wiecznie po nocy siedzę na Forum i z laskami romansuję , a koty to podobno wymówka :ryk: :ryk: :ryk:

Kuba, już dawno się zastanawiałam czy Twoja żona nie jest zazdrosna o te flirty na forum. Nie wiem czy wiecie moje drogie panie, że Kuba to super przystojniak i bardzo miły facet w kontakcie osobistym. :D

Kuba bój się :mrgreen: no to teraz zacznie do Ciebie ustawiać się kolejka :mrgreen:
ps. Dziewczyny, jestem pierwsza :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie sty 19, 2014 12:16 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

meggi 2 pisze:

Kuba, już dawno się zastanawiałam czy Twoja żona nie jest zazdrosna o te flirty na forum. Nie wiem czy wiecie moje drogie panie, że Kuba to super przystojniak i bardzo miły facet w kontakcie osobistym. :D

flirty z kotami 8O 8O 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 19, 2014 13:03 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Gdzie kupię ładowarkę do koteła? :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie sty 19, 2014 17:10 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Obrazek
śliczna Kocia Dama :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 19, 2014 17:53 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Fuku się ładuje :kotek:
ciekawe tylko gdzie one ukrywają te swoje bateryjki ,chętnie bym co niektórym powyciągała :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sty 19, 2014 19:55 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

One mają takie niewyjmowalne akumulatorki :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 19, 2014 20:53 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

wystarczy zmrużyć oko a troszkę i się dookoła tyle napisało

MaryLux pisze:Obrazek

WOW ,kicia jak marzenie .

Aniu ,niestety spora część Pań zna mnie osobiście i na Twoje superlatywy pod moim adresem nie da się nabrać. :mrgreen: .
Moja Ewcia też na jakieś swoje życie ,psiapsiuły i nie wnikam.Odrobina zaufania 8) .
Jolu J.Uratowałaś się.
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]