Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 13, 2013 23:33 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

No to dobrej nocki wszystkim! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 13, 2013 23:35 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Ewa L. pisze:Moje dwie koteczki :1luvu:
Obrazek :1luvu:

a mi się to podoba :ok:

wszystkie dzieci razem :1luvu: :1luvu:

śpijcie słodko Zuzieńko, Polciu I Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw cze 13, 2013 23:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Ewa L. pisze:
barbarados pisze:Tez uciekam . Dobrej nocki :1luvu:

A jak wam fotki się podobały?

jeśli pytasz o te, które wstawione są w konkursie, to - mjodzio!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw cze 13, 2013 23:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Dobranoc Ewuś:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt cze 14, 2013 7:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

ewa_mrau pisze:
Ewa L. pisze:
barbarados pisze:Tez uciekam . Dobrej nocki :1luvu:

A jak wam fotki się podobały?

jeśli pytasz o te, które wstawione są w konkursie, to - mjodzio!
... mry!

Też - te pysiolki z języczkami...... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 7:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Witam wszystkich piątkowo!
Na dziś zapowiadają opady deszczu i burze ale jak na razie świeci słonko choć szare chmurki niestety też są. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 8:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

U nas zimnica i chłodne wiatrzysko:)
Takie gwałtowne zmiany pogody są paskudne.

Obrazek
Dziewuszki cudne :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt cze 14, 2013 8:10 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Dziś muszę pozałatwiać parę spraw. Iść odebrać kasę za ratę od mojej kierowniczki bo 2 lata temu wzięłam jej synowi laptopa na 20 rat { dlaczego ktoś pracujący w banku nie może wziąć sprzętu na raty nie wiem i nie wnikam - zwariowałam, wzięłam i teraz mam :evil: }. Płacił w miarę regularnie ale kilka razy zdarzyło się że zapominał wpłacić w terminie więc umówiliśmy się że ja dostaję kasę i ja płacę żeby nie dochodziło do takich sytuacji.Następnie muszę ponownie udać się do gabinetu stomatologicznego celem uiszczenia opłaty za zrobionego wczoraj zęba. Okazało się że terminal nie przyjął mi wczoraj karty kredytowej.11 każdego miesiąca mam rozliczenie miesięczne karty. Tego samego dnia robię przelew spłaty aby odnowić limit na karcie. Okazało się że do 13 spłata jeszcze nie została zaksięgowana a pozostałe środki nie były wystarczające. Dziś sprawdzałam i już jest ok. Muszę więc iść i zapłacić bo obdarzono mnie zaufaniem i nie mogę go zawieść.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 8:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Warto pomagać ludziom, choć czasami jest to kłopotliwe...dobrze, że chociaż są wypłacalni i nie musisz za nich spłacać :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt cze 14, 2013 8:30 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

No i pogoda załamała się całkowicie i zaczął wiać zimny wiatr. :evil:
Pisałam wczoraj Wiesiaczkowi1 że my wszystkie jesteśmy głupie jeżeli chodzi o zwierzorki. :D
Zuzia siedziała dziś na balkonie. Zamykałam balkon bo zrobiło się zimno. Zuzia stanęła przed zamkniętymi drzwiami i patrzyła na mnie przez szybę. Normalnie mogła wejść do domu oknem ale nie.....wstałam , otworzyłam balkon.
Podskoczenie do parapetu nie stanowi dla niej problemu.....wczoraj nawet widziałam jak wspinała się po najwyższym słupku drapaka nie wchodząc nawet na półki.... :mrgreen:
Mimo okrąglutkich kształtów to szybka i zwinna koteczka ale po co się przemęczać jak duża i tak wstanie i otworzy a wystarczy tylko zrobić odpowiednią minkę :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 8:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

AnnAArczyK pisze:Warto pomagać ludziom, choć czasami jest to kłopotliwe...dobrze, że chociaż są wypłacalni i nie musisz za nich spłacać :mrgreen:

Ci zdecydowanie są :twisted: a on zarabia miesięcznie z 3 razy więcej niż ja.
Moja kierowniczka bierze pensje w sklepie i emeryturę z zusu więc do bidoków też nie należy.
Między nim a mną są 2 lata różnicy wieku. Ostatnio narzekał że zus mu wyliczył że gdyby poszedł teraz na emeryturę dostałby na rękę ok .1700 zł.Mnie zus wyliczył że dostałabym ok. 600 zł. Biedny stwierdził że jak można wyżyć za 1700 zł - to jest niemożliwe!
Więc mu powiedziałam że gdybym ja dostała teraz 1700 zł to żyłabym jak pani :twisted:
Zaległa cisza i było bez komentarza.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 8:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Gorąco zapraszam do obejrzenia filmiku w moim podpisie. Za jak największą ilość wyświetleń schronisko ma szanse otrzymania tony karmy dla psów i kotów z tego schroniska.
Pomóżmy tym zwierzakom!! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 8:52 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

No to faktycznie trochę dziwi, przy takich dochodach.....laptop na kredyt :roll:
Ale może mają jeszcze jakieś inne wydatki :mrgreen:

U mnie też bez namysłu robię takie rzeczy jak....obsługa kota :ryk: Np. Kropka usiądzie koło fotela, a ja już się podrywam i...ustępuję miejsca, chociaż obok stoi drugi wolny :lol:
I takich przykładów mnóstwo:)
Albo Lunka:) usiądzie w salonie na stole, a ja już lecę do kuchni po świeżutki talerzyk z jeszcze świeższym żarełkiem i przynoszę pannie pod nos, a ona w tym momencie właśnie zeskakuje i idzie usiąść na stoliku, więc ja za nią z jedzonkiem...ale niestety jak się jest pokręconym na punkcie zwierząt to się tak ma :wink: :piwa:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt cze 14, 2013 8:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

A skąd ja to znam :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 14, 2013 9:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Dzień doberek, ależ mnie łeb nawala :roll: . Ta diabelska pogoda mnie wykończy. Wiatrzysko jakieś się zerwało. Powinnam iść do sklepu, ale nie mogę się zebrać...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

[poprzednia][następna]