Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jotpeg pisze:a ja donoszę, że Minka mogłaby być reklamą pt. "adoptuj kota z krakowskiego schroniska" - grzeczniutka, cichutka, nie sika po kątach (jak niektórzy), wszystkożerna (aż za bardzo, ale z czasem jej przejdzie) i o pogodnym usposobieniu. Minka wygląda jak boberek - takie krągłe coś z ogonkiem.
Pan Lukr skosztował nieco ryby soli (żeby nie napisać, że wylizał blat w kuchni). Samczo!!! się rządzi u nas i usiłuje przeganiać seniora Miciusia. Nieładnie, ale kto go tego nauczył, jak nie sam Wujek Samo Zło?!
jotpeg pisze:bardzo dobrze, tak trzymaj, Kleks!!!
a ja donoszę, że Minka mogłaby być reklamą pt. "adoptuj kota z krakowskiego schroniska" - grzeczniutka, cichutka, nie sika po kątach (jak niektórzy), wszystkożerna (aż za bardzo, ale z czasem jej przejdzie) i o pogodnym usposobieniu. Minka wygląda jak boberek - takie krągłe coś z ogonkiem.
jej siostra pisze:jotpeg pisze:bardzo dobrze, tak trzymaj, Kleks!!!
a ja donoszę, że Minka mogłaby być reklamą pt. "adoptuj kota z krakowskiego schroniska" - grzeczniutka, cichutka, nie sika po kątach (jak niektórzy), wszystkożerna (aż za bardzo, ale z czasem jej przejdzie) i o pogodnym usposobieniu. Minka wygląda jak boberek - takie krągłe coś z ogonkiem.
Hugo przestał być schroniskowy 12 marca 2013 r. a nie zanosi się, żeby mu przeszło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości