Też jestem za wernisażem, ale Klifu nie oddam, jeśli tylko będzie mnie na niego stać

Basiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Witam pięknie
Też jestem za wernisażem, ale Klifu nie oddam, jeśli tylko będzie mnie na niego stać![]()
Basiu, dziękuję
AnnAArczyK pisze:Żeby zgoda panowała wśród moich koleżanek na forumśpieszę donieść, że postanowiłam namalować kolejny klif, tym razem będzie to obrazek panoramiczny
![]()
![]()
A teraz Kropcia w roli głównej:)
Śpię, w razie powodzi nie budzić, ewakuować helikopterem.
Po kolacji:)
Rambuś zaczyna być coraz mądrzejszy, dzisiaj po kolacji odpoczął sobie, poleżał na krzesłach w kuchni - obowiązkowo na dwóch, na jednym kocio się już nie mieścipotem na kanapie, a potem zniknął.
Nie wiem jak kocio może przepaść w chałupce, ale szukaliśmy dłuższą chwilę...
Kocio się schowało![]()
Siedział za kanapą, duży się spocił, bo go szukał, ja go nie szukałam![]()
Kocio, już zaczyna kombinować co tu zrobić, żeby nie złapali i nie zanieśli kocia na dół...
Ewa L. pisze:Prawda że są cudne? Ja kupiłam dwa.A co do obrazu to spoko - jak trzeba potrafię być cierpliwaW końcu z pod panny jestem
AnnAArczyK pisze:Kotina:)
Elu, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się nad może wybrać, my lubimy gości![]()
O obrazku będę pamiętała, będzie, tylko nie próbuj zwiać nam z forum![]()
![]()
Ewa L.
No widzę....Ewa:) tylko czy podołam wyzwaniu![]()
Miraclle:)
Basiu:)
Kocio się nigdzie nie będzie przemycał:)
Po wspólnie spędzonej nocy byłyby dwa kocie trupy, obie histeryczki by padły z zazdrości,
a ja i małż razem z pościelą byśmy musieli się wrzucić do pralki, niestety małż się nie zmieści![]()
Ale mam cały czas nadzieję, że kiedyś Cudaczek będzie całkowicie zdrowy, cały czas się łudzę , że oprócz masażu jaki codziennie mu serwuję, pomoże choć trochę też kastracja, (na którą ciągle się nie możemy wybrać)![]()
No i szkic przyszłego klifu/a![]()
oraz pomocnik, tylko uszy wystają, taki zainteresowany:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1151 gości