aha, Ty kcesz. Jak je widzisz, a jak co do czego to już nie bardzo kceszSzura-najmysi mama pisze:Też kcę maluszki![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aha, Ty kcesz. Jak je widzisz, a jak co do czego to już nie bardzo kceszSzura-najmysi mama pisze:Też kcę maluszki![]()
to poczemu marudasz że kcesz?Szura-najmysi mama pisze:Bo po pierwsze i najważniejsze boję się poroduPo drugie, też najważniejsze, za cholerę nie umie przestać myśleć o kociętach jak nie mnie w domu
Po trzecie, nie wiem czy nie jeszcze bardziej ważne, nie wierzę kocicom że same dadzą radę wychować kocięta bez mojej pomocy
![]()
tak, na czas porodu wyrastają im nietoperkowe skrzydelkamojekoty pisze:To Wasze kotki rodzą w locie?
najmysia pisze:Mamusia z dzieciamy typu kopytka:
mogłaś mieć Maskotę, pasowałby do reszty. Teraz to po ptokachnajmysia pisze:też bym takiego chciala !!!!!!
najmysia pisze:od skoków z kociakiem u dupy specjalistką jest Szura...tak, na czas porodu wyrastają im nietoperkowe skrzydelkamojekoty pisze:To Wasze kotki rodzą w locie?
a tą folię jak na siebie zakładasz to strecz czy może bąbelkową?Szura-najmysi mama pisze:zakładać folię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości