OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tak im te cienkie ogonki molestujeMoże dlatego takie są,jak myślicie?
Nie, za mało je wnerwiasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tak im te cienkie ogonki molestujeMoże dlatego takie są,jak myślicie?
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Nawet JEDNEJ stronki?No, tyle to nawet ja nadrabiam!
![]()
![]()
A skąd mam wiedzieć, że jedną wystarczy?Między moim wyjściem z pracy a dotarciem do domu to się potrafi 5 do 10 natłuc na Kretkowie
Łetam..Sprawdzić trzeba na wszelki wypadek! A nóż!
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tak im te cienkie ogonki molestujeMoże dlatego takie są,jak myślicie?
Wystarczy,że czasem wnerwiają się wzajemnie.Milki ogonek wygląda wtedy jak szczotka do szorowania butelek
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tak im te cienkie ogonki molestujeMoże dlatego takie są,jak myślicie?
Wystarczy,że czasem wnerwiają się wzajemnie.Milki ogonek wygląda wtedy jak szczotka do szorowania butelek
kalair pisze:OKI-Safulek![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:A skąd mam wiedzieć, że jedną wystarczy?Między moim wyjściem z pracy a dotarciem do domu to się potrafi 5 do 10 natłuc na Kretkowie
Łetam..Sprawdzić trzeba na wszelki wypadek! A nóż!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja-jaI co jeszcze? Przeczytać wszystkie części Kretek może?
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Nie, za mało je wnerwiasz
No właśnie o tym mówię - wnerwiaj je częściej, będą miały puchate ogonki
kalair pisze:
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:OKI-Safulek![]()
OjejJaka fota
![]()
Safulku, dech mi zaparło![]()
![]()
Ależ!![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:
Jak fajnie cie widzieć śliczności![]()
![]()
Wieczorne " Bry " Kalair z pannami
kalair pisze:To się nazywa wykadrowanie..![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:
OjejJaka fota
![]()
Safulku, dech mi zaparło![]()
![]()
Ależ!![]()
![]()
Przyznaj się, że świeżo jej zrobiłaś ten makijaż oka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości