Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 22:54 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 23:59 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 22, 2012 22:59 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

A ja przegapiłam :twisted:
Aga - wszystkiego najlepszego - zdrówka, szczęscia, powodzenia, spełnienia marzeń i bezproblemowej realizacji wszystkich planów :ok:

Niki rozbrajająca jak zwykle :1luvu:

szybenka pisze:Obrazek
:)

Nikiśka zaczyna doceniać wygody i ciepełko :mrgreen:

szybenka pisze:Obrazek

To zdjęcie mnie rozbawiło do łez :lol:
"Wstałabym, ale nie chce mi sie brzusia dźwigać :lol: "
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sty 22, 2012 23:17 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Duszek686 pisze:Nikiśka zaczyna doceniać wygody i ciepełko :mrgreen:
Ciepełka, to raczej nie ;)

Duszek686 pisze:"Wstałabym, ale nie chce mi sie brzusia dźwigać :lol: "
Raczej: "Wstałabym, ale nie dam rady brzusia dźwigać. :mrgreen:

Dzięki, Anetko :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon sty 23, 2012 0:05 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Ojej! :oops: Ty jesteś styczniową solenizantką Agnieszko! :oops:
Spełnienia marzeń, wielu powodów do uśmiechu, pogody ducha, miłości, radości, zdrówka i czego sobie sama życzysz niech się spełnia. :mrgreen:
Spóźnione imieninowe buziaczki przesyłam. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon sty 23, 2012 9:16 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Aguś wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości, pociechy z Nikuni, spełnienia marzeń :flowerkitty:
Obrazek

Obrazek
A gdzie korona?? :1luvu:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon sty 23, 2012 9:25 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Iwonko, Marto - bardzo dziękuję :1luvu:
Marta, skąd wiesz, że lubię słoneczniki? :)

kiche_wilczyca pisze:Obrazek
A gdzie korona?? :1luvu:
No właśnie zabrali... :mrgreen: stąd to zaskoczenie na pysiu ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pon sty 23, 2012 9:31 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

szybenka pisze:
Marta, skąd wiesz, że lubię słoneczniki? :)

nie wiem :) Wlazłam na stronę z gifami w poszukiwaniu jakiś kwiatków i one pierwsze mi się w oczy rzuciły. Szukałam innych, ale słoneczniki juz siedziały w mojej głowie :)

WarKotka

Post » Pon sty 23, 2012 9:36 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

kiche_wilczyca pisze:nie wiem :) Wlazłam na stronę z gifami w poszukiwaniu jakiś kwiatków i one pierwsze mi się w oczy rzuciły. Szukałam innych, ale słoneczniki juz siedziały w mojej głowie :)
Czyli masz wyczucie :ok:

Nikuśka przespała caaalutką noc na hamaczku :D "Mebel" w pełni zaakceptowany.
Obrazek

szybenka

Post » Pon sty 23, 2012 10:54 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Oj tak, mam, ostatnimi czasy wybitnie się o tym przekonuję :twisted: Dobrze, że chociaż "ten przypadek" jest taki miły :kotek:

Bo hamak to jest to co kotki lubia (chyba) najbardziej ;) :ok:

WarKotka

Post » Śro sty 25, 2012 23:07 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Nareszcie wróciły moje zdjęcia na wątek - uff... Miałam już dosyć tych czerwonych prostokątów, choć szanuję prawo innych do protestów.

Nikuśka co noc i za dnia też, okupuje hamak - jestem szczęśliwa, bo ona też ;)
Sikorki znów do nas przylatują. Całymi tabunami. Zaglądają też, coraz liczniej dzwońce - są cudowne :1luvu: i przeganiają sikorki :D Żarcia muszę im dokupić, bo jakoś szybko ubywa.
Mazurków i wróbli już nie widuję.
Za to gołębie mogą sobie tylko siedzieć na karmniku i kombinować, jakby się dostać do tego jedzonka (okropna jestem, wiem 8) ).
Niki dzięki ptactwu ma używanie - instynkty są rozwijane, bodźców masa i kicia trochę mniej się nudzi (popołudniu moje łóżko jest zdeptane na maksa kocimi łapkami :mrgreen: ).
Nikunia ma już smukłą sylwetkę i wcale jej nie głodzę. Chudsza karma robi swoje, choć już nie najlepiej smakuje ;) A może to dzięki polowaniom na ptaki :roll: :mrgreen:

Dostałam piękny kalendarz z kociakami i mądrościami o kotach. Kiedyś je zacytuję.

- Wiesz duża, fajnie, że mnie znalazłaś...
- Nikuniu, dobrze, że na mnie czekałaś...
Obrazek

Takie tam nasze rozmowy 8)
Obrazek

szybenka

Post » Śro sty 25, 2012 23:13 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

A jak Ci w oczy patrzy z uczuciem. :mrgreen:
Cudną masz tę koteczkę i miałaś fart, że na Ciebie czekała. :twisted: :wink:
:lol: A ja miałam 6 fartów! :wink: :ryk: :ryk: Ha! Ma się to szczęście! :mrgreen:
Nie rozumiem czemu miałaś jakieś kwadraciki w miejsce zdjęć. :roll:
Obrazek

selene00

Post » Śro sty 25, 2012 23:23 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

selene00 pisze:Nie rozumiem czemu miałaś jakieś kwadraciki w miejsce zdjęć. :roll:
To był protest przeciwko ACTA.

Ty to jednak jesteś farciara :ok: :ok: tylko spróbuj na coś narzekać, zaraz Ci o poszótym szczęściu przypomnę ;) :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Śro sty 25, 2012 23:27 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

:ryk: :ryk: :ryk: Bardzo proszę. Traktuję to jak obietnicę. :wink:
Jak mi przypomnisz w stosownym momencie, to utracony nieopatrznie humor mi wróci. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Śro sty 25, 2012 23:30 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Masz to jak w banku :ok: (choć nie wiem czy podatek Belki za dużo nie zeżre :mrgreen: ).
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 26, 2012 8:29 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

szybenka pisze:- Wiesz duża, fajnie, że mnie znalazłaś...
- Nikuniu, dobrze, że na mnie czekałaś...
Obrazek

No i się poryczałam :oops:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

WarKotka

[poprzednia][następna]