Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:agakow82 pisze:zastanawiam sie czy te moskitiery sa w pełni bezpieczne tzn chodzi mi o to ze jak Hanna czasami sie wyciaga na tej siateczce wiecie tak stoi na 2 łapkach to czy nie popuszcza te mocowania i nie spadnie?
Sprawdzałam co prawda te mocowania i wydaje mi sie ze sa mocne nawet oparłam sie i nie pusciły (tzn nie tak mocno sie oparłam )
Marysiu ty masz tez takie moskitiery jak to z Twojego punktu widzenia wyglada?:)
moje koty nie wspinają się po nich, głównie wyglądają, ale zaczepy wyglądają solidnie i nie powinny się tak szybko poddać, tym bardziej, że nie masz potężnych i ciężkich kotków, tak myślę ale możesz sie upewnić np. u Killatha, ona ma moskitiery dłużej niż ja
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:zastanawiam sie czy te moskitiery sa w pełni bezpieczne tzn chodzi mi o to ze jak Hanna czasami sie wyciaga na tej siateczce wiecie tak stoi na 2 łapkach to czy nie popuszcza te mocowania i nie spadnie?
Sprawdzałam co prawda te mocowania i wydaje mi sie ze sa mocne nawet oparłam sie i nie pusciły (tzn nie tak mocno sie oparłam )
Marysiu ty masz tez takie moskitiery jak to z Twojego punktu widzenia wyglada?:)
moje koty nie wspinają się po nich, głównie wyglądają, ale zaczepy wyglądają solidnie i nie powinny się tak szybko poddać, tym bardziej, że nie masz potężnych i ciężkich kotków, tak myślę ale możesz sie upewnić np. u Killatha, ona ma moskitiery dłużej niż ja
Hania nie tyle co sie wspina ( na to jeszcze nie wpadla) tylko sie opiera
stoi na tylnich łapkach wyciagnieta do góry i prdzednimi łapkami sie opiera
mar9 pisze:myślę, że zaczepy to wytrzymają (takie blaszki przesuwane masz, tak?), ile tych blaszek jest?
agakow82 pisze:mar9 pisze:myślę, że zaczepy to wytrzymają (takie blaszki przesuwane masz, tak?), ile tych blaszek jest?
Tak takie blaszki metalowe.Nie wiem ile ich jest ale dosć sporo
agakow82 pisze:stał sie cud i nasz komp zadziałał
nie che zapeszać ale sie "naprawił"![]()
agakow82 pisze:pomagałam dzisiaj duzemu postawić ściankę w wc![]()
Hania
ps nadal mamy remont wc Marcin sam robi wiec to trwa .....................................
mar9 pisze:agakow82 pisze:pomagałam dzisiaj duzemu postawić ściankę w wc![]()
Hania
ps nadal mamy remont wc Marcin sam robi wiec to trwa .....................................
jak to sam? a Hanna to nic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 86 gości